D.T. ACCOUNTANTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.T. ACCOUNTANTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.830.518

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13194-0209-010
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 13.06.2012 12168-0149-010
19/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300448*

Neergelegd

17-01-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : D.T. Accountants

0832830518

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3740 Bilzen, Merovingershof 16

Onderwerp akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 14 januari 2011, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door: 1/ Mevrouw DRIESEN Tania Florence A, geboren te Luik op 17 oktober 1978, wonende te 3740 Bilzen, Merovingershof 16.

2/ De heer STEEGMANS Piet Louis L, geboren te Hasselt op 5 september 1977, wonende te 3740 Bilzen, Merovingershof 16

- onder de naam  D.T. Accountants , met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Merovingershof 16, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en gedeeltelijk in geld volgestorte kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

1/ Mevrouw Tania Driesen voormeld schrijft in op honderd vijfentachtig (185) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 EUR), dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van zesduizend honderd zevenenzestig euro (6.167 EUR), waarbij ieder aandeel voor een gelijk deel werd volgestort;

2/ De heer Piet Steegmans voormeld schrijft in op één (1) aandeel, voor een bedrag van honderd euro (100 EUR), hetwelk hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieëndertig euro (33 EUR).

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) werd gestort.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt bijgevolg de deponering van het aldus gestorte kapitaal.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan mevrouw Tania Driesen voormeld, die aanvaardt: honderd vijfentachtig (185) aandelen.

2/ aan de heer Piet Steegmans voormeld, die aanvaardt: één (1) aandeel.

De oprichters stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de de tweede vrijdag van juni om negentien uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2012);

- met boekjaar lopend van één januari tot en met eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met eenendertig december tweeduizend elf);

- De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

- met als gemachtigden tot besturen 1 zaakvoerder, (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur werd aangesteld: Mevrouw Tania DRIESEN, voornoemd. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte; bezoldigd)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- met als doel:

a) in hooforde: de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd

het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij

de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociaIe wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

b) In ondergeschikte orde: het oordeelkundige beheer van het vermogen en het inkomen van de vennootschap als een goede huisvader, en het veilig stellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken, zonder dat deze evenwel het burgerlijke karakter van de vennootschap in het gedrang mogen

brengen.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

De vennootschap mag in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengsten van deze onroerende

en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van

accountant en belastingconsulent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D.T. ACCOUNTANTS

Adresse
MEROVINGERSHOF 16 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande