D.I.G. GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.I.G. GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.918.705

Publication

10/04/2014
ÿþ Had Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan h( Saisis% Staatsh 111111111*1,111,11,11 J111,1 1,1,11

11



RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL

31 -03- 201it

HAepà.-F,

Ondernemingsnr : 0466.918.705

Benaming

(voluit) D.I.G. GROUP

(verkort): D.I.G.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3511 Hasselt, Braambessenstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

Het blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 dat als volgt werd beslist.

Er wordt vastgesteld dat de buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013, gehouden ten kantore van Meester Hage GoetsbloetS, notaris te Hasselt, heeft beslist om mevrouw Daisy VANHOVE, met woonplaats te 3511 Kuringen, Braambessenstraat 6 te benoemen tot bijkomende zaakvoerder, met een mandaat dat aanvang neemt op 1 januari 2014.

Na beraadslaging beslist de algemene vergadering eenparig om in te stemmen met het verzoek om de beslissing tot benoeming van 23 december 2013 te herroepen en aldus ontslag te verlenen aan mevrouw Vanhove, voornoemd, met ingang vanaf 1 januari 2014. Gelet op het feit dat het mandaat geen aanvang heeft genomen, dient ook niets beslist omtrent de kwijting,

Bart Naveau

Zaakvoerder

tegelijk neergelegd:

verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. . _ .. .. , ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/01/2014
ÿþ11: ..rc .._ Y~,_...-. Mod2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1Ii~~i~umu~ui~~iiMu1

" 19016632

Ondernemingsnr : 0466.918.705 Benaming

(voluit) : D.I.G. GROUP

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -09- 2014

AriSàELT

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Braambessenstraat 6

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 23 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.I.G. GROUP", met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Braambessenstraat 6, bijeengekomen is en onder meer volgende besluiten heeft genomen

Eerste besluit :

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van de verplichting om lezing te geven' van het verslag van de zaakvoerder de dato 6 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hiervoor sub 2 van de agenda vermelde wijziging van het

doel van de vennootschap. Bij voormeld verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap

gevoegd, afgesloten op 30 september 2013.

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voormeld verslag en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormeld verslag wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit : Wijziging doel

De vergadering besluit het doel van de vennootschap zoals omschreven in het artikel 3 van de statuten volledig te herformuleren zoals hierna vermeld in het zevende besluit (aanneming volledige en nieuwe tekst van. de statuten).

' Alle vennoten zonder voorbehoud verklaren in te stemmen met de voorgenomen doelwijziging en verklaren

dat de formaliteiten (verslaggeving) voorzien door en voorgeschreven bij artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

Derde besluit : Verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 25 november 2013 houdende toelichting van het voorstel tot kapitaalverhoging en van het verslag van Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ira Nicolaij, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, de dato 16 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hierna vermelde kapitaalsverhoging door inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura luidt letterlijk als volgt :

"ln verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA D.I.G GROUP met zetel te Hasselt (Kuringen), Braambessenstraat 6, werd het dossier van de inbreng in natura bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 91.035,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 9 decem-ber 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Berdijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 91.035,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-voor de volledigheid wens ik op te merken dat er geen compensatie met de bestaande debet rekening courant plaatsvindt;

-de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bedraagt 297 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA D.I.G GROUP aan het echtpaar NAVEAU-VANHOVE, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Braambessenstraat 6.

Ik wens er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting".

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voormelde verslagen en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormelde verslagen wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vierde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van eenennegentigduizend vijfendertig (91.035) euro, met toepassing van artikel 537 W1B 92.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van eenennegentigduizend vijfendertig (91.035) om het van twintigduizend (20.000,00) euro naar honderd en elfduizend vijfendertig (111.035) euro te brengen door inbreng in natura, mits creatie van 297 nieuwe aandelen.

Vijfde besluit : Verwezenlijking van de inbreng.

Deze kapitaalverhoging is verwezenlijkt door de inbreng van een schuldvordering ten belope van zesentachtig duizend vierhonderd drieëntachtig komma vijfentwintig (86.483,25) euro op naam van Bart NAVEAU en een schuldvordering ten belope van vierduizend vijfhonderd eenenvijftig komma vijfenzeventig (4.551,75) euro op naam van VANHOVE Daisy lastens de besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "D.I.G GROUP" met een globale inbrengwaarde van eenennegentigduizend vijfendertig (91.035) euro, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap (na inhouding roerende voorheffing), beslist in de hierboven vermelde algemene vergadering van 9 december 2013, met toepassing van artikel 537 WIB 92.

De leden van de vergadering bevestigen dat de netto-dividenden als volgt werden uitgekeerd:.

Naam Aantal aandelen Netto-dividend

1.NAVEAU Bart 190 86.483,25 ¬

2.VANHOVE Daisy 10 4.551,75 ¬

De vennoten bevestigen en erkennen dat de 200 oorspronkelijke aandelen deel uitmaken van de respectievelijke eigen vermogens van de vennoten en zij verklaren te weten dat de dividenden die werden uitgekeerd, bij toepassing van artikel 1405 Burgerlijk Wetboek, baten van het gemeenschappelijk vermogen zijn,

Ter vergelding van deze inbreng in natura worden aan de huwelijksgemeenschap bestaande tussen voornoemde echtgenoten NAVEAU-VANHOVE, die aanvaarden, 297 nieuwe (volgestorte) aandelen toegekend. De intrinsieke waarde van de aandelen wijzigt niet.

De aandelenverhouding luidt thans dan ook ais volgt:

-eigen vermogen NAVEAU Bart = 190 aandelen

-eigen vermogen VANHOVE Daisy = 10 aandelen

-huwelijksgemeenschap NAVEAU-VANHOVE = 297 aandelen

Zesde besluit : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van deze kapitaalverhoging, honderd en elfduizend vijfendertig (111.035) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in 497 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten dan ook te veranderen door volgende bepaling: Artikel 5

Het kapitaal is vastgesteld op honderd en elfduizend vijfendertig (111.035) euro. Het is verdeeld in vierhonderd zevenennegentig (497) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Zevende besluit :

Aanpassing van de tekst van de statuten aan de genomen besluiten en aan de thans geldende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en aanneming van een volledige, nieuwe en gecoördineerde tekst van de statuten.

Naam: De vennootschap is een handelsvennootschap, Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "D.I.G. GROUP", in afkorting "D.I.G.".

Zetel : De zetel is gevestigd te 3511 Hasselt, Braambessenstraat 6.

Doel : De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België of in het buitenland:

A.Onderneming voor:

*advies en consultancy, in alle mogelijke domeinen, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, inzake financiële, fiscale, sociale en handelsaangelegenheden en op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz., het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen, managementactiviteiten van holdings en andere ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

*in zake het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; de organisatie van opiniepeilingen; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

*voor alle administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren, ondernemingen en overige zakelijke ac-tiviteiten;

*in zake managementactiviteiten van holdings en andere ondernemingen; het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, zijnde alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren; het verlenen van managementadviezen in de meest ruime zin aan bedrijven; het voorzien of doen voorzien in tijdelijk management; het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden.

*Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, bedrijfseconomische, sociale, informatica- of automatiseringsaangelegenheden met inbegrip van alle handelin-gen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële, technische, organisatorische of administratieve problemen.

*het uitoefenen van gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, in het bijzonder met betrekking tot alle hiervoor vernoemde onderwerpen en activiteiten; het organiseren, coordineren van en participeren aan onderzoeksprojecten;

*de activiteiten van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs; overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk gebied en overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten;

*projectmanagement; het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en uitvoeren van alle projecten in alle domeinen al dan niet in naam en voor rekening van opdrachtgevers;

*de activiteiten van industriële en grafische designers;

*IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling van software; realisatie van software, programma's en gebruiksklare systemen : analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriële integratie van procestechnologie in een productieomgeving; process automatisering; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van sys-teemintegrators; uitgeverij van programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informaticaprogramma's en leve-ring van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en ai dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen; de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen;

*de activiteiten van zelfstandig werkende fotografen, inbegrepen persfotografie, en het uitvoeren van alle fotografische activiteiten;

*het ontwikkelen, produceren, reproduceren, opnemen, digitaal en analoog bewerken en uitgeven van alle audio en video; maken van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen, ongeacht hun inhoud of bestemming; alle activiteiten die hiermee verband houden zoals, maar niet beperkt tot, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben en het inspreken van teksten, en het ondertitelen; alle activiteiten die verband houden met studio's voor audio- of video-opnames, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materieel; de uitgave en distributie van film- en geluidsopnames; het beheer van film-rechten en rechten op audiovisuele producties;

*elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen; onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren; onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallatties en computersystemen; onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.; installatie van draadgebonden, draadloze en overige telecommunicatie; het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten; de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, industriële vormgeving, het testen en analyseren van materialen, producten en installaties;

*alle schrijnwerken; het plaatsen van buiten- of binnenschrijnwerk van hout, kunststof, metaal of andere materialen;

* onderhouds-, herstellings- en transformatie- en afbraakwerken met betrekking tot alle bovenvermelde activiteiten, in het bijzonder van elektronische, elektrische, optische en andere apparatuur.

B.De groot- en kleinhandel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant, op markten en beurzen, via postorder of via elektronische weg en internet, de handelsbemiddeling, de invoer en uitvoer, de lease en de verhuur al dan niet met bedieningspersoneel, en de vervaardiging en de herstelling van alle pro-ducten en materialen, grondstoffen, halffabricaten en afgewerkte producten, artikelen en toestellen ongeacht hun bestemming, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, van computers, randapparatuur en software; elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan; elektrisch materiaal inclu-sief installatiemateriaal zoals draad, kabels, schakelaars, enz.; audio- en videoapparatuur; optische artikelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

fotograti-sche artikelen en precisie-instrumenten; overige gespecialiseerde elektrische of elektronische apparatuur.

C.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

D.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen. Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter)vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of inves-teringen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verle-nen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernmingen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet limitatief. Wanneer voor sommige van bovenstaande activiteiten een vakbekwaamheid vereist is, kan de vennootschap deze slechts uitoefenen op voorwaarde dat zijzelf of de personen die haar verbindt over de nodige getuigschriften beschikt.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

Duur: onbepaald.

Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op honderd en elfduizend vijfendertig (111.035) euro. Het is verdeeld in vierhonderd zevenennegentig (497) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Bestuur:

Artikel 10 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De algemene vergadering is evenwel uitsluitend bevoegd om te besluiten over de verkoop van onroerende goederen. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten,

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlageatiïttlet Betgiycli St tatslilaff-16ï017Z014 - Annexes du-Moniteur-El-de

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Achtste besluit : Benoeming nieuwe niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering benoemt voor onbepaalde duur (te rekenen vanaf 01 januari 2014) als nieuwe en niet-statutaire zaakvoerder : voornoemde VANHOVE Daisy, die verklaart te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering, zal haar opdracht kosteloos en onbezoldigd uitgeoefend worden.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Stemming

Deze besluiten werden achtereenvolgens met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 23 december 2013, de gecoördineerde statuten, revisoraal

verslag en verslag van de zaakvoerder.

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de'perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 22.08.2013 13457-0091-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 23.08.2012 12443-0406-009
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.08.2011 11517-0018-010
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 19.08.2010 10425-0388-010
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 24.08.2009 09639-0179-012
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 28.08.2008 08665-0063-011
06/12/2007 : HA102209
21/08/2007 : HA102209
03/08/2006 : HA102209
29/06/2005 : HA102209
28/06/2004 : HA102209
14/07/2003 : HA102209
04/07/2001 : HA102209
05/10/1999 : HAA016755
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16561-0116-010

Coordonnées
D.I.G. GROUP

Adresse
BRAAMBESSENSTRAAT 6 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande