DAVO SINT-TRUIDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVO SINT-TRUIDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.926.288

Publication

28/11/2014
ÿþOndernemingsar : o ~~j _ ~Ge.8

Benaming (voluit) : DAVO SINT-TRUIDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spookvliegerlaan 1131

(volledig adres) 3800 Sint-Truiden

Onderwerp en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van'' Koophandel te Antwerpen, afdeling Hasselt.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 14 november 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "DAVO SINT-TRUIDEN".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Sint-Truiden, Spookvliegerlaan 1131.

3. Oprichten:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING DAVO", rechtspersonenregister. Antwerpen, afdeling Tongeren 0567.746.443, met zetel te 3700 Tongeren, Maastrichtersteenweg 529.

2. De heer DAENEN Karel, geboren te Luik op 1 juni 1977, wonende te 3770 Riemst, Mgr. Kerkhofslaan 12. ;;

4. Kapitaal.: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (t=.; 350.000,00).

5. Gestorte bed_r_au: 350.000,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Het eerste boekjaar eindigt op 31:: december 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een;' twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op; wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeninasaido: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na;; vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat;: ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze; laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

, 11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en;, in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben het vermogen om ieder" afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

12. Niet-statutaire zaakvoerder. De oprichters stelden aan als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde; termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING;; DAVO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DAENEN Karel, voornoemd.

Indien, om welke redenen ook de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer;; door overlijden of uittreding werd voor dan tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld: de heer DAENEN Vital,;; geboren te Vroenhoven op 22 juni 1949, wonende te 3700 Tongeren, Hoger-Opstraat 20.

13. Com issarissen: Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening: betrefendehet derde. boekjaar: _de burgerlijke _venoo_otsolie net_imandelsveun ondes_sle_reçbtsyerm_van.een`;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ia ia ss*

Illig

mod 11.1

hi: º%t i. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144392 na neerlegging ter griffie van de akte

Y3

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

t 9 NOV. 20t4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

{ 41, mod 11.1

Voor-

fiehocden

aan het

Belgisch

Staatsblad





besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOUTERS, VAN MERODE & CO, BEDRIJFSREVISOREN", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0476.381.945, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B302, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wouters, bedrijfsrevisor.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het uitbaten van werkplaatsen voor het onderhouden en herstellen van motorvoertuigen van welke aard ook, koetswerk inbegrepen, evenals de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks als als tussenpersonen van alle motorvoertuigen, leefwagens, caravans met onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten, brandstoffen inbegrepen, alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap in België zowel als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdend met haar maatschappelijk doen of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde donderdag van de maand juni om eenentwintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

18. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMW ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0476.384.915, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16389-0187-035

Coordonnées
DAVO SINT-TRUIDEN

Adresse
SPOOKVLIEGERLAAN 1131 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande