DATATIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DATATIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.784.044

Publication

21/05/2014
ÿþ mod 11,1



[Luik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111 1111

*14103010*

1

N

RECHTBANK van KOOPHAND J

re ANTWERPEN

09 Miel 20%

afde trAiiffifeELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870.784.044

Benaming (voluit) : Datatim

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kuringersteenweg 46

3500 Hasselt

Onderwerp akte :WIJZIGING RECHTSVORM IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS -

BENOEMING ZAAKVOERDER - GOEDKEURING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Van Roosbroeck, notaris met standplaats te Beerse, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse, wettelijk belet, op 28 maart 2014 dat de buitengewone algemene vergàdering van de aandeelti ieders van de naamloze vennootschap "Datatim", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46, BTW BE 0870.784.044 RPR Hasselt volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van de aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien en waarin wordt opgegeven hoeveel het maatschappelijk kapitaal na de omzetting zal bedragen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR", met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de NV DATATIM met zetel te Hasselt, Kuringersteenweg 46 heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, doch onder voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten bedrage van 4,901,96 EUR, is geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht

Het netto-actief volgens deze staat per 31 december 2013 bedraagt ¬ 50.111, 40 .EUR en is kleiner dan het in de staat vermelde maatschappelijk kapitaal van 61.500 EUR,

Het verschil bedraagt 11.388, 60 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Truiden, 21 maart 2014 (getekend)

Voor IRA NICOLAIJ

BEDRIJFSREVISOR BVBA NICOLAIJ Ira

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ Y----+,~

i

behouden aan Mt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per éénendertig december tweeduizend dertien opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden niet gewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap.

De duizend aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoot à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert één januari tweeduizend veertien werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLISSING.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en verleent hen kwijting voor het gevoerde mandaat.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast en worden samengevat als volgt:

Rechtvorm : De vènnootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming. Haar naam luidt "Datatim".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3 500 Hasselt, Kuringersteenweg 46.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies, bijstand, administratieve ondersteuning, zakelijke dienstverlening alsmede handel in de meest uitgebreide zin, voor onder andere volgende sectoren, behoudens deze waarvoor de uitvoering bijzonder gereglementeerd is.

Informatica hard en sofware, internetdiensten en telecommunicatie, bureeluitrusting en burotica, elektrisch en elektronisch materiaal met toebehoren, beveiligingsmateriaal en toebehoren, automatisatie, machines en gereedschappen, metaalhandel en metaalbewerking, mode, textiel en kleding, binnenhuis- en tuininrichting met benodigdheden, meubelen en antiek, relatiegeschenken, horecabenodigdheden, kunstvoorwerpen, decoratie en wooncomfort, nautische benodigdheden en uitrustingen, alle vormen van energie en toestellen met accessoires, milieuadvies en technologie, juwelen horloges aankoop/verkoop (geen ontwerp of herstelling), weer- en tij dmetingstoestellen, schoonheids- en natuurproducten alsmede behandeling, glas spiegels en optisch materiaal, digitale beelden, opname met bewerking en toestellen, muziekinstrumenten, hifi-video en muziekdragers, leerbegeleiding en studiemateriaal, voeding, drank, rook- en eetwaren, sport en sportuitrusting met transportmiddelen alsmede hun accessoires, logistiek, trading, import - export, verwerven beheren verhuren in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen, het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden behoudens de gereglementeerde bank- en spaarfuncties.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

YOOr-

behouden aan hit Belgisch

Staatsblad



waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder

afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerders, vennoten, directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

y

lVLor-beheuden aan iet Belgisch Staatsblad

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

VIJFDE BESLISSING.

Tot niet- statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de gewone commanditaire vennootschap "Eniteo", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46, BTW BE 0870.640.029 RPR Hasselt. Haar bestuursorgaan heeft de heer Ruland Jozef Albert Maria, wonende te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46 benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder. De zaakvoerder heeft haar mandaat aanvaard, Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Jan Van Roobroeck

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmacht,verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

mol 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

behc

aar

Belç

Staal

i 0Q





*19090



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 3 -OZ- 2014

HAeet%

Ondernemingsnr : 0870784044

Benaming

(voluit) : Datatïm

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kuringersteenweg 46, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Naar aanleiding van de gewone algemene vergadering dd. 08/06/2013 gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 28/12/2012 het onslag als bestuurder te aanvaarden van Mevrouw Brosens Veronique, wondende Kuringersteenweg 46, 3500 Hasselt. Volledige kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat.

Eniteo Comm.V.

Gedelegeerd bestuurder

Ruland Jozef

Vast vertegenwoordiger rechtspersoon

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 12.06.2013 13175-0230-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 17.06.2012 12185-0587-010
08/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H~Lti i 6ANkC VAN KOOPHANDEL

2 6 411. 2012

HASSELT

Griffie



Luik B



1101

*iaosaaao*

08/02/2012

Ondernemingsnr : 0870.784.044

Benaming (voluit) : Datatim

(verkort)

F Rechtsvorm : naamloze vennootschap

,£ Zetel : Kuringersteenweg 46

3500 Hasselt

ii Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN

(HER)BENOEMING BESTUURDERS

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Van Roosbroeck, notaris met standplaats te Beerse, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse, wettelijk belet, op 28 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Datatim", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46, BTW BE 0870.784.044 RPR Hasselt, ondermeer volgende beslissingen genomen heeft: << - Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en wijziging van artikel 6.2. van

de statuten.

Artikel 6.2. van de statuten luidt voortaan als volgt:

De aandelen van de vennootschap zijn op naam.

Overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap een register houden op haar zetel van de aandelen op naam. Op verzoek zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uittreksel uit het register worden verstrekt.

De aandelen op naam worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

- Volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissingen en aan de bepalingen van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Rechtsvorm. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Benaming. Haar naam luidt "Datatim".

Ze el. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies, bijstand, administratieve ondersteuning, zakelijke dienstverlening alsmede handel in de meest uitgebreide zin, voor onder andere volgende sectoren, behoudens deze waarvoor de uitvoering bijzonder gereglementeerd is.

Informatica hard en sofware, internetdiensten en telecommunicatie,bureeluitrusting en burotica, elektrisch en elektronisch materiaal met toebehoren, beveiligingsmateriaal en toebehoren, automatisatie, machines en gereedschappen, metaalhandel en metaalbewerking, mode, textiel en kleding, binnenhuis- en tuininrichting met benodigdheden, meubelen en antiek, relatiegeschenken, horecabenodigdheden, kunstvoorwerpen, decoratie en wooncomfort, nautische benodigdheden en uitrustingen, alle vormen van energie en toestellen met accessoires, milieuadvies en technologie, juwelen horloges aankoop/verkoop (geen ontwerp of herstelling), weer- en tijdmetingstoestellen, schoonheids- en natuurproducten alsmede behandeling, glas spiegels en optisch materiaal, digitale beelden, opname met bewerking en toestellen, muziekinstrumenten, hifi-video en muziekdragers, leerbegeleiding en studiemateriaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

1'J

7

moa 11.1

Annexes dü 1Yfoniteur belge

Voor-'behou4an

aan het Belgisch Staatsblad

voeding, drank, rook- en eetwaren, sport en sportuitrusting met transportmiddelen alsmede hun accessoires, logistiek, trading, import - export, verwerven beheren verhuren in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen, het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden behoudens de gereglementeerde bank- en spaarfuncties.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00)..

Winstverdeiinq - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

ledere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij warden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De-bestuurders zijn.herbe noembaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.41 mod 91.1

Voor-

Vbetrougen

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die

aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

ln dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, tenminste vijf dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

leden= bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd. Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is mag de raad tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan In zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en

buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd



-Bijlagen bij "líèt Sèlgisëh 8taatsb1 d -1)81U272D12 - Annexes du M ù teur Tiëlgë





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

door twee bestuurders, samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Aanvaarding van het ontslag van de huidige bestuurders en verlening van kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist tot nieuwe bestuurders te (her)benoemen voor een duur van zes jaar vanaf de jaarvergadering van tweeduizend en tien tot en met de jaarvergadering van tweeduizend zestien:

mevrouw Brosens Véronique Marie-Joseph Clément (rijksregistemummer 64.05.30-242.43), wonende te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46;

de gewone commanditaire vennootschap "Eniteon, met maatschappelijke

zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46, BTW BE 0870.640.029 RPR

Hasselt, haar bestuursorgaan heeft de heer Ruland Jozef Albert Maria (rijksregisternummer 60.09.03-307.53), wonende te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 46 benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap- bestuurder;

die, ieder voor zich, verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

Aangezien alle bestuurders vertegenwoordigd zijn, beslist de vergadering van de raad van bestuur te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder: de voormelde vennootschap «Eniteo', met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ruland Jozef, voormeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Jan Van Roosbroeck

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte met gecoördineerde statuten, volmacht en lijst

publicatiedata.

Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopstaan, 12 2340 BEERSE.

Voor-

'"behbu9len

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 23.06.2011 11210-0317-011
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 21.08.2010 10437-0071-011
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 13.08.2009 09582-0226-009
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 18.05.2009 09132-0187-015
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 05.09.2007 07685-0317-015
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 11.06.2006, NGL 07.05.2007 07134-0091-015

Coordonnées
DATATIM

Adresse
KURINGERSTEENWEG 46 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande