DE BOOMKAMER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BOOMKAMER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.979.382

Publication

29/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0 5 4 1. 9 7 9. 3 8 2

Benaming

(voluit) : DE BOOMKAMER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Smeetsstraat 83

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 14 november 2013, blijkt dat:

1) De heer VANHOVE Martijn Gertrudis Marie, geboren te Maaseik op éénendertig maart negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.03.31-447.33, echtgenoot van mevrouw GERAERTS Elke, geboren te Genk op twee januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Bekerstraat 6. Gehuwd te Kinrooi op dertig april tweeduizend en vijf onder het stelsel der scheiding van goederen met beperkte gemeenschap van aanwinsten krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Anita Indekeu op vijfentwintig april tweeduizend en vijf en verklarende geen wijzigingen aan zijn huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

2) De heer VANHOVE Rocco Pierre Marie, geboren te Maaseik op zeventien januari negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.01.17-107.66, echtgenoot van mevrouw LAMBERS Kim, geboren te Maaseik op zeventien februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Waterlozeweg 50. Gehuwd te Maaseik op twintig november tweeduizend en tien onder het stelsel der scheiding van goederen krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Anita lndekeu op achttien november tweeduizend en tien en verklarende geen wijzigingen aan zijn huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

3) De heer VANHOVE Marco, geboren te Genk op veertien september negentienhonderd negentig,

nationaal nummer 90.09.14-229.43, ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi, Bekerstraat 6.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM "DE

BOOMKAMER", met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi, Smeetsstraat 83.

De vennootschap heeft tot DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

- Maken en plaatsen van bijgebouwen, maken en plaatsen houtskeletbouw.

- Metsel- en funderingswerken, dakwerken algemeen.

- Verbouwingswerken en woningbouw.

- Verhandelen van bouwmaterialen.

- Verhandelen van hout.

- Maken en plaatsen van omheiningen en afrasteringen.

- Maken en plaatsen van ramen, deuren en trappen.

- Schrijnwerkerij in het algemeen.

- Interieurwerken en decoratie.

- Maken en plaatsen of verhandelen van: poolhouses, garages, carports, overkappingen, gardenrooms,

overdekte terrassen, tuinhuizen, paardenstalling, welness aanhorigheden.

- Handel in eigen onroerend goed.

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer adviesbureaus op het gebied van

bedrijfsvoering.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de

hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het

waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar

zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te

treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i aleg i tre gnitie ae

rechtbank v. koophandel le TONGEREN

19 -11- 2013

De Hoofdgriffier, Griffe

" 1317945

1 J111

Vi

behE aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

Het verwerven en beheren van roerend patrimonium, met inbegrip van participaties in vennootschappen, het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen.

- Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen),

Dit alles in de meest uitgebreide betekening van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zlj kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Algemene bepaling: In de mate dat voor voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

- door voomoemde heer VANHOVE Martijn voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door voornoemde heer VANHOVE Rocco voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door voornoemde heer VANHOVE Marco voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De inschrijvers verklaarden dat elk aandeel werd volstort ten belope van 33 %.

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeënzestig (62) aandelen, elk volstort ten belope van één 33 %, toegekend aan voornoemde heer VANHOVE Martijn, die verklaarde te aanvaarden.

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeënzestig (62) aandelen, elk volstort ten belope van 33 %, toegekend aan voornoemde heer VANHOVE Rocco, die verklaarde te aanvaarden,

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeënzestig (62) aandelen, elk volstort ten belope van 33 %, toegekend aan voomoemde heer VANHOVE Marco, die verklaarde te aanvaarden.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd: voomoemde heren VANHOVE Martijn, VANHOVE Rocco en VANHOVE Marco. Hun mandaten zijn onbezoldigd tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Een BOEKJAAR begint op één oktober van een bepaald kalenderjaar en eindigt op dertig september van het eropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

`'doorti behouden aan het Belgisch Staatsblad



De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één oktober tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand februari om negentien uur, indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita lndekeu, notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BOOMKAMER

Adresse
SMEETSSTRAAT 83 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande