DAMESVOETBAL L ZONHOVEN, AFGEKORT : D.V.L. ZONHOVEN

Association sans but lucratif


Dénomination : DAMESVOETBAL L ZONHOVEN, AFGEKORT : D.V.L. ZONHOVEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 478.326.695

Publication

04/09/2013
ÿþ MOD 2.2

~< i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I~VNIWVNII'nIRMIWIMIWIWINN

*13136383<

REGHT8Af... YAKKOOPUANQEL

2 6 A116, 2313

HASSELT

--Griffie

Ondernemingsar Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : 478.326695

Damesvoetbal Zonhoven k

D.V. Zonhoven

Vereniging zonder winstoogmerk

Nieuwe Hazendansweg 4 3520 Zonhoven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte ; Wijziging Statuten en Wijziging Raad van Bestuur

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal L Zonhoven, dd. 27 februari 2013, bijeengekomen en beraadslagend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, werden de statuten van de vereniging, zoals ze oorspronkelijk werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 september 2002 onder nr. 017564, opgeheven en vervangen door onderstaande nieuwe tekst.

TITEL I Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1. De vereniging draagt ide naam "Damesvoetbal L Zonhoven". Deze naam moet steeds door de

woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" warden voorafgegaan of gevolgd.

De vereniging behoudt zich herecht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere

stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "D.V.L. Zonhoven" te gebruiken,

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 3520 Zonhoven, Nieuwe Hazendansweg 4. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3. De vereniging stelt zich tot doel het in competitie en in vriendschappelijke wedstrijden laten voetballen van diverse damesvoetbalploegen in de door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B) georganiseerde voetbalcompetitie; op de ruimst mogelijke wijze bij te dragen tot de sportieve opleiding van damesvoetbalspeelsters; het brengen van sport en ontspanning en de promotie van het damesvoetbal. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen'« zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doei rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

In haar hoedanigheid als lid var de K.B.V.B. verbindt de vereniging er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van deze statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde eivat hen betreft.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure warden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B. ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de KBVB.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, -reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd warden;

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd warden.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit eigenlijke leden of actieve leden en toetredende leden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

M0D 2.2

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene vergadering, komt uitsluitend

toe aan de actieve leden en niet aan de toetredende leden.

De vereniging telt tenminste drie actieve leden.

Artikel 6. Ais toetredend lid kar' tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van bestuur als zodanig ordt aanvaard. De Raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, oals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de Raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam en adres, of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent ir; aanmerking te komen als lid. Zij dienen evenwel definitief toegewezen te zijn aan de club (tegenover de K,BiV.B.). Zij dienen over hun burgerlijke en politieke rechten te beschikken. De Raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende Algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de Raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

De toetredende leden zullen op de eerstvolgende statutaire Algemene vergadering bekrachtigd moeten worden. Een toetredend lid moet bovendien tenvolle 18 jaar oud zijn. Een toetredend lid kan, bij diens akkoord, actief lid worden op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering, vijf jaar na zijn bekrachtiging als toetredend lid. Leden die door de Algemene Vergadering als lid van de Raad van Bestuur worden bekrachtigd, verwerven van rechtswege het statuut van actief lid.

Een actief lid dat niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, verliest zijn stemrecht op de gewone of buitengewone Algemene vergadering.

Artikel 7. Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 200 euro. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand mei 2004. De nieuwe index is dezes van de maand mei, voorafgaand aan de aanpassing. De Algemene vergadering bepaalt binnen voormelde greris, jaarlijks en op voorstel van de Raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8. De leden van de vereniging zijn verplicht

a. de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b, de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9. Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van bestuur.

Elk lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a. die de verplichtingen, oP9elegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal drie maanden duren, binnen welke termijn de Algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene vergadering behoudt het betrokken lid als zijn lidmaatschapsrechten. Besluit' de Algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van liet lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt autoriatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 10. Alle geschillen die bfetrekking hebben op het beleid van de vereniging of zich voordoen in zijn schoot en voortvloeien, uit de toepassing van onderhavige standregels zullen eerst worden voorgelegd aan de raad van beheer, en indien nodig vervolgens aan de Algemene vergadering. Indien alle graden van jurisdictie uitgeput zijn en er geen oplossing bereikt is, en voor zover het geschil van sportieve aard is, wordt het voorgelegd ter arbitrage aan een scheidsrechterscollege van de K.B.V.B. overeenkomstig het reglement van de K.B.V.B,

TITEL Ill Raad van Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van bestuur van minimum drie en maximum twaalf bestuurders. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 12. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken vah termijn of afzetting, het aantal bestuursleden is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven' de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

3 i1

Om de continuïteit te waarborgen zijn na elke periode van twee jaar de helft van de bestuurders voor een periode van vier jaar verkiesbaar. Als overgangsmaatregel wordt op de Algemene vergadering van 28 juni 2006 de helft van de verkozen bestuurders, door loting bepaald, benoemd voor vier jaar, de overige voor twee jaar. Leden die zich willen kandidaat stellen als bestuurder richten daarvoor een schrijven aan de vocrzitter van de Raad van bestuur tussen de 14de en de 5de dag voor de Algemene vergadering.

Artikel 13.

a. de Raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudst aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudst aanwezige bestuurder.

b. de raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is.

Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (- de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c, iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op de vergadering van de Raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d. in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk 'akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

~o e. van elke vergadering wordefl notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register.

L. Artikel 14.

a, de Raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is

" e bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene

e vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om nief, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen,

e alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ..,

bb. ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van

twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet

C doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

e c. de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van bestuur

d bij eenvoudig besluit worden obgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend,

' gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door

en

de Raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met

onmiddellijke ingang door de Raad van bestuur worden ingetrokken.

N

e d. de Algemene vergadering beslist over het door de Raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement.

c::: aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement

c::: mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken

et et in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van

.9 de vereniging wordt geacht,

04

04

Artikel 15. Het mandaat eindigt

- automatisch bij het niet meer, voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat; el

te - bij overlijden;

" . - bij afzetting door de Algemene vergadering, die dit te alle tijde kan beslissen;

11 - bij het verstrijken van de termijn van vier jaar;

- bij wettelijke redenen; I

- bij vrijwillig ontslag uitgaande van de bestuurder door middel van een schrijven gericht aan de voorzitter van

el de raad.

Artikel 16. Door de beheerders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan, betreffende de verbintenissen

o van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

et Het mandaat van beheerder is, onbezoldigd.

:m.

TITEL IV Algemene vergadering

Artikel 17. De Algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden toetredende leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht. De Algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een actief lid kan zich door eer ander actief lid laten vertegenwoordigen. Elk actief lid kan evenwel slechts één ander actief lid vertegenwoordigen.

M0D 2.2

Elk actief lid beschikt over één stem op de Algemene vergadering.

Artikel 18. De Algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a. het wijzigen van de statute ;

b. het benoemen en afzettenan de bestuurders;

c. het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

d, het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

e. het uitsluiten van een lid;

f . de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

g. alle gevallen waarin de onderhavige statuten dat vereisen.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur be

Artikel 19.

a. de Algemene vergadering wordt door de Raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doet of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de actieve leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de Raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 31 augustus van dat jaar valt.

b. alle actieve leden worden minstens veertien dagen voor de Algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de Algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaatsi van de Algemene vergadering.

c. de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de Raad van bestuur. De agenda wordt bij de bijeenroepingsbrief gevoegd ep wordt opgesteld door de Raad van bestuur die ieder voorstel, ondertekend door één twintigste van het aantal actieve leden van de laatste jaarlijkse lijst, moet opnemen. Een statutenwijziging moet in ieder geval in de agenda zijn opgenomen. De Algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat twee derden van de actieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 20.

a inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b. hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde actieve leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b in geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van statuten, van wijziging van het doel of van ontbinding van de vereniging, beslist de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem en geldt een dubbele twee derden meerderheid: twee derden van de actieve leden moeten aanwezig zijn en twee derden van de aanwezige actieve leden moeten de wijziging goedkeuren. Bij de stemming over het wijzigen van het doel moeten twee derden van de actieve leden aanwezig zijn en is een éénparigheid van de aanwezige stemmen vereist.

c de stemmingen gebeuren mondeling, behoudens wanneer het gaat om de benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder of de aanvaarding, het ontslag of de uitsluiting van een lid, dan is de stemming geheim.

Artikel 21. Ieder voorstel dat ondertekend is door een aantal actieve leden dat overeenstemt met het twintigste deel van dit van de laatste neergelegde actieve ledenlijst zal op de dagorde geplaatst worden. Dit voorstel moet evenwel minstens acht dagen voor de vastgestelde datum bij de Raad van bestuur worden ingediend.

TITEL V Inzagerecht leden

Artikel 22. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of een afschrift van de notulen van de Algemene vergadering te vragen.

Alle leden kunnen op de zetel Iran de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene vergadering, van de Raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken var/ de vereniging.

TITEL V Looptijd, Periodes, Einde van de V.Z.W.

Artikel 23. Behalve bij gerecht+élijke ontbinding en bij ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene vergadering, conform de wettelijke bepalingen.

Het besluit tot ontbinding benoemt één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffen i ngsvoo rwaarden.

Artikel 24. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 juni tot 31 mei. Als overgang wordt het maatschappelijk jaar 2004 verlengd van 1 januari 2004 tot 31 mei 2005.

Artikel 25. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een andere bij de K.B.V.B. aangesloten voetbalclub, aan te duiden door de Algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

lJOD 2.2

Artikel 26. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vetvangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

TITEL VI Varia

Artikel 27. De oorspronkelijke stichtende leden van de vereniging waren:

- Vanmol Jules, Nieuwe Hazendansweg 4, 3520 Zonhoven

- Gerrits Guido, Hoogheide 29, 3511 Kuringen

- Voortmans Peter, Keltenstraat 2, 3520 Zonhoven

- Vanderspickken Johny, De Drij Dreven 22, 3520 Zonhoven

- Lemmens Ingrid, Schuttenseweg 82, 3520 Zonhoven

- D'Exelle Elvire, Jeugdstraat 41 3500 Hasselt.

BENOEMINGEN

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 'nul! 2012:

- werd het ontslag bevestigd als lid van de Raad van Bestuur van:

- Wyckmans Luc

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Hengelhoefstraat 137, 3600 Genk

NN 71.12.04.06126 , geboren op 4 december 1971

- Vranken Magda

functie: ondervoorzitster

wonende te Muizenstraat 37, 3520 Zonhoven

NN 58.05.14.198.53 , gebóren op 14 mei 1958

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 25 juni 2010:

- werd herbenoemd als leden van de Raad van Bestuur voor de duur van vier jaar:

- Van Proeyen Betty

functie: secretaresse

wonende te Grasvennestraat 48, 3511 Kuringen

NN 56.08.03.500.60 , geboren op 3 augustus 1956

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd.1 juli 2012:

- werden herbenoemd als leden van de Raad van Bestuur voor de duur van vier jaar:

- Vanmol Jules

functie: voorzitter

wonende te Nieuwe Hazendansweg 4, 3520 Zonhoven

NN 42.07.10.143.03 , geboren op 10 juli 1942

- Denier Patricia

functie: penningmeester

wonende te Juniperusplein 7, 3500 Hasselt

NN 80.11.26.112.89 , geb9ren op 26 november 1980

- Stars Tony

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Herkenrodesingel 21 bus 1, 3500 Hasselt

NN 68.04.05.149.90 , gebóren op 5 april 1968

- Windmolders Hilde

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Kermtstraat 198 bus 2, 3512 Stevoort-Hasselt

NN 72.02,28.416.76 , gebóren op 28 februari 1972

- D'Exelle Raf

functie: gewoon bestuurslid

wonende te De Gaer 60, 3510 Spalbeek-Hasselt

NN 76.11.06.099.36 , geboren op 6 november 1976

- Coppieters Daniël

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Herenstraat 155, 3520 Zonhoven

NN 61.05.10.015.31, geboren op 10 mei 1961

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 27

februari 2013:

- werden benoemd als leden van, de Raad van Bestuur voor de duur van achttien maanden:

- StScker Willem

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Eikelenweg 123 bus 1, 3620 Lanaken

NN 41,04.03.171.46 , gebolren op 3 april 1941

Voorbehouden aan.l7et Belgis'ch Staats lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Jadoul Ludo

functie: gewoon bestuurslil

wonende te 15 Augustusstraat 74, 3690 Zutendaal

NN 55.09.11.181.28 , gebaren op 11 september 1955

- Tolleneers Erik

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Eikelenweg 123 bus 2, 3620 Lanaken

NN 61.11.27.171.86 , geboren op 27 november 1961

- Van den Bergh Tony

functie: gewoon bestuurslid

wonende te De Dries 43, 3620 Lanaken

NN 65.01.17.189.91 , geboren op 17 januari 1965

- Engelen Wendy

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Reyerstraat 105, 3540 Herk-de-Stad

NN 77.11.23.148.80 , geboren op 23 november 1977

Zonhoven, 15 augustus 2013

Deze akte is opgesteld in drie originele exemplaren die overhandigd werden aan de ondergetekenden Getekend

Vanmol Jules Van Proeyen Betty

voorzitter secretaresse

Luik B - Vervolg

NOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto;: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþr MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11t11111°11,1 jipi4+

1111

Voc beho: aan Belg Staat:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 -03- 2012

HAtee

Ondernemingsnr : 478.326.695

Benaming

(voluit) : Damesvoetbal Zonhoven

(verkort): D.V. Zonhoven

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Nieuwe Hazendansweg 4 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Wijziging Statuten en Wijziging Raad van Bestuur

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd, 2 augustus 2011, bijeengekomen en beraadslagend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, werden de statuten van de vereniging, zoals ze oorspronkelijk werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 september 2002 onder nr. 017564, opgeheven en vervangen door onderstaande nieuwe tekst.

TITEL I Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Damesvoetbal Zonhoven", Deze naam moet steeds door de woorden

"vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" worden voorafgegaan of gevolgd.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere

stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte benaming "D.V. Zonhoven" te gebruiken.

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 3520 Zonhoven, Nieuwe Hazendansweg 4. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg van het voornoemd gerechtelijk arrondissement,

Artikel 3. De vereniging stelt zich tot doel het in competitie en in vriendschappelijke wedstrijden laten voetballen van diverse damesvoetbalploegen in de door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B) georganiseerde voetbalcompetitie; op de ruimst mogelijke wijze bij te dragen tot de sportieve opleiding van damesvoetbalspeelsters; het brengen van sport en ontspanning en de promotie van het damesvoetbal. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

In haar hoedanigheid als lid van de K.B.V.B. verbindt de vereniging er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K.B.V,B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van deze statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B, ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de KBVB.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, -reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd worden;

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit eigenlijke leden of actieve leden en toetredende leden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M0D2.2

Luik B - Vervorg

t

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene vergadering, komt uitsluitend

toe aan de actieve leden en niet aan de toetredende leden.

De vereniging telt tenminste drie actieve leden.

Artikel 6. Als toetredend lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De Raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de Raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam en adres, of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de máatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid, Zij dienen evenwel definitief toegewezen te zijn aan de club (tegenover de K.B,V,B.), Zij dienen over hun burgerlijke en politieke rechten te beschikken. De Raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende Algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de Raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

De toetredende leden zullen op de eerstvolgende statutaire Algemene vergadering bekrachtigd moeten worden. Een toetredend lid moet bovendien tenvolle 18 jaar oud zijn. Een toetredend lid kan, bij diens akkoord, actief lid worden op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering, drie jaar na zijn bekrachtiging als toetredend lid. Leden die door de Algemene Vergadering als lid van de Raad van Bestuur worden bekrachtigd, verwerven van rechtswege het statuut van actief lid.

Een actief lid dat niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, verliest zijn stemrecht op de gewone of buitengewone Algemene vergadering.

Artikel 7. Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 200 euro. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand mei 2004 De nieuwe index is deze van de maand mei, voorafgaand aan de aanpassing, De Algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de Raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8. De leden van de vereniging zijn verplicht

a. de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b. de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9. Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van bestuur.

Elk lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen,

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a, die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt; b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid, Zij kan maximaal drie maanden duren, binnen welke termijn de Algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene vergadering behoudt het betrokken lid ais zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 10. Aile geschillen die betrekking hebben op het beleid van de vereniging of zich voordoen in zijn schoot en voortvloeien uit de toepassing van onderhavige standregels zullen eerst worden voorgelegd aan de raad van beheer, en indien nodig vervolgens aan de Algemene vergadering. Indien alle graden van jurisdictie uitgeput zijn en er geen oplossing bereikt is, en voor zover het geschil van sportieve aard is, wordt het voorgelegd ter arbitrage aan een scheidsrechterscollege van de K.B.V,B. overeenkomstig het reglement van de K.B,V.B.

TITEL !li Raad van Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van bestuur van minimum vijf en maximum tien bestuurders. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene vergadering anders zou bepalen,

Artikel 12. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar, Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuursleden is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M0D 2.2

Om de continuïteit te waarborgen zijn na elke periode van twee jaar de helft van de bestuurders voor een periode van vier jaar verkiesbaar. Als overgangsmaatregel wordt op de Algemene vergadering van 28 juni 2006 de helft van de verkozen bestuurders, door loting bepaald, benoemd voor vier jaar, de overige voor twee jaar. Leden die zich willen kandidaat stellen als bestuurder richten daarvoor een schrijven aan de voorzitter van de Raad van bestuur tussen de 14de en de 5de dag voor de Algemene vergadering.

Artikel 13.

a. de Raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. ln geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudst aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudst aanwezige bestuurder.

b. de raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is.

Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c. iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op de vergadering van de Raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d. in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

e. van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register.

Artikel 14.

a. de Raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die docr de wet uitdrukkelijk aan de Algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ,..

b. ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, Bestuurders die namens de Raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c. de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van bestuur worden ingetrokken.

d, de Algemene vergadering beslist over het door de Raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Artikel 15. Het mandaat eindigt

- automatisch bij het niet meer voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat;

- bij overlijden;

- bij afzetting door de Algemene vergadering, die dit te alle tijde kan beslissen;

- bij het verstrijken van de termijn van vier jaar;

- bij wettelijke redenen; -

- bij vrijwillig ontslag uitgaande van de bestuurder dcor middel van een schrijven gericht aan de voorzitter van

de raad.

Artikel 16. Door de beheerders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan, betreffende de verbintenissen

van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Het mandaat van beheerder is onbezoldigd.

TITEL IV Algemene vergadering

Artikel 17. De Algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden toetredende leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht. De Algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een actief lid kan zich door een ander actief lid laten vertegenwoordigen. Elk actief lid kan evenwel slechts één ander actief lid vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik.. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Î5i0D 2.2

Luik B - Vervolg

Elk actief lid beschikt over één stem op de Algemene vergadering.

Artikel 18. De Algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a. het wijzigen van de statuten;

b. het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c. het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

d. het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

e. het uitsluiten van een lid;

f . de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

g. alle gevallen waarin de onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 19.

a. de Algemene vergadering wordt door de Raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de actieve leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de Raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 31 augustus van dat jaar valt.

b. alle actieve leden worden minstens veertien dagen vocr de Algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de Algemene vergadering, De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene vergadering.

c. de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de Raad van bestuur. De agenda wordt bij de bijeenroepingsbrief gevoegd en wordt opgesteld door de Raad van bestuur die ieder voorstel, ondertekend door één twintigste van het aantal actieve leden van de laatste jaarlijkse lijst, moet opnemen. Een statutenwijziging moet in ieder geval in de agenda zijn opgenomen. De Algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat twee derden van de actieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 20.

a inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b. hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen wárden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde actieve leden. Bij staking van stemmen Is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

b in geval van uitsluiting van'een lid, van wijziging van statuten, van wijziging van het doel of van ontbinding van de vereniging, beslist de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem en geldt een dubbele twee derden meerderheid: twee derden van de actieve leden moeten aanwezig zijn en twee derden van de aanwezige actieve leden moeten de wijziging goedkeuren. Bij de stemming over het wijzigen van het doel moeten twee derden van de actieve leden aanwezig zijn en is een éénparigheid van de aanwezige stemmen vereist.

c de stemmingen gebeuren mondeling, behoudens wanneer het gaat om de benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder of de aanvaarding, het ontslag of de uitsluiting van een lid, dan is de stemming geheim.

Artikel 21. leder voorstel dat ondertekend is door een aantal actieve leden dat overeenstemt met het twintigste deel van dit van de laatste neergelegde actieve ledenlijst zal op de dagorde geplaatst Worden. Dit voorstel moet evenwel minstens acht dagen voor de vastgestelde datum bij de Raad van bestuur worden ingediend.

TITEL V Inzagerecht leden

Artikel 22. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of een 'afschrift van de notulen van de Algemene vergadering tevragen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register vande leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene vergadering, Van de Raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, dia bij de vereniging of voorrekening ervan een mandaat bekleden evenals aile ' boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL V Looptijd, Periodes, Einde van de V.Z.W.

Artikel 23. Behalve bij gerechtelijke ontbinding en bij ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts

besloten worden door de Algemene vergadering, conform de wettelijke bepalingen.

Het besluit tot ontbinding benoemt één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de

vereffening svoorvaarden.

"

Artikel 24. Het boekjaar van de vereniging loópt van 1 juni tot 31 mei. Als overgang wordt het maatschappelijk

jaar 2004 verlengd van 1 januari 2004 tot 31 mei 2005.

Artikel 25. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een andere bij de K.B.V.B. aangesloten voetbalclub, aan te duiden door de Algemene vergadering.

Artikel 26, Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke

bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake. '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Mon 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

TITEL VI Varia

Artikel 27. De oorspronkelijke stichtende leden van de vereniging waren:

Vanmol Jules, Nieuwe Hazendansweg 4, 3520 Zonhoven

- Gerrits Guido, Hoogheide 29, 3511 Kuringen

- Voortmans Peter, Keltenstraat 12, 3520 Zonhoven

- Vanderspickken Johny, De Drij Dreven 22, 3520 Zonhoven

- Lemmens Ingrid, Schuttenseweg 82, 3520 Zonhoven

- D'Exelle Elvire, Jeugdstraat 41, 3500 Hasselt,

BENOEMINGEN

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 25 juni 2010:

- werd het ontslag bevestigd als lid van de Raad van Bestuur van:

- Feyen Gustaaf

functie; penningmeester

wonende te Hoogvennestraat 51, 3500 Hasselt

NN 54.11,01.199,12, geboren op 1 november 1954

- Majer Karin

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Korthoenstraat 18, 3650 Dilsen-Stokkem

NN 76.03.22,116.65, geboren op 22 maart 1976

- Zoons Jan

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Steenblookstraat 68, 3590 Diepenbeek

NN 60.11.25.299.94 , geboren op 25 november 1960

- werden herbenoemd als leden van de Raad van Bestuur voor de duur van vier jaar:

- Vranken Magda

functie: ondervoorzitster

wonende te Muizenstraat 37, 3520 Zonhoven

NN 58.05.14,198.53 i geboren op 14 mei 1958

- Van Proeyen Betty

functie: secretaresse

wonende te Grasvennestraat 48, 3511 Kuringen

NN 56.08.03.500,60 , geboren op 3 augustus 1956

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 2 augustus 2011:

werd de coöptatie bevestigd als lid van de Raad van Bestuur voor de duur van één jaar van:

- Denier Patricia

functie: penningmeester

wonende te Juniperusplein 7, 3500 Hasselt

NN 80.11.26.112.89 , geboren op 26 november 1980

- Stals Tony

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Herkenrodesingel 21 bus 1, 3500 Hasselt

NN 68,04.05.149.90 , geboren op 5 april 1968

- Windmolders Hilde

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Kermtstraat 198 bus 2, 3512 Stevoort-Hasselt

NN 72.02.28.416.76 , geboren op 28 februari 1972

- Wyckmans Luc

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Hengelhoefstraat 137, 3600 Genk

NN 71.12.04.061.36 , geboren op 4 december 1971

Zonhoven, 22 februari 2012

Deze akte is opgesteld in drie originele exemplaren die overhandigd werden aan de ondergetekenden Getekend

Vanmol Jules Vranken Magda Van Proeyen Betty

voorzitter cnder-voorzitster secretaresse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(ea) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþ N,OD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111M13§01

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 7 APR. 2Q15

Griffie

afdeling HASSELT

Ondernemingsnr : 478.326.695

Benaming

(volfait) : Damesvoetbal L Zonhoven

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Nieuwe Hazendansweg 4 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Wijziging Statuten en Wijziging Raad van Bestuur

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van de VZW Ladies Genk, dd. 20 april 2015, bijeengekomen en beraadslagend overeenkomstig de wettelijke bepalingen, werden de statuten van de vereniging, zoals ze oorspronkelijk werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 september 2002 onder nr. 017564, opgeheven en vervangen door onderstaande nieuwe tekst.

TITEL I Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Ladies Genk". Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging

zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 3600 Genk, Europalaan 109 bus 3. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Limburg. Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3. De vereniging stelt zich tot doel het in competitie en in vriendschappelijke wedstrijden laten voetballen van diverse dam esvoetbalploegen in de door de Koninklijke Belgische Voetbalbond (K.B.V.B) georganiseerde voetbalcompetitie; op de ruimst mogelijke wijze bij te dragen tot de sportieve opleiding van damesvoetbalspeelsters; het brengen van sport en ontspanning en de promotie van het damesvoetbal. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel

rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten R uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

In haar hoedanigheid als lid van de K.B.V.B. verbindt de vereniging er zich toe de statuten, reglementen, richtlijnen en beslissingen van de K,B.V.B., van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van deze statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de K.B.V.B., van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde wat hen betreft.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit, integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair-play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B. ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie van de KBVB.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, -reglementen en -richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht voorgelegd worden;

Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS ; (Arbitragecommissie voor de Sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II Leden

Artikel 5. De vereniging bestaat uit eigenlijke leden of actieve leden en toetredende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene vergadering, komt uitsluitend

toe aan de actieve leden en niet aan de toetredende leden.

De vereniging telt tenminste drie actieve leden.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

Artikel 6. Als toetredend lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De Raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de Raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam en adres, of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen ais lid. Zij dienen evenwel definitief toegewezen te zijn aan de club (tegenover de K.B.V.B.). Zij dienen over hun burgerlijke en politieke rechten te beschikken. De Raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende Algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de Raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

De toetredende leden zullen op de eerstvolgende statutaire Algemene vergadering bekrachtigd moeten worden. Een toetredend lid moet bovendien tenvoile 18 jaar oud zijn. Een toetredend lid kan, bij diens akkoord, en mits het akkoord van minstens 2/3 van de aanwezige actieve leden op de Algemene Vergadering, actief lid worden op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering, ten vroegste vijf jaar na zijn bekrachtiging als toetredend lid. Leden die door de Algemene Vergadering als lid van de Raad van Bestuur worden bekrachtigd, verwerven van rechtswege het statuut van actief lid.

Een actief lid dat niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, verliest zijn stemrecht op de gewone of buitengewone Algemene vergadering.

Artikel 7. Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximum 500 euro. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand mei 2015. De nieuwe index is deze van de maand mei, voorafgaand aan de aanpassing. De Algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de Raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8. De leden van de vereniging zijn verplicht

a, de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b. de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9, Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van bestuur.

Elk lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a. die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal drie maanden duren, binnen welke termijn de Algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene vergadering behoudt het betrokken lid als zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 10. Alle geschillen die betrekking hebben op het beleid van de vereniging of zich voordoen in zijn schoot en voortvloeien uit de toepassing van onderhavige standregels zullen eerst worden voorgelegd aan de raad van beheer, en indien nodig vervolgens aan de Algemene vergadering. Indien alle graden van jurisdictie uitgeput zijn en er geen oplossing bereikt is, en voor zover het geschil van sportieve aard is, wordt het voorgelegd ter arbitrage aan een scheidsrechterscollege van de K.B.V.B. overeenkomstig het reglement van de K.B.V.B.

TITEL Ill Raad van Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van bestuur van minimum drie en maximum zestien bestuurders. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 12. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuursleden is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Om de continuïteit te waarborgen zijn na elke periode van twee jaar de helft van de bestuurders voor een periode van vier jaar verkiesbaar.

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Leden die zich willen kandidaat stellen als bestuurder richten daarvoor een schrijven aan de voorzitter van de Raad van bestuur tussen de 14de en de 5de dag voor de Algemene vergadering.

Artikel 13,

a, de Raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor, In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudst aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudst aanwezige bestuurder.

b. de raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is.

Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen warden niet meegeteld) van stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c. iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op de vergadering van de Raad van bestuur te vertegenwoordigen,

d. in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

e, van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend warden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register.

Artikel 14.

a. de Raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ...

b. ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c. de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van bestuur worden ingetrokken.

d. de Algemene vergadering beslist over het door de Raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement, Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Artikel 15. Het mandaat eindigt

- automatisch bij het niet meer voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat;

- bij overlijden;

- bij afzetting door de Algemene vergadering, die dit te alle tijde kan beslissen;

- bij het verstrijken van de termijn van vier jaar;

- bij wettelijke redenen;

bij vrijwillig ontslag uitgaande van de bestuurder door middel van een schrijven gericht aan de voorzitter van

de raad.

Artikel 16, Door de beheerders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan, betreffende de verbintenissen

van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Het mandaat van beheerder is onbezoldigd.

TITEL IV Algemene vergadering

Artikel 17. De Algemene vergadering is samengesteld uit alle actieve leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen

ook toegetreden toetredende leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

De Algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van bestuur of door de oudste

aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige

bestuurder.

Een actief lid kan zich door een ander actief lid laten vertegenwoordigen. Elk actief lid kan evenwel slechts één

ander actief lid vertegenwoordigen.

Elk actief lid beschikt over één stem op de Algemene vergadering.

Artikel 18. De Algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

" MOD 2.2

a. het wijzigen van de statuten;

b. het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c. het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

d. het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

e. het uitsluiten van een lid;

f . de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

g. alle gevallen waarin de onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 19.

a. de Algemene vergadering wordt door de Raad van bestuur bijeengeroepen telkens ais het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de actieve leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de Raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 31 augustus van dat jaar valt.

b. alle actieve leden worden minstens veertien dagen voor de Algemene vergadering bij gewone brief uitgenodigd op de Algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene vergadering.

c, de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de Raad van bestuur. De agenda wordt bij de bijeenroepingsbrief gevoegd en wordt opgesteld door de Raad van bestuur die ieder voorstel, ondertekend door één twintigste van het aantal actieve leden van de laatste jaarlijkse lijst, moet opnemen. Een statutenwijziging moet in ieder geval in de agenda zijn opgenomen. De Algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat twee derden van de actieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 20.

a inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b. hieronder worden de besluiten genomen bij

eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde actieve leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b in geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van statuten, van wijziging van het doel of van ontbinding van de vereniging, beslist de Algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen, Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld ais tegenstem en geldt een dubbele twee derden meerderheid: twee derden van de actieve leden moeten aanwezig zijn en twee derden van de aanwezige actieve [eden moeten de wijziging goedkeuren. Bij de stemming over het wijzigen van het doel moeten twee derden van de actieve leden aanwezig zijn en is een éénparigheid van de aanwezige stemmen vereist.

c de stemmingen gebeuren mondeling, behoudens wanneer het gaat om de benoeming, het ontslag of de afzetting van een beheerder of de aanvaarding, het ontslag of de uitsluiting van een lid, dan is de stemming geheim.

Artikel 21. Ieder voorstel dat ondertekend is door een aantal actieve leden dat overeenstemt met het twintigste deel van dit van de laatste neergelegde actieve ledenlijst zal op de dagorde geplaatst worden. Dit voorstel moet evenwel minstens acht dagen voor de vastgestelde datum bij de Raad van bestuur worden ingediend.

TITEL V Inzagerecht leden

Artikel 22. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage enfof een afschrift van de notulen van de Algemene vergadering te vragen.

Aile leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene vergadering, van de Raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL V Looptijd, Periodes, Einde van de V.Z.W.

Artikel 23. Behalve bij gerechtelijke ontbinding en bij ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene vergadering, conform de wettelijke bepalingen.

Het besluit tot ontbinding benoemt één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 24. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 juni tot 31 mei.

Artikel 25. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een andere bij de K.B.V.B. aangesloten voetbalclub, aan te duiden door de Algemene vergadering.

Artikel 26. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

TITEL VI Varia

, , Y

1 l , ,i MOD 2.2

Artikel 27. De oorspronkelijke stichtende leden van de vereniging waren:

- Vanmol Jules, Nieuwe Hazendansweg 4, 3520 Zonhoven

- Gerrits Guida, Hoogheide 29, 3511 Kuringen

- Voortmans Peter, Keltenstraat 12, 3520 Zonhoven

- Vanderspickken Johny, De Drij Dreven 22, 3520 Zonhoven

- Lemmens Ingrid, Schuttenseweg 82, 3520 Zonhoven

- D'Exelle Elvire, Jeugdstraat 41, 3500 Hasselt.

BENOEMINGEN

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 17 juli 2014:

- werd het ontslag bevestigd als lid van de Raad van Bestuur van:

-JadoulLudo

functie: gewoon bestuurslid

wonende te 15 Augustusstraat 74, 3690 Zutendaal

NN 55.09.11.181.28 , geboren op 11 september 1955

-Windmolders Hilde

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Kermtstraat 198 bus 2, 3512 Stevoort-Hasselt

NN 72.02.28.416.76 , geboren op 28 februari 1972

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 17 juli 2014:

- werd herbenoemd als leden van de Raad van Bestuur voor de duur van vier jaar:

- Stócker Willem

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Eikelenweg 123 bus 1, 3620 Lanaken

NN 41.04.03.171.46 , geboren op 3 april 1941

- Tollenaers Erik

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Eikelenweg 123 bus 2, 3620 Lanaken

NN 61.11.27.171.86 , geboren op 27 november 1961

-Van den Bergh Tony

functie: gewoon bestuurslid

wonende te De Dries 43, 3620 Lanaken

NN 65.01.17,189.91 , geboren op 17 januari 1965

- Van Proeyen Betty

functie: secretaris

wonende te Grasvennestraat 48, 3511 Kuringen

NN 56.08.03.500.60 , geboren op 3 augustus 1956

- Engelen Wendy

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Reyerstraat 105, 3540 Herk de-Stad

NN 77.11.23.xxx.xx, geboren op 23 november 1977

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van de VZW Damesvoetbal Zonhoven, dd. 1 juli 2012:

- werden herbenoemd als leden van de Raad van Bestuur voor de duur van vier jaar:

-Vanmol Jules

functie: voorzitter

wonende te Nieuwe Hazendansweg 4, 3520 Zonhoven

NN 42.07.10.143.03 , geboren op 10 juli 1942

- Denier Patricia

functie: penningmeester

wonende te Juniperusplein 7, 3500 Hasselt

NN 80.11.26.112.89 , geboren op 26 november 1980

- Stals Tony

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Herkenrodesingel 21 bus 1, 3500 Hasselt

NN 68.04.05.149.90 , geboren op 5 april 1968

- D'Exelle Raf

functie: gewoon bestuurslid

wonende te De Gaer 60, 3510 Spalbeek-Hasselt

NN 76.11.06.099.36 , geboren op 6 november 1976

- Coppieters Daniël

functie: gewoon bestuurslid

wonende te Herenstraat 155, 3520 Zonhoven

NN 61.05.10.015.31, geboren op 10 mei 1961

Genk, 20 april 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

LuiK B - Vervolg

Deze akte is opgesteld in drie originele oxémp|urendie overhandigd werden aan de ondergetekenden GeteKend

Vann-iol Jules Van Proeyen Betty

voorzitter bestuurslid

~

` `  ----- -- - f y -- - , - '

Op de laatste biz. an Luik B vermelden Recto Naam hoedanigheid van de instrumenterende notarrs. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vonoo: Naam en handtekening

...

^.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DAMESVOETBAL L ZONHOVEN, AFGEKORT : D.V.L. Z…

Adresse
NIEUWE HAZENDANSWEG 4 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande