D.M.J.

Divers


Dénomination : D.M.J.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.381.578

Publication

20/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN~II~~NMNI~VNIWV~M~MI

a3vaoo

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel le TONGEREN

07-li"2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr : 0462.381.578

Benaming

(voluit) D.M.J.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel ' 3950 BlXUl LT, Vasheidestraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op 23 oktober 2013 geregistreerd te Mechelen, 2° kantoor, op 28 oktober 2013 zeven bladen geen verzendingen, boek 316 blad 35 vak a0, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap " D.M.J. ", met maatschappelijke zetel te 3950 Bocholt, Voslieldestraat 3, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING: Verslagen.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van de raad van testuur en voornoemde heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen;: iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de; verslagen.

Flet verslag van voornoemde heer Luk Ostyn besluit met het volgende

"5. BESLUIT

Ondergetekende, Burgerlijke BVBA LUK OSTYN, bedrijfsrevisor te Leuven, verklaart inzake de inbreng in natura van 6 percelen grond voor vrij zuiver en onbelast gelegen te Aarschot (Gelrode) en Holsbeek (Nieuwrede) overeenkomstig artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in de Burgerlijke NV D.M.J., met zetel te 3950 Bocholt (Reppel), Vosheidestraat 3, dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

c)De voor de inbreng in natura door de partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de" inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, door partijen gewaardeerd aan ¬ 140.000,00, bestaat in 56 aandelen van de Burgerlijke NV D.M.J, zonder vermelding van nominale waarde. Na de kapitaalverhoging zal het Kapitaal van de vennootschap ¬ 615.000,00 bedragen en vertegenwoordigd worden door 246 aandelen.

Br zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de, werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen."

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed.

TWEEDE BESLISSING: Kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van honderd veertig duizend euro (140.000,00 ¬ ), om het te brengen van vierhonderd vijfenzeventig duizend euro (475.000,00 ¬ ) op zeshonderd vijftien duizend euro (615.000,00 ¬ ), door creatie van zesenvijftig (56) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en genie-tende dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen en dat de zesenvijftig (56) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend ais volgt: drieënvijftig (53) aandelen aan voornoemde heer Van Brusselen en drie (3) aandelen aan de voornoemde echtgenoten Van Brusselen-Vandenberge, als tegenprestatie van de inbreng.

Stemming;_deze beslissing worden aangenomen met eenparigheid van stemmen.

op de laatste bis, vare Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLISSING :Verwezenhijking Van de inbreng.

Op dit ogenblik, en in zijn en haar hoedanigheid van inbrenger, verklaren voornoemde heer Van Brusselen Maurice en mevrouw Vandenberge Denise, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te ' hebben van de statuten en de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van volgende ' onroerende goederen:

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN:

1. Stad Aarschot, zesde afdeling, voorheen gemeente Gelrode

Een perceel bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Waterloos" en "Varenbosch"gekadastreerd volgens titel en kadaster wijk C, nummer 239, groot volgens zelfden zesendertig aren, huidige kadastrale legger "Varenbosch", sectie C, nummers 239/A en 239/B, voor een totale oppervlakte van zesendertig aren.

2. Stad Aarschot, zesde afdeling, voorheen gemeente Gelrode

Een perceel bouwland, gelegen ter plaatste genaamd "Groenenweg", gekadastreerd volgens titel en kadaster wijk C, nummer 10418, groot volgens zelfden achtentwintig aren tien centiaren, huidige kadastrale legger "Groenenweg", sectie C, nummer 104/B, voor een oppervlakte van achtentwintig aren tien centiaren.

3. Stad Aarschot, zesde afdeling, voorheen gemeente Gelrode

Een perceel land, gelegen ter plaatse genaamd 'Waterloosveld", gekadastreerd volgens titel wijk C deel van nummer 186, thans gekadastreerd wijk C, nummer 186/D, groot vijftig aren, huidige kadastrale legger "Waterloosveld", sectie C, nummer 186/D, voor een op-pervlakte van vijftig aren.

4. Stad Aarschot, zesde afdeling, voorheen gemeente Gelrode

Een perceel land, gelegen ter plaatse genaamd "Groenweg", gekadastreerd volgens titel en kadaster wijk C, nummer 107, groot volgens zelfden vijfendertig aren negentig centia-ren, huidige kadastrale legger "Groenenweg" sectie C, nummer 107, voor een oppervlakte van vijfendertig aren negentig centiaren.

5. Stad Aarschot, zesde afdeling, voorheen gemeente Gelrode

Een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Donkerstraat (Groenenweg), gekadastreerd volgens titel wijk C, nummer 104/A, groot achtentwintig aren tien centiaren, palende Victor Hermans, Evarist Borgions, Maurice Van Brusselen en Ivo Eisen, huidige kadastrale legger "Groenenweg", sectie C, nummer 104/A, voor een oppervlakte van achtentwintig aren tien centiaren.

6. Gemeente Holsbeek, derde afdeling, voorheen gemeente Nieuwrode

Een perceel Labeurlanden gelegen ter plaatse genaamd "De Cluys" gekadastreerd volgens titels en kadaster wijk A nummers 3751A en 376/B groot volgens zelfden drie hectaren éénennegentig aren dertig centiaren, huidige kadastrale legger "De Kluis", sectie A, nummers 375N, 375/P en 3761C, voor een oppervlakte van twee hectaren achtennegentig aren zesenzeventig centiaren.

Stemming: deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen. VIERDE BESLISSING : vaststelling van de realisatie van de kapitaalsverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zeshonderd vijftien duizend euro (615.000,00 E) en is vertegenwoordigd door tweehonderd zesenveertig (246) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

Stemming: deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen, VIJFDE BESLISSING Wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijziging

Artikel 5 ; dit artikel wordt door de volgende tekst vervangen

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd vijftien duizend euro (615.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd zesenveertig (246) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdzesenveertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen"

Stemming: deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen. ZESDE BESLISSING : Herbenoeming bestuurders.

De algemene vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen de heer Maurice Van Brusselen, de heer Jurgen Van Brusselen en mevrouw Denise Vandenberge, te herbenoemen als bestuurders, welke verklaren te aanvaarden en onmiddellijk beslissen voornoemde heer Maurice Van Brusselen en voornoemde heer Jurgen Van Brusselen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurders.

Stemming: deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aan-genomen.

ZEVENDE BESLISSING: Volmachten,

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders voor de uitvoering van wat voorafgaat en met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Stemming: deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen door de vergadering aangenomen.

Voor ontledend uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoordineerde statuten; - verslag bestuurders;-verslag bedijfsrevisor

Voor' 14houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Marc De Backer

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 18.07.2013 13348-0065-011
30/07/2012 : TGT000453
10/04/2012 : TGT000453
18/07/2011 : TGT000453
08/07/2010 : TGT000453
10/07/2009 : TGT000453
27/08/2008 : TGT000453
22/01/2008 : TGT000453
05/07/2007 : TGT000453
28/07/2006 : TGT000453
14/09/2005 : TGT000453
01/08/2005 : TGT000453
22/06/2004 : TGT000453
03/07/2003 : TGT000453
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 25.08.2015 15489-0373-012
18/09/2002 : TGT000453
06/07/2001 : TGT000453
27/06/2000 : TGT000453
20/01/1998 : TGT453
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 12.07.2016 16325-0188-011

Coordonnées
D.M.J.

Adresse
VOSHEIDESTRAAT 3 3950 REPPEL

Code postal : 3950
Localité : Reppel
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande