DE BOER DELIVERY


Dénomination : DE BOER DELIVERY
Forme juridique :
N° entreprise : 478.964.422

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14227-0119-038
10/10/2014
ÿþ~

4w Rr' Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op dc laatste blz. van Luik l3 vermelden Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten eaniien van derden te vertegenwooidigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergeffl tor rr;ltff~ s~e~r rcc ttbark ' v, kaop~t~rc(el ~rrtictl~i~nr ti#d. i'o,gcren

M0AfITEUR 4ELGE

~ ~ -8- ~~~~

D 3 _i Q_

ELGIscH sr

Ondememingsnr : 0478.964.422 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 1303

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordigers - ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder(s)

UITTREKSEL- UlT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 12 AUGUSTUS 2014:

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden met ingang van 1 augustus 2014 door de

voltallige raad van bestuur, te weten:

11 De heer Arnout T. de Hair, wonende te 1701 HH Heerhugowaard (Nederland), van Veenweg 42.

2/ De heer Johannes Henricus Petrus Maria de Jong, wonende te 5298 BE Liempde (Nederland), Oude Dijk

56.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurders voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering bevestigt vervolgens de benoeming van de hierna genoemde bestuurders voor een periode ingaand op 1 augustus 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

1/ De besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Investment B.V.", met statutaire zetel te Alkmaar en gevestigd te 1812 PW Alkmaar (Nederland), Laanenderweg 11, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder het nummer 37092853, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alphonsus Louter, wonende te 1075 CX Amsterdam (Nederland), Koninginneweg 24 HS.

21 De besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Structures Holding B.V.", met statutaire zetel te Alkmaar en gevestigd te 1812 PW Alkmaar (Nederland), Laanenderweg 11, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder het nummer 34231808, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Amout T, de Hair, wonende te 1701 HH Heerhugowaard (Nederland), van Veenweg 42.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DO 12 AUGUSTUS 2014:

De raad van bestuur neemt kennis van de hierna opgesomde documenten uitgaande van de bestuurders - vennootschappen waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van hun bestuurdersmandaten in onze vennootschap, meer bepaald:

- de notulen van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Investment B.V,", voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van

DE BOER DELIVERY

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 1 augustus 2014 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alphonsus Louter, voornoemd.

- de notulen van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Structures Holding B.V.", voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 1 augustus 2014 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Arnout T. de Hair, voornoemd.

De raad van bestuur neemt kennis van deze beslissingen van de bestuursorganen van de besloten vennootschappen naar Nederlands recht "De Boer Investment B,V." en "De Boer Structures Holding B.V.", beiden voornoemd,

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de heer Arnout T. de Hair, wonende te 1701 HH Heerhugowaard (Nederland), van Veenweg 42 en dit met ingang van 1 augustus 2014. De raad van bestuur bevestigt vervolgens dat zij eveneens kennis heeft genomen van het ontslag aangeboden door de heer Arnout T. de Hair, als gedelegeerd bestuurder en voorzitter en dit met ingang van 1 augustus 2014. De raad dankt de heer Amout T. de Flair voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap gesteld heeft.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op 1 augustus 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020 te benoemen:

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Investment B.V.", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Afphonsus Louter, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder;

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Structures Holding B.V.", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Arnout T. de Hair, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder,

Voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van hun mandaat.

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, tesamen optredend.

Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

In deze hoedanigheid zal elke gedelegeerd bestuurder binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat elke gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, Elke gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De besloten vennootschappen naar Nederlands recht "De Boer Investment BV," en "De Boer Structures Holding B.V.", beiden voornoemd, verklaren het hun toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel Voor De Boer Investment B.V.

Voor De Boer Structures Holding B.V. haar vaste vertegenwoordiger

haar vaste vertegenwoordiger de heer Alphonsus Lauter

de heer Arnout T, de Hair Gedelegeerd bestuurder

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bcvoegd de rechtspersoon tin aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/08/2013
ÿþMad Word 11 ,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~..-

t

tflèr

reDtti~~ k VFkglél~hTâfld~Fl!!ÿ fi'ONAI=FIRN

13 F00,: 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

V N

J

Ondernemingsnr : 0478.964.422

Benaming

(voluit) : DE BOER DELIVERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1303

(volledig adres)

Onderwerf akte : Herbenoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 30/05/2013

Op voorstel van de raad van bestuur (eventueel en met instemming van de ondernemingsraad), besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA, met zetel te Potvlietlaan 6, 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de heer Danny de Jonge, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Potvlietlaan 6, 2600 Berchem, tot commissaris te herbenoemen voor een ,periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor ontledend uittreksel De heer Johannes Henricus Petrus Maria de Jong Bestuurder

De heer Arnout T. de Hair

Gedelegeerd bestuurder

Beag-en bij het Belgisch Staa.tsbJ.asi_-_23/_Q812Q1I-.AnnExestluMnmteurb.eign

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1303

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Herbenoeming bestuurders- gedelegeerd bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD 30 MEI 2012

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018;

Ode heer Arnout T. de Hair, van Veenweg 42, 1701 HH Heerhugowaard (NL)

UDe Boer lnvestment B.V., Laanenderweg 11, 1812 PW Alkmaar (NL), vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Lucas Gerhard Carl Covers, Keizersgracht 525, 1017 DP Amsterdam (Nederland)

Het mandaat van bestuurder van

Ode heer Arnout T. de Hair

ODe Boer lnvestment B.V., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lucas Gerhard

Carl Covers

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door

enige verbodsbepaling voor de uitoefening van hun bestuursmandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 30 MEI 2012:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

UDe heer Arnout T. de Haïr, van Veenweg 42, 1701 HH Heerhugowaard (NL), tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De heer Arnout T. de Hair, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel

De heer Amout T. de Hair

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wo:d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 uii ii io iui iii iiii i iii

*12151930*

Ondernemingsnr : 0478.964.422

Benaming

(voluit) : DE BOER DELIVERY

(verkort)

Neergelegdar griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 g -08- 2012

De Hoofdgriffigt,fffie

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur helge.

07/09/2012
ÿþi u1ii11iiiuo0 iii

*12151931*

I'1 +- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergologd ter gnffic dar

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 9 -08- 2012

De HoofdgriffierGriffie

Mod Word 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0478.964.422

Benaming

(voluit) : DE BOER DELIVERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1303

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 6 AUGUSTUS 2012:

De vergadering stelt het ontslag vast van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "De Boer Investment B.V.", met statutaire zetel te Alkmaar en gevestigd te 1812 PW Alkmaar (Nederland), Laanenderweg 11, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder het nummer 37092853, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lucas Gerhard Carl Covers, wonende te 1017 DP Amsterdam (Nederland), Keizersgracht 525, met ingang van heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder en haar vaste vertegenwoordiger voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, teneinde het mandaat te laten samenlopen met dit van de overige bestuurder, te benoemen tot nieuwe bestuurder:

- de heer Johannes Henricus Petrus Maria de Jong, wonende te 5298 BE Liempde (Nederland), Oude Dijk

56.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Voor ontledend uittreksel

De heer Amout T. de Hait

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/0912012_- Annexes_du_Moniteur_belge_

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0126-034
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 21.06.2011 11189-0310-034
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 26.08.2010 10449-0050-036
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.07.2009, NGL 31.07.2009 09528-0110-035
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 28.06.2008 08314-0036-034
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.08.2007 07699-0198-034
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.08.2006 06763-3768-026
19/01/2006 : TG092541
23/11/2005 : TG092541
10/06/2005 : TG092541
03/08/2004 : TG092541
29/12/2003 : TG092541
11/12/2003 : TG092541
11/12/2003 : TG092541
17/10/2003 : TG092541
26/05/2003 : TG092541
20/05/2003 : TG092541
01/04/2003 : TG092541
13/12/2002 : TGA013065

Coordonnées
DE BOER DELIVERY

Adresse
INDUSTRIETERREIN KANAAL NOORD 1303 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande