DA SCOBY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DA SCOBY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.152.137

Publication

19/09/2014
ÿþ Wad Woril til

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14172776*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. aftlefing HASSELT

1 0 SEP. 201/1

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.152.137

Benaming

(voluit) : Da Scoby

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Clockemstraat 46 bus 1, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van

Clockemstraat 46 bus 1 te 3800 Sint-Truiden naar Sint-Martenplein 7 te 3800 Sint-Truiden.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel heeft plaats vanaf 20 augustus 2014.

llona Van Eeckhout

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/10/2011
ÿþ mod 2.1



L111111., i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

.~ir p

HAsqÈttie

IIII*11,11.11.1j1191191111,11 iu

V beh aa Bel StaE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : cr.D Li " ~~j

Benaming : DA SCOBY

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Clockemstraat 46 bus i

3800 Sint-Truiden

i; Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 6 oktober 2011, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1. Mevrouw VANRIJKEL Sonja Celestina Rosa, geboren te Sint-Truiden, op 20 maart 1951, wonende te Sint-Truiden, Festraetsstraat 37/001;

2. Mevrouw VAN EECKHOUT Ilona Rozette Marie Paule, geboren te Sint-Truiden op vijf

december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3800 Sint-Truiden, Festraetsstraat

51;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen hebben opgericht;;

onder de naam "DA SCOBY" met zetel te Sint-Truiden, Clockemstraat 46 bus 1 met een;:

onbeperkte duur, met als maatschappelijk doel:

- detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderkleding;

- detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding;

- detailhandel in kledingaccessoires;

- detailhandel in schoeisel;

- detailhandel in lederwaren;

- detailhandel in reukwerk en cosmetica;

- detailhandel in sieraden en edelsmeedwerk;

- detailhandel in kledingstoffen;

- detailhandel in huishoudtextiel en beddengoed;

- detailhandel in breigaren, handwerken en fournituren;

- detailhandel in overig textiel;

- detailhandel in kleding, textiel, accessoires, schoeisel, lederwaren, reukwerk, cosmetica,,'; sieraden en edelsmeedwerk niet in winkels en exclusief markt- en straathandel;

- Uitbating van café, restaurant, tearoom, ijssalon;

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving,' deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle ; bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland,;! waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn. In hetj algemeen zal de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen; mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar.; maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle) wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend = zeshonderd euro en verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volledig volstort werd bij deze oprichting.

Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING, onder nummer 363-0950482-19.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze " waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle: machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder voor handelingen of verrichtingen met een waarde van maximum vijfduizend euro en twee zaakvoerders samen voor handelingen of verrichtingen met een waarde boven vijfduizend euro. "

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

Werden benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Sonja Vanrijkel en mevrouw Ilona Van Eeckhout,voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op 26 mei om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal ; heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun

" aandelen. "

" Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DA SCOBY

Adresse
CLOCKEMSTRAAT 46, BUS 1 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande