D.L.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.L.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.274.525

Publication

17/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

be a

Bst

111111fin.11R1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOUPHANDEL

te ANTWERPEN

07 APR, 2014

stems nee

Griffie

Ondernemingsnr 0867.274.525

eenaming (voluit) : D.L.G.

(verkort);

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Veldhinweg 15

3520 Zonhoven

Onderwerp akte :Ontbinding

tilt een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 27 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per éénendertig december tweeduizend dertien.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor.

Het verslag is gedateerd op 12 maart 2014 en de besluiten luiden als volgt:

"5.BESWIT

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrerevisoren, kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, hedresrevisor, verklaart op grand van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut dér Bedriffsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de BVBA D.L.G. dal:

het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedure met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de BVBA D.L.G. met zetel te 3520 Zonhoven, Vekihinweg 15 heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van e 233.461,79 en een netto-actief van ¬ 168.506,70.

- deze staat per 31 december 2013 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlefaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Hasselt, 12 maart 2014 "

De enige vennoot en de zaakvoerder nemen inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaan de voorzitter de voorlezing ervan.

VROEGTIJDIGE ONTBINDING.

De enige vennoot beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaart te aanvaarden. De enige vennoot verklaart en erkent dat er volgens voormelde staat nog volgende schulden zijn:

^ ^ f

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

* financiële schulden op meer dan één (1) jaar voor een bedrag van duizend honderd zeventig euro eenenvijftig eurocent (¬ L170,51), zijnde de financiering van een autovoertuig, welk de vennootschap verschuldigd was aan de KBC Bank. * financiële schulden op minder dan één (1) jaar voor een bedrag van zesduizend achthonderd vijfenzestig euro zevenendertig eurocent (E 6.865,37), zijnde de financiering van een autovoertuig, welk de vennootschap verschuldigd was aan de KBC Bank.

* Handelsschulden voor een totaal bedrag van zeshonderd zevenenzeventig euro vierentachtig eurocent (E 677,84), die de vennootschap verschuldigd was aan diverse leveranciers.

* Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten voor een totaal bedrag van negenenveertigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenendertig eurocent (¬ 49,241,37), zijnde openstaande vennootschapsbelasting en bedrijfsvoorheffing.

De enige vennoot verklaart dat deze schulden inmiddels terugbetaald werden en legt aan ondergetekende notaris de betalingsbewijzen voor, welk bewijzen door mij, notaris bewaard worden in het dossier.

De enige vennoot neemt dit eventueel openstaand passief volledige ten hare lasten alsmede alle de kosten van vereffening, de nog te vorderen vennootschapsbelastingen en andere belastingen.

VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR - VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOT

De enige vennoot verklaart haar uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is en voor het overige de enige vennoot aile passief voor haar rekening neemt.

De enige vennoot verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hare hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader vari de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaart de enige vennoot door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181',

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Verder verklaart de enige vennoot zich uitdrukkelijk akkoord en verbindt zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, integraal voor haar rekening te nemen.

De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaat ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande,

SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de enige vennoot en gezien haar verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van het niet aangezuiverd passief, de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden, verklaart de enige vennoot de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.L.G.n, definitief opgehouden heeft te bestaan.

BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De enige vennoot beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3520 Zonhoven, Veldhinweg 15.

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER EN VASTSTELLING VAN MANDAATBEEINDIGING.

De enige vennoot, beslist rekening houdende met de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, voor zijn beheer als zaakvoerder in onderhavige vennootschap en anderzijds verklaart enige vennoot dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guida Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder m.b.i de ontbinding

- staat van actief en passief

verslag van de bedrijfsrevisor m.b.t. de ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoMen abn 'tete Belgisch Staatsblad

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 05.03.2014 14057-0565-019
11/02/2014
ÿþMod PDF

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

e e " GEREN

M

1e aRteNeergeregd ter griffie der

" .I .r .

3 0 -ai- 20%

De Hoofdgriffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0867.274.525

Benaming (voiuit) : D.L.G.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozenkranslaan 1434 3600 Genk

(volledig adres) a;

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetei

Tekst

De zaakvoerder beslist om vanaf 15/01/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Veldhinweg 15 te 3520 Zonhoven.

Deborah Vandereyt

Zaakvoerder

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bi~het Belgisch..Staatsbl.ad 11102/2014 - Annexes. du Moniteur belge

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 24.04.2013 13094-0106-015
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0550-018
15/09/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11139752`

C]ndernemingsnr :0867.274.525

Benaming

{votuitj : D.L.G.

ivCuw.,.,C~,1 li;f efSte! Ue'r

rechtbar;4; y. koophandel te TONGEREN

0 5 -09- 2011 fi,

De Hoofdgriffier. Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozenkranslaan 143 3600 Genk

nderwwern akte : Benoeming zaakvoerder Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2011

Als niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd : Mej Deborah Vandereyt, wonende te Veldhinweg 15, 3550 Zonhoven.

Het mandaat gaat in op 1 september 2011, wordt aanvaard en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Guy Vandereyt

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro{o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 07.07.2011 11257-0351-017
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 09.07.2010 10300-0250-017
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.07.2009 09367-0068-017
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.07.2008 08342-0265-017
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 03.07.2007 07325-0393-014
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 27.06.2006 06338-2598-013

Coordonnées
D.L.G.

Adresse
VELDHINWEG 15 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande