DAP BLOEMEN-BROUNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP BLOEMEN-BROUNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.868.668

Publication

25/03/2014
ÿþOndernemingsnr Benaming

(voluit) : DAP BLOEMEN-BROUNS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jasperslaan 3, 3950 Bocholt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, die werd verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 6 maart 2014, blijkt dat:

1.- De heer BLOEMEN Wilfried Willem, dierenarts, geboren te Neerpelt op drie maart negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 670303 199-72, echtgenoot van mevrouw SLENDERS Anne-Marie Antoinette, geboren te Hamont op acht januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 680108 200-25, wonende te 3950 Bocholt, Jasperslaan 3.

Gehuwd te Hamont-Achel op tien juli negentienhonderd tweeënnegentig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor het ambt van notaris Peter Berben, destijds te Neerpelt, op negenentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig, en die verklaart geen wijzigingen aan zijn huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

2.- De heer BROUNS Jan, dierenarts, geboren te Neerpelt op negenentwintig mei negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 820529 079-32, echtgenoot van mevrouw BROEKX Leentje, geboren te Neerpelt op veertien juni negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 860614130-37, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Hoksentstraat 55.

Gehuwd te Peer op zeven augustus tweeduizend en negen onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Homans, destijds te Peer, op vijf augustus tweeduizend en negen, en die verklaart geen wijzigingen aan zijn huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de NAAM "DAP BLOEMEN-BROUNS", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3950 Bocholt, Jasperslaan 3.

De vennootschap heeft tot DOEL, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België of in het buitenland:

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie; het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit; het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, en mag alle handelingen stellen die daartoe nodig zijn. Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende of roerende aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde doelstellingen zin te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de plichtenleer van de Orde der Dierenartsen. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de deontologie en de plichtenleer van de Orde der Dierenartsen dienen als niet gelezen te worden.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoer(d)(st)er(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bis]

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ïvuerguiego ier grim der roçh!bank v. koophandeF te TONGEREN

12 -03- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

" iaoac oi*

beh aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

5~ .'818.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge e Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen gesteld zijn en mits voorafgaande goedkeuring door de Nederlandstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (6 18 600). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

INSCHRIJVING

De voornoemde heer BLOEMEN Wilfried verklaarde in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen door inbreng in geld. Hij verklaarde hiervoor gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden, hetgeen door zijn voornoemde echtgenote, mevrouw SLENDERS Anne-Marie, TUSSENGEKOMEN, werd erkend. Hij verklaarde dat elk van die drieënnegentig (93) aandelen werden volgestort ten belope van één derde (1138).

- De voornoemde heer BROUNS Jan verklaarde in te schrijven op drieënnegentig (93)

aandelen door inbreng in geld. Hij verklaarde hiervoor gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden, hetgeen door zijn voornoemde echtgenote, mevrouw BROEKX Leentje, TUSSENGEKOMEN, werd erkend. Hij verklaarde dat elk van die drieënnegentig (93) aandelen werden volgestort ten belope van één derde (1138).

TOEKENNING VAN AANDELEN

1 Als vergoeding voor hun inbreng in speciën ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), volstort ten belope van één/derde, werden er drieënnegentig (93) aandelen toegekend aan de echtgenoten BLOEMEN-SLENDERS, die verklaarden te aanvaarden.

Voornoemde echtgenoten BLOEMEN-SLENDERS bedongen dat de vermogensrechten verbonden aan de drieënnegentig (93) aandelen toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan het totaal der zelfde aandelen eigen zijn aan voornoemde heer BLOEMEN Wilfried aan wie bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten worden toegekend. De inschrijving op zijn naam van elk der drieënnegentig (93) aandelen houdt in dat hij jegens de vennootschap geldt ais enige eigenaar, die persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

/ Als vergoeding voor hun inbreng in speciën ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), volstort ten belope van één/derde, werden er drieënnegentig (93) aandelen toegekend aan de echtgenoten BROUNS-BROEKX, die verklaarden te aanvaarden.

Voornoemde echtgenoten BROUNS-BROEKX, bedongen dat de vermogensrechten verbonden aan de drieënnegentig (93) aandelen toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan het totaal der zelfde aandelen eigen zijn aan voornoemde heer BROUNS Jan aan wie bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten worden toegekend. De inschrijving op zijn naam van elk der drieënnegentig (93) aandelen houdt in dat hij jegens de vennootschap geldt ais enige eigenaar, die persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

.. b *T Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING

OVERBLIJVENDE SALDO

De netto winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6 200), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd, is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

VEREFFENING

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

1. Eerste algemene vergadering - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Als niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde tijd benoemd:

I voornoemde heer BLOEMEN Wilfried;

I voornoemde heer BROUNS Jan;

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

2. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten

Voor-* behouden aan het Belgisch Staatsblad



name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert dertig november tweeduizend dertien.

Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien

4. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan: de heer VANDIJCK Jan, accountant, kantoorhoudende te 3960 Bree, Opitterstraat 24, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vereiste stukken en bescheiden neer te leggen, teneinde inschrijving te bekomen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO), alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, directe belastingen, de aanvraag van vergunningen enz.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAP BLOEMEN-BROUNS

Adresse
JASPERSLAAN 3 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande