DATRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.465.330

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 04.07.2014 14261-0395-009
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 08.08.2013 13403-0068-007
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 10.08.2012 12396-0467-007
05/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0870.465.330

Benaming : SMARAGD

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlieghavenlaan 138 A

3140 Keerbergen

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING -

mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lIIl IIl 1Il 1Ill IIIl II 1IlI li I Ill IlI

+11101136"

Neefgelegc3 ter Rechtbank van griltie der

te Leen, de Koophen ei

DE JUNI 2011

GRlFG'riífïe

;j

STATUTENWIJZIGING - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

ij Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpelt op acht juni tweeduizend en elf dat onder meer de hierna verm elde beslissingen werden genom en:

VASTSTELLING VAN HET ONTSLAG VAN DE HUIDIGE ZAAKVOERDERS. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de hierna vermelde personen hun ontslag als zaakvoerder hebben gegeven per: - de heer EGGHARTER Josef Leopold, wonende te 3140 Keerbergen, Vlieghavenlaan 13 8 A; - mevrouw VAN DER HARST Frederika, wonende te 3140 K eerbergen, Vlieghavenlaan 138 A.

BENOEMING NIEUWE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS. De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot. nieuwe niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur vanaf 26 januari 2011: - De heer TRIPPAERS Daniël Cesar; Angèle, geboren te Genk op dertig maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3990 Peer, Teutenlaan 15. - Mevrouw FREDERIX Nancy Ursuline, geboren te Neerpelt op tien oktober negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3990 Peer, Teutenlaan 15. Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING. De vergadering der aandeelhouders beslist vervolgens de; benaming van de vennootschap te wijzigingen in "DaTri" .

WIJZIGING VAN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 1 van de; statuten te vervangen door de navolgende tekst: " De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "DaTri".".

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. De vergadering der aandeelhouders beslist de maatschappelijke zetel; over te brengen naar 3990 P eer, Teutenlaan 15, met ingang vanaf h eden.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 2 van de; statuten te vervangen door de navolgende tekst: " De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Teutenlaan 15. Hij; mag elders overgebracht worden naar een plaats in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijke; Gewest, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met: een afschrift voor bekendmaking in de bijlag e tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, mits inachtname van de; taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels mits inachtneming van de bepalingen vervat in het wetboek van: vennootschappen.".

VOORLEGGING VAN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF EN VERSLAG. De voorzitter legt aan de vergadering de staat van; actief en passief van de vennootschap voor. Deze werd opgesteld per twintig mei tweeduizend en elf. Vervolgens legt de; voorzitter het verslag van het college van zaakvoerders voor aan de vergadering, waarin de voorgestelde doelwijziging wordt: 1 toegelicht en gemotiveerd.

DOELWIJZIGING. Na inzage genomen te hebben van voormelde staat van actief en passief alsook van het verslag van de; zaakvoerders beslist de vergadering der aandeelhoud ers het doel van de vennoots chap te wijzigen. Zij bes list aan het huidig e? doel de volgende activiteiten toe te voegen:" - vervaardiging van juwelen en sieraden;- de vervaardiging van bijouterieën en.?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



juwelen van edele of onedele metalen geplateerd met edele metalen; van edel- of halfedelstenen of van combinaties van edele metalen en edel- of halfedel; - vervaardiging van imitatiesieraden;- handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden:- gespecialiseerde detailhandel in uurwerken en sieradenhorloges en sieraden;- de kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoort;- zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten;- overige lichaamsverzorging. - sauna's, solaria, baden, enzovoort; - schrijnwerk;- montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, metaal of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;- installatie van al dan niet

verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds , enzovoort in hout, metaal of kunststof;- installatie van

garagepoorten, luik en, zonneblinden, traliew erk, hekken, enzovoort, in hout, metaal of kunststof;- installatie van

geblindeerde deuren en brand werende deuren in hout, metaal of kunststof;- montage van serres, veranda's, enzovoort, in

hout, metaal of kunststof;- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;-handelsbemiddeling in elektrische en

elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik;- handelsbemiddeling gespecialiseerd in

overige goederen, niet eld ers gemeld;- groothandel in schrijnwerk, anders dan hout; - groothandel in schrijn- en

timmerwerk van hout voor de bou wnijverheid;- het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware,

software en communicatietechnologie worden geïntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende

gebruikers omvatten.- het ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van software.- het ontwerpen van de

structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van:* softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties), ' informaticatoepassingen (inclusief de updates en de correcties),' databestanden

webpagina's; - de aanpassing van de programmatuur, dit wil zeggen het aanpassen en configureren van een bestaande

applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant."

WIJZIGING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: " De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden:- het uitbaten van hotel en motel met restaurant;- restaurant;- taverne;- overige accommodaties voor kortstondig verblijf;- het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels:- het organis eren en verzorgen van bruiloften, bank effen, cocktails, lunches, recepties;- kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen;- groothandel in alcoholische dranken en andere dranken;- kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;- degustatie van wijnen;- kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten;- kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting;- de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen;- kantines en catering;- vervaardiging van juwelen en sieraden;- de vervaardiging van bijouterieën en juwelen van edele of onedele metalen geplateerd met edele metalen; van edel- of halfedelstenen of van combinaties van edele metalen en edel- of halfedel;- vervaardiging van imitatiesieraden;- handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden;- gespecialiseerde detailhandel in uurwerken en sieradenhorloges en sieraden;- de kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoort;- zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten;- overige lichaamsverzorging. - sauna's, solaria, baden, enzovoort; - schrijnwerk;- montage van buiten - en binnenschrijnwerk van hout, metaal of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;- installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout, metaal of kunststof;- installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout, metaal of kunststof;- installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout, metaal of kunststof;- montage van serres, veranda's, enzovoort, in hout, metaal of kunststof;- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;- handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik;- handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, niet elders gemeld;- groothandel in schrijnwerk, anders dan hout; - groothandel in schrijn- en timmerwerk van hout voor de bouwnijverheid;- het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende gebruikers omvatten;- het ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van software;- het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van:" softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties),* informaticatoepassingen (inclusief de updates en de correcties)* databestanden* webpagina's; - de aanpassing van de programmatuur, dit wil zeggen het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant. De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verric hten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden. Zij mag betrokken zijn hij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdrag en tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 2.1

maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.".

AANPASSING VAN DE STATUTEN. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Dienovereenkomstig beslist zij de thans bestaande statuten af te schaffen en te vervangen door de navolgende statuten (bij uittreksel):

"Artikel 1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "DaTri".

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3990 Peer, Teutenlaan 15.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden:

het uitbaten van hotel en motel met restaurant;

restaurant;

taverne;

overige accommodaties voor kortstondig verblijf;

het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties;

kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen;

groothande I in alcoholische dran ken en andere drank en;

kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

degustatie van wijnen;

kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten;

kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginric hting;

de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei

vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen;

kantines en catering;

vervaardiging van juwelen en sieraden;

de vervaardiging van bijouterieën en juwelen van edele of on edele metalen geplateerd m et edele m etalen; van

edel- of halfedelstenen of van combinaties van edele metalen en edel- of halfedel;

vervaardiging van im itatiesieraden;

handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden;

gespecialiseerde detailhandel in uurwerken en sieradenhorloges en sieraden;

de kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoort;

zelfstandig werkende kunstenaars en artiesten;

overige lichaamsverzorging.

sauna's, solaria, baden, enzovoort;

schrijnwerk;

montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, metaal of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout,

metaal of kunststof;

installatie van garagepoorten, lui ken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout, metaal of kunststof;

installatie van geblindeerde de uren en brandw erende deuren in hout , metaal of kunststof;

montage van serres, veranda's, enzovoort, in hout, metaal of kunststof;

handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief instaliatiemateriaal voor industrieel

gebruik;

handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, niet elders gemeld;

groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

groothandel in schrijn- en timmerwerk van hout voor de bouw nijverheid;

het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie

worden geïntegreerd. De diens tverlening kan ook een opleiding voor de des betreffende gebrui kers omvatten;

het ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van software;

het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de

implementatie van:

' softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties)

informaticatoepassingen (inclusief de updates en de correcties)

` databestande n

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden. aan fiel Belgisch Staatsblad



* webpagina's -

- de aanpassing van de programmatuur, dit wij zeggen het aanpassen en configureren van een bestaande

applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruik t in het informaticasysteem van de klant.

De vennootschap kan alle nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende ais

onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met alle gelijkaardige of aanverwante doeleinden.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij mag daarenboven rec htstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennoots chappen, borg stellen en aval verlenen, voorst hotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen to t de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd (200) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Artikel 16, De vennootschap wordt bestuurd door één of m eer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten , benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt hun aantal vast. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereis ten voor een s tatutenwijziging. Het enge vraagd onts lag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Een niet-statutaire zaak voerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een nie t-statutaire zaa kvoerder heeft gevolg vanaf het bes luit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootsc hap.

Artikel 20. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaak voerder ingeval van overdreven volra acht.

Artikel 22. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende w erkdag gehouden.

Artikel 25. Elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering, opgeroepen tot de algemene vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepings brief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist warden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 28. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 32. Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenom en voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33. In geval van vroegtijdige ontbinding, uit welke oorzaak of op welk ogenblik ook, zullen de fungerende zaakvoerder of zaakvoerders als vereffenaars optreden, tenzij de algemene vergadering van aandeelhoud ers één of meer andere vereffe-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden. aan hei Belgisch Staatsblad

naars zou aanduiden, waarvan zij alsdan de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt. Het netto-actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn afbetaald, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden afbetaald. Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld.

BIJZONDERE VOLMACHT. De vergadering der aandeelhoud ers verklaart een bijzondere volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Piet Degraeve met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Oude Steenweg 94, vertegenwoordigd door de heer Ben Heylen, bediende-boekhouder, of diens subgedelegeerde, teneinde nu en in de toekomst, in naam en voor rekening van de vennootsc hap (inclusief hoegenaa mde stukken te ondertekenen):

aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijving en/of wijziging te vorderen in de Kruispuntbanken via de tussenkomst van een ondernem ingsloket;

eventueel alle formaliteiten te vervullen bij de Kamer van Ambachten en Neringen, het burgerlijke of handelsregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel alsook bij het bestuur van de B.T.W..

COORDINATIE VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie van de statuten desgevallend wordt opgesteld en on dertekend door ondergetek ende notaris.

BEKRACHTIGING. De vergadering der aandeelhouders verklaart alle verbintenissen en contracten dewelke de heer Trippaers Daniël, voormeld, benoemd als zaakvoerder, gesteld heeft voór zijn benoeming tot zaakvoerder bij deze te

bekrachtigen als aangegaan na mens de vennootschap.

Voor ontledend ui ttreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag zaakvoerder  staat van actief en passief  gecoördineerde

statuten

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.01.2011, NGL 20.05.2011 11116-0577-007
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.09.2009, NGL 16.10.2009 09813-0229-013
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 30.06.2008 08306-0101-015
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 10.07.2007 07364-0348-019
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 12.07.2006 06444-0075-016
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0091-009
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0219-008

Coordonnées
DATRI

Adresse
TEUTENLAAN 15 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande