D.F. WONING EN VILLABOUW

Divers


Dénomination : D.F. WONING EN VILLABOUW
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.868.587

Publication

22/06/2011
ÿþpitipm Mod 2.1

Ondernemingsnr : $ 3 Cu 1. C S

Benaming

(voluit) : D.F. Woning en Villabouw

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Begijnenwinning 24&, 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

OPRICHTINGSAKTE VAN DE

CVOA " D.F Woning en Villabouw"

De ondergetekenden,

1. Deprez François, wonende te 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 24a

2. Deprez Jimmy, wonende te 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 24a

3. Deprez Amy, wonende te 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 24a

4. Deprez Andy, wonende te 3980 Tessenderlo, Beukenlaan 49b

Verklaren bij deze akte vanaf 01 januari 2011 een cooperatieve vennootschap op te richten waarbij de aansprakelijkheid onbeperkt is.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 350 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

I. STATUTEN

A. NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met onbeperkte

aansprakelijkheid en is opgericht onder de benaming

"D.F. Woning en Villabouw CVOA".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.







"

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 24a.





Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen, en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de: expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.: De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik $. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111111111

*11092592*

Voc

behot aan Beigi 5taatE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -06- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coordinatie van aile onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel -en betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer -en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en' onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Het verkopen en of het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltaïsche platen en instaklaties.

Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van aile soorten ramen, deuren, rotluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee -en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Het proefboren en boren en het nemen van bodemmonsters te behoeve van de bouw of voor geografische, geologische doeleinden. Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport -en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector :

a)Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b)te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating

c)te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Het vervaardigen en plaatsten of laten plaatsten en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie en wegmarkeringen. Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water -en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen,eveneens in kunststof. Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer, zowel op natuurlijke wijze ais in kunststof. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw -en installatie materialen. Groot -en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen -en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer -cementeer en aile andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips -en staffwerken en ornamenten. Het leggen industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, Het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisctisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur - of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non -ferro -metalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt -of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd niet metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders clan met teer en asfalt. Thermische -en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water -en wind molenmechanismen. Arduin -en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer -en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van aile andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage -en demontagewerken buis -en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica. En hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en njiverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en" kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood -en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van aile soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie ed.

Installaties voor huisvuilverwering.

Het bedekken van daken in non -ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling -en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders - brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé -gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee -en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties. De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zicht mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag -en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het

meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die

zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan

te

Vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in

het buitenland.

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het minimum kapitaal is vastgesteld op duizend vijfhonderd euro (E 1500,00) en is bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van vijftien euro (E 15,00). Dit aantal aandelen moet ten allen tijde gehandhaafd blijven. Boven dit minimum bedrag is het kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging.

Het minimum kapitaal werd als volgt onderschreven en volstort:

- Deprez François

- Deprez Jimmy

- Deprez Andy

- Deprez Amy

(85 aandelen) (5 aandelen) (5 aandelen)

(5 aandelen)

1275,00 euro 75,00 euro 75,00 euro 75,00 euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

Bijstorting of volstorting worden door de Raad van Bestuur opgevraagd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op de aandelen van een vennoot niet volledig zijn gebeurd

blijft de uitoefening van de lidmaatschapsrechten geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de vennoot uit

te sluiten. "

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur

worden gedaan.

Artikel 7

De vennoten kunnen de op hun gestorte gelden niet terugnemen tot nadat de algemene vergadering dit

toegestaan heeft bij meerderheid van stemmen.

Artikel 8

Bij iedere verhoging van het statutaire minimumkapitaal moeten alle vennoten die zich in gelijke

omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden,

Artikel 9

De vennoten zijn de oprichters, aangewezen in de oprichtingsakte, en al degenen die later toetreden en

daartoe één of meerdere aandelen nemen.

Artikel 10

De vennoten zijn persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en gehouden bij te

dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort.

Artikel 11

De rechten van een vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, in de zetel van de

vennootschap wordt een register bijgehouden volgens Artikel 147.

Artikel 12

Dm als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat aangenomen worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van toetreden te verantwoorden. Het lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van ten minste één aandeel.

Artikel 13

De vennoten kunnen slechts uittreden indien een ander vennoot of nieuwe vennoot die door de algemene

vergadering toegelaten wordt, inschrijven voor hetzelfde aantal aandelen als de uittredende vennoot.

Artikel 14

Een vennoot kan slechts uit de vennootschap worden uitgesloten wanneer hij

ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij

handelingen verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

Artikel 15

De aandelen kunnen aan vennoten overgedragen worden indien zij volstort zijn, of bij ontstentenis daarvan met de voorafgaande toestemming van de bestuurders. Evenwel kunnen de aandelen, die niet geldelijke inbrengen vertegenwoordigen, niet eerder worden overgedragen dan tien dagen na de neerlegging van de tweede neerlegging na hun uitgifte. Hun aard, de datum van uitgifte en hun tijdelijke niet-overdraagbaarheid worden vermeld op de aandeelbewijzen en in het register van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 16

De aandelen kunnen niet overgedragen worden tenzij aan personen die reeds vennoot zijn. Overdracht kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap en aan de andere kant de derde, vooraf of tegelijkertijd als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

Artikel 17

Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden, gezien de niet overdraagbaarheid.

Artikel 18

De aandelen zijn niet vatbaar voor beslag.

Artikel 19

In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden is, te berekenen volgens artikel 20 van deze statuten.

Ook kunnen de erfgenamen van de overledene vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten die daartoe in de statuten gesteld zijn.

Artikel 20

Wanneer volgens de wet of de statuten een uittredende of uitgesloten vennoot, dan wel de erfgenaam of schuldeiser van een vennoot recht hebben op de waarde van zijn scheidingsaandeel, dan wordt dit berekend op kapitaal en de reserves.

Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenen van de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan de raad van bestuur toestaan deze betaling eerder te doen.

C.ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en de statuten bepaald. Zij komt ten minste éénmaal per jaar samen en dit op de 2e donderdag van december om 20 uur. De oproeping gebeurt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum.

Artikel 23

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de Raad van Bestuur.

D.BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 24

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Deprez François. Bij onbekwaamheid van één van de zaakvoerders om welke redenen ook zal de facto een nieuwe zaakvoerder alle verantwoordelijkheden overnemen.

Artikel 25

Het mandaat van de zaakvoerder Deprez François is bezoldigd.

Artikel 26

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Beslissingen dienen unaniem genomen te worden. Ingeval van staking van stemmen dient de algemene vergadering geraadpleegd te worden zoals voorzien in de statuten.

Artikel 27

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de coöperatieve vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van de zaakvoerder nodig.

4

E.ONTBINDING  BOEKJAAR  WINST  VERLIES  GESCHILLEN

Artikel 28

De coöperatieve vennootschap zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen.

Artikel 29

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op 01 januari

2011 en eindigen op 30 juni 2012, zodat alle handelingen en transacties

vanaf 01 januari 2011 tot de datum van deze onderhandse akte zullen worden

geacht te zijn verricht voor rekening van de coöperatieve vennootschap in

oprichting en aan deze dienen toegerekend te worden. Het boekjaar begint op

01 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Artikel 30

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks beslist door de

algemene vergadering.

Artikel 31

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de

Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de vennootschap.

Opgemaakt te Sint-Truiden op datum van 01 januari 2011 in 4 exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben.

.

.

Deprez François Deprez Jimmy Deprez Andy

Deprez Amy

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Getekend

Deprez François Deprez Andy Deprez Jimmy

Bestuurder-zaakvoerder Bestuurder Bestuurder

Deprez Amy

Bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnjen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

*1 1111

5039129*

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTINERPEN,afdeling HASSELT

0 3 RAAT 2015

Griffie

Ondernemingsnr ; 0836.868.587

Benaming

(voluit) : D.F. Woning en Villabouw

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3980 Tessenderlo, Begijnenwinning 24 bus a

Onderwerp akte ; Wijziging statuten

De bijzondere algemene vergadering van 15/09/2014 heeft over volgende punten unaniem beslist dat Artikel 25 van de onderhandse oprichtingsakte van 01/01/2011 als volgt wordt gewijzigd

De functie van bestuurder-zaakvoerder is bezoldigd, behalve gedurende een periode van arbeidsongeschiktheid en de bestuurder-zaakvoerder voert gedurende de periode van arbeidsongeschiktheid geen activiteiten van commerciële, administratieve, boekhoudkundige of technische aard uit. Deze actviteiten worden overgedragen aan de overige bestuurders voor de periode van arbeidsongeschiktheid.

Coordonnées
D.F. WONING EN VILLABOUW

Adresse
BEGIJNENWINNING 24A 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande