DANDY SHOP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DANDY SHOP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.011.933

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14220-0432-015
16/01/2014
ÿþ _ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 1







Rechtbankvan koophandel

0 7 JAN. 2014

te t-1/-1SSELT

Griffie

0425.011.933

Dandy Shop

Naamloze Vennootschap Havermarkt 15 3500 Hasselt

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op negen december: tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde: vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Aanpassing van de statuten aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder en'

dientengevolge aanpassing van artikel 7 van de statuten. Zodoende dat artikel 7 luidt als volgt: "

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van; die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht: zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

2) Aanpassing van de statuten aan de vroeger reeds doorgevoerde zetelwijztging. Zodoende dat artikel 2 luidt als volgt:

"De vennootschap heeft haar zetel te 3500 Hasselt, Havermarkt 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel, verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, hetwelk dient bekendgemaakt te worden in het Belgisch. Staatsblad."

3) Aanpassing van de statuten aan de wetgeving inzake de ontbinding van vennootschappen. Zodoende dat artikel 36 luidt als volgt:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meervereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars worden bevestigd in hun benoeming door de bevoegde rechtbank.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding."

4) Benoeming tot bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOB

" FASHION" ondememingsnummer 0425.011.933, met zetel te met zetel te 3500 Hasselt, Havermarkt 15, RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger de heer DECONINCK Bruno Pablo, wonend te 3001 Heverlee, Sint Jansbergsteenweg 222.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Isabelle Mostaert

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Uitgifte van voormelde akte

- historiek en gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/11/2013
ÿþweggaq Mod Word 11.1

(-11.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i lIfliii~zNlliiiiio lI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 -ti- 20t3

i-aget_T

Ondernemingsnr : DANDY SHOP

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Havermarkt 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL (artikel 719 Wetboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de NV DANDY SHOP deelt mee dat een fusievoorstel werd neergelegd inzake de geruisloze fusie van de NV DANDY SHOP door de overneming door de BVBA DECOB FASHION.

Uittreksel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

De overgenomen vennootschap

NV DANDY SHOP

3500 Hasselt, Havermarkt 15

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel in:

1) produkten van de textiel- en kledingnijverheid;

2) produkten van de ledemijverheid;

3) schoonheidsprodukten en toiletartikelen;

4) elektronica en computers, samen met de bijhorende softwarepakketten, randapparatuur, seminaries en documentatie.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doei rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De ovememende vennootschap

BVBA DECOB FASHION

3001 Leuven, Sint-Jansbergsesteenweg 222

De vennootschap heeft tot doel:

A) Tussenpersoon in groot- en kleinhandel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair van textielprodukten en schoeisel en alle aanverwante artikelen, dit ailes in de ruimste zin van het woord.

B) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

C) Consulting op het gebied van beheer, management en marketing, op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

D) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

E) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

Aile handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de te over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn geen aandeelhouders of vennoten van de over te nemen vennootschap(pen) die bijzondere rechten hebben en er bestaan geen andere effecten dan aandelen. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

4 Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen;

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





voor Decob Fashion BVBA haar vaste vertegenwoordiger Bruno Deconinck

Bruno Deconinck



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0312-014
03/12/2012 : HA061252
12/09/2012 : HA061252
15/06/2012 : HA061252
30/06/2011 : HA061252
25/05/2010 : HA061252
29/05/2009 : HA061252
07/06/2007 : HA061252
27/11/2006 : HA061252
07/12/2005 : HA061252
04/07/2005 : HA061252
01/09/2004 : HA061252
03/08/2004 : HA061252
27/08/2003 : HA061252
02/10/2002 : HA061252
14/08/2002 : HA061252
27/10/2000 : HA061252
30/05/2000 : HA061252
25/12/1997 : HA61252
01/01/1988 : HA61252
10/07/1986 : HA61252
01/01/1986 : HA61252
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0273-014

Coordonnées
DANDY SHOP

Adresse
HAVERMARKT 15 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande