DE BERGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BERGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.759.017

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-02-2015

Griffie

*15303773*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599759017

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DE BERGEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 26 februari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer BUTT Asif, ongehuwd, geboren te Rawalpindi (Pakistan) op 6 december 1979, (nationaal nummer 79.12.06-533.60), wonende te 1770 Liedekerke, Molenstraat 49.

2) Mevrouw PENCEA Giorginana, ongehuwd, geboren te Mun. Pitesti Jud. Arges (Roemenië) op 3 februari 1985, (nationaal nummer 85.42.03-078.68), wonende te 110182 Sat. Babana (Com. Babana) Jud. Arges (Roemenië), Str. Babana 53,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming  DE BERGEN met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Nijverheidszone  Begijnenmeers , 27A. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Groot- en kleinhandel, import en export in diverse goederen, waaronder huishoudelijke artikelen, voedingsmiddelen en dranken, kledingartikelen en schoeisel;

- Consultancy, administratieve diensten, tussenpersoon;

- Handel in roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking stellen van de zaakvoerders, vennoten en hun familieleden.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemin¬gen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeelte¬lijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Asif Butt voor zeventig (70) aandelen

Mevrouw Giorginana Pencea voor dertig (30) aandelen

De oprichters hebben bevestigd dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend zeshonderdvijftig euro (6.650 ¬ ) dat ingeschreven werd in geld als volgt door :

De heer Asif Butt voor vierduizend zeshonderdvijfenvijftig euro (4.655 ¬ )

Mevrouw Giorginana Pencea voor duizend negenhonderdvijfennegentig euro (1.995 ¬ ) en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend zeshonderdvijftig euro (6.650 ¬ ).

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 27A 1770 Liedekerke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot¬schap, op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. Alle verrichtingen gedaan sedert één januari tweeduizend vijftien worden geacht gedaan te zijn geweest voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Asif Butt, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Mevrouw Giorgiana Pencea, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht.

De oprichters geven volmacht aan Fiduline BVovvBVBA, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 bus 1, met mogelijke indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen betreffende de registratie van de vennootschap bij alle openbare en private besturen.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgeslo¬ten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonder¬lijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskos¬ten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffe¬ning van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstente¬nis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhou¬ding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

01/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



151§111gul

Ondernemingsar : 0599.759.017 Benaming

(voluit) : DE BERGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 27A -1770 Liedekerke (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van het maatschappelijke zetel.

Uittreksel van de notulen van Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 08/05/2015:

Na overleg beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, niet ingang van 08 mei 2015, over te plaatsen naar het volgende adres:

Bleumerstraat 66 C, 3680 Maaseik.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering besloten na voorlegging en ondertekening van dit verslag door alle aanwezigen.

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van bijzondere algemene vergadering

BUTT Asif

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.. géege1gd/Drttvang,te%op

21 rvi~~À~~

Griffie

~~~~~~Í~lt^: ~~~ ~~ 1~~~~~rtar+.~ -r~. T .-a

- ..." . <~. .~.a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

4ecfrkartk Van k0004'ts;;fïexl

20/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE BERGEN

Adresse
BLEUMERSTRAAT 66C 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande