DANIMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANIMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.315.039

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 27.06.2014 14226-0132-008
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 22.06.2013 13203-0529-008
04/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300074*

Neergelegd

02-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842315039

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op dertig december tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER:

De heer DANIËLS Maarten Hendrik Jozef Ghislain, bediende, geboren te Bilzen op twaalf

november negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 3740 Bilzen, St.Rochusstraat 20.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  DANIMACO .

3. ZETEL: 3740 Bilzen (Munsterbilzen), St.Rochusstraat 20.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van bijstand, advies, coaching en leiding aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private en overheidsinstellingen alsmede privépersonen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van de oprichting, management, bedrijfsvoering en organisatie, strategie, economisch en financieel beleid, technologie, informatie- en netwerksystemen, procesintegratie, performantieverbetering, waardecreatie, marketing, prospectie, sales, productie en ontwikkeling, communicatie, human resources, personeelsselectie, headhunting en executive search met uitzondering van alle gereglementeerde activiteiten waarvoor de vennootschap geen vergunning bezit;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt zowel onder de vorm van interim- als onder de vorm van project of crisismanagement. Aldus kan de vennootschap de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

2. Het onderzoek, de ontwikkeling, de exploitatie en de commercialisatie van hardware en softwareproducten, nieuwe technologieën en webdesign alsmede de advisering en begeleiding terzake;

3. Het verstrekken van cursussen en opleidingen alsmede het geven van uiteenzettingen, voordrachten, workshops en conferenties inzake beroeps, technische of algemeen culturele, creatieve en maatschappelijke vorming omvattende ondermeer de organisatie van conferenties en seminaries en alle bijhorende dienstverlening; Het uitgeven van alle vakliteratuur en publicaties dienaangaande;

4. De activiteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars en "traders" in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs evenals het in- en uitvoeren van alle om het even welke handelsgoederen.

5. Aankoop, verkoop, import, export en groot- en kleinhandel van wijnen, likeuren, alcoholische en niet-alcoholische dranken met inbegrip van de thuisbezorging ervan, alsook het handelen als tussenpersoon voor de verkoop van deze goederen en diensten.

6. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, import, export en kleinhandel van alle computermateriaal, sofware, hardware en telecommunicatie-uitrusting.

7. Het onderhoud en de reparatie van netwerken, computers en toebehoren.

Benaming (voluit): DANIMACO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, St.Rochusstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

8. Het produceren, faciliteren, verspreiden, promoten en verrichten van aanverwante activiteiten van audio-, foto- en video-producties.

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, de projectontwikkeling, de leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten (intellectueel, commercieel, industrieel) van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren;

11. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; Het promoten, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag in dit kader bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België alsmede in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in onderhavige statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer DANIELS

Maarten, voornoemd, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden ingevolge beslissing van de algemene

vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

9. JAARVERGADERING: jaarlijks op de laatste werkdag van de maand mei om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

10. STEMRECHT: Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

12. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

13. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één januari tweeduizend en twaalf geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op laatste werkdag van de maand mei om negentien uur van het jaar tweeduizend dertien.

Er werd geen commissaris benoemd.

14. VOLMACHT:

Er werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling: de vertegenwoordigers van ZAKENKANTOOR TIMMERMANS, te 3740 Bilzen, Brugstraat 4, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor alle andere vergunningen bij allerlei diensten indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van dertig december tweeduizend en elf. (get. notaris X. VOETS)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DANIMACO

Adresse
ST.ROCHUSSTRAAT 20 3740 MUNSTERBILZEN

Code postal : 3740
Localité : Munsterbilzen
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande