DAS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.697.756

Publication

09/12/2013
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pEr,>" 'IkN KOOPHANDEL

7-11-2013 eteveLT

Ondernemingsnr : 0846697756

Benaming

(voluit) : DAS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hagelandstraat 6, 3545 HALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing uitbatingszetel en maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder dd.02 mei 2013 zal de uitbatingszetel en de maatschappelijke zetel worden verplaatst naar Stadsbeemd 1410 te 3545 Halen en dit vanaf 02 mei 2013,

Aldus gedaan te Halen, 07 oktober 2013.

Das Tom,

zaakvoerder

iu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303324*

Neergelegd

19-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846697756

Benaming (voluit): DAS IMMO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Halen, Hagelandstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts, geassocieerde notarissen , met zetel te 3545 Halen, Raubrandplein 3 op 14 juni 2012, ter registratie aangeboden, dat:

1. De heer DAS Tom, geboren te Diest op eenentwintig april negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.04.21 215-24, echtgenoot van mevrouw STRAETMANS Ann, wonende te 3290 Diest (Webbekom), Halensebaan 100.

2. Mevrouw DAS Els, geboren te Diest op zestien september negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.09.16 252-04, echtgenote van de heer VLEUGELS Chris, samen wonende te 3545 Loksbergen

(Halen), Hagelandstraat 8.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  DAS IMMO .

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3545 Halen, Hagelandstraat 6.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s)

die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- Het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het K.B. van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelarij.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest

uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

·ð Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

" Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, met dien verstande echter dat de vennootschap op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen als bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten. In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan bovendien samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. OPRICHTERS

1. De heer DAS Tom, oprichter sub 1, voornoemd, ten belope van elfduizend tweehonderd euro (¬ 11.200,00) bijgevolg is hij titularis van honderd en twaalf (112) aandelen;

2. Mevrouw DAS Els, oprichter sub 2, voornoemd, ten belope van zevenduizend vierhonderd euro (¬

7.400,00) bijgevolg is zij titularis van vierenzeventig (74) aandelen;

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van één/derde (1/3) van het

maatschappelijk kapitaal, zijnde zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). De vennootschap beschikt

bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE54 1325 3773 4897, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Delta Lloyd Bank

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Luik B - Vervolg

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1. de heer DAS Tom, oprichter sub 1, voornoemd;

De duur van het mandaat is voor onbepaalde duur. Het mandaat van de zaakvoerder wordt vergoed, tenzij de

algemene vergadering hier anders over beslist.

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINST

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en

eindigt het op eenendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend veertien overeenkomstig de statuten. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee maanden voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 23.10.2015 15654-0377-010

Coordonnées
DAS IMMO

Adresse
STADSBEEMD 1410 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande