D.B. & K.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.B. & K.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.382.775

Publication

16/10/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

- 5 -10- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

T

IN~I~IVWN~~N~VI~I~NVIIN

Riai~o~~a

Ondernemingsnr : 549. 2Jp g ,

Benaming

(voluit) : D.B. & K.

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Beukenlaan, 42.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Het blijkt uit een akte van Marc ALLARD, notaris te Dilsen-Stokkem, op twee oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aan te bieden, dat werd opgericht door 1) heer BROENS Hubert René Jacques, gepensioneerd, geboren te Elen op negentien september negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 3680 Maaseik - Neeroeteren, Beukenlaan 42, weduwnaar van mevrouw LAENEN Diane Maria Elza, en 2) Juffrouw BROENS Valerie, student, geboren te Maaselk op vijftien februari negentienhonderd tweeënnegentig, ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, Beukenlaan 42.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de volgende kenmerken :

-Naam : D.B." & K ".

-Zetel : 3680 Maaseik, Beukenlaan 42.

-Kapitaal : achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder

nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd (100)-ste van het kapitaal, volledig onderschreven door voormelde oprichter en gedeeltelijk volstort ten bedrage van 6200 EUR euro.

-Duur : onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het bulteniand:

I.de exploitatie van een land- en landbouwbedrijf. -fruitbedrijf, akkerbouw en tuinbouw, groenteteelt, productie van eieren, gemend landbouwbedrijf, serreteelt, te telen van bio-producten, teelt van paddenstoelen en truffels, teelt van zaal- en plantgoed, bloementeelt, boomkwekerijen, teelt van zoden om te verplanten, vervoer voor derden, goederenvervoer voor derden, opslag en vrachtbehandeling, verwerken en conserveren van groenten en fruit, sorteren en inpakken van groenten en fruit voor derden, vervaardigen van groente- en fruitsappen, advies en bijstand aan de bedrijfswereld, mestopslag, het verwerken van fruit, het snoeien en kweken van bomen, alle diensten verwant aan de landbouw, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in sproelstoffen en bestrijdingsmiddelen allerhande, de groot- en kleinhandel in: groenten en fruit, bloemen en planten, dranken, zuivelproducten en eieren, kruiderijen en specerijen.

ILHorse service: graslandbeheer (bemesten, maaien, hooien, persen, inzaaien,...); mestbeheer;', mesttransport; handel en transport van voeders (ruwvoeders en krachtsvoeders); het fokken, trainen en verzorgen en de aankoop en verkoop van paarden, hetzij in eigen beheer, hetzij als tussenpersoon, zowel in` binnen- als buitenland; de aan- en verkoop van paardenmateriaal, paardenvoeders en paardentoebehoren; het, uitbaten van een rijschool en verhuring van paarden, het vervoer en begeleiding van paarden en deelname aan wedstrijden; het verzorgen, het kweken en het verhandelen van dieren en het verschaffen van bovenvermelde diensten aan dieren in het algemeen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de aan- en verkoop en het plaatsen van paardenstallen en schuilhokken; de aan- en verkoop van aandelen in dekhengsten; de aan- en verkoop van hindernismateriaal; het aanleggen van paardenpistes en toebehoren; de: aan- en verkoop van staltegels; het Installeren van stapmoiens; het plaatsen van omheiningen; het plaatsen van betonvloeren; het onderhoud van weldes;

III.Het houden van toezicht, het bewaken van en andere activiteiten ter bescherming van personen of eigendommen: lijfwachten, bewakingen van woningen, kantoren, fabrieken, bouwterreinen, hotels en de; functies van conciërge en huisbewaarder.

IV.Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden.

Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is : de aan- en. verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook; het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst; Het besturen, begeleiden en adviseren van

Op de laatste blz van Luik 8 vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen en vennootschappen, het waarnemen van bestuursmandaten en verstrekken van diensten en prestaties voor derden;

Deze opsomming is niet beperkend.

Daartoe ken de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, voimachtdrager, mandataris of vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiëie, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking geheel of ten dele van vergemakkelijken.

-Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, ai dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking assof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Elke zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

-Jaarvergadering : tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden

-Boekjaar : vanaf één januari om te eindigen op één en dertig december.

-Reserves en verdeling winst : Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de -jaarrekening, Is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen

het jaar na de aigemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd

zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

-Verdeling na vereffening : Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van aile kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

-Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder : de heer Broens Hubert, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

-Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 2013. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de dertien juni tweeduizend veertien om 18 uur.

-Overname van verbintenissen : de enige comparant verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die In naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan sinds één mei tweeduizend en twaalf door de heer Broens Hubert, voornoemd. Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaai bevoegde rechtbank van koophandel.

-Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting : De enige comparant geeft volmacht aan Moors & Partners Accountants BVBA te 3800 Sint-Truiden, Prins-Bisschoppenstraat 11, of een in de plaats

gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Krulspuntbank van Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting In te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

~><r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte van oprichtingsakte.

Notaris Marc ALLARD.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de kaatste b1z van Luits B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

30/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
D.B. & K.

Adresse
BEUKENLAAN 42 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande