DE BRUG BERINGEN, AFGEKORT : DE BRUG

Association sans but lucratif


Dénomination : DE BRUG BERINGEN, AFGEKORT : DE BRUG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 413.332.737

Publication

09/04/2014
ÿþ4 MOD 22

i' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -03- 2014

HASSELT

%.yrililk;

Ondernerningsnr : 413.332.737 Benaming

(voluit) : De Brug Beringen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) " De Brug

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel ' Maasheide 17 - 3580 Beringen

Onderwerp akte : Benoeming en aanstelling commissaris

Tijdens de algemene vergadering gehouden op 13 januari 2014 wordt ERNST & YOUNG - Herckenrodesingel 4A, bus 1, 3500 Hasselt, aangesloten bij het instituur voor bedrijfsrevisoren onder nummer B 160 en vertegenwoordigd door de heer Stefan, Olivier benoemd tot commissaris,

Gedaan te Beringen op 12 maart 2014

Roger Detiège Marilène Mellaerts

Voorzitter Secretaris





Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de Vereniging, stichting af arganisrne ten aanzien van derden te vericgemevoordigen

1lr rr.r~ : Naam en handtekening,

30/05/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

NoD 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 413.332.737

Benaming

(voluit) ; De Brug Beringen

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : ltta.sheide zin  358D Eerit n

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten en wijeziging raad van bestuur

1. WIJZIGING STATUTEN ;

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "De Brug Beringen" , heeft overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de Wetten van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003, hierna genoemd de VZW-wet, met eenparigheid van stemmen besloten om haar statuten, zoals deze gepubliceerd werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 2004 onder het nummer 0170457 en gewijzigd op 16 april 2007 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2007 onder nummer 07060227, te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten:

TITEL I. Naam  zetel  doel  duur

Art. 1 De vereniging zonder winstgevend doel draagt aIs naam: De Brug Beringen Afgekort luidt de benaming als volgt: De Brug.

Art. 2 De zetel van de vereniging is gevestigd op het volgende adres: Maasheide 17, 3580 Beringen en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt;

Art. 3 § 1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk en in christelijke geest, het organiseren, besturen en steunen van het vrij katholiek buitengewoon basisonderwijs en alle voorzieningen die hiermee verband houden.

§ 2 De VZW kan alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstelling, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstelling.

Art. 4 De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

Zij kan te allen tijde ontbonden worden, mits in achtneming van de artikels 20 tot en met 26 van de VZW-wet.

TITEL IL Leden

Art. 5 De vereniging telt enkel werkende leden.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. Nieuwe leden worden aanvaard bij gewone

meerderheidsbeslissing van de Raad van Bestuur.

Art. 6 Voorwaarden voor toetreding tot het lidmaatschap zijn: zijn/haar instemming betuigen met de in artikel 3 omschreven doelstelling.

Een kandidaat-lid dient zijn aanvraag tot toetreding in bij de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van de ingediende kandidatuur.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 -05- 2012

HASSELT

G`riffie

lIl

*iaos~vzi"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.1

Art. 7 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, uitsluiting of het verlies van het vervullen van de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Elk lid kan uit de vereniging treden door het indienen van schriftelijk ontslag bij de Raad van Bestuur. Dit zal, tenzij anders vermeld, uitwerking hebben bij de eerstvolgende algemene vergadering.

De uitsluiting van een lid gebeurt door de Algemene Vergadering overeenkomstig de wettelijk voorziene procedure, bepaald in artikel 12 van de VZW-wet.

Art. 8 De leden zijn tot geen bijdragen verplicht, maar kunnen wel vrijwillig inbrengen doen of bijdragen

storten.

Uitgetreden en uitgesloten leden, noch de rechtsopvolgers van gewezen leden, hebben enig recht op het

vermogen van de vereniging.

Zij kunnen vrijwillig gedane inbrengen of bijdragen niet terugvorderen.

Art. 9 Er bestaat een volsterkte scheiding tussen het vermogen van de vereniging en dat van haar leden. De leden kunnen in geen geval persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de verbintenissen van de vereniging, zij nemen geen persoonlijke verplichting op zich en staan niet borg met hun eigen goederen voor de schulden van de vereniging. Anderzijds staat de vereniging met haar goederen niet in voor de verplichtingen die de leden persoonlijk aangaan.

TITEL III. Algemene Vergadering

Art. 10 De Algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging, Alle leden van de vereniging hebben stemrecht. Elk lid beschikt over één stem. Elk lid mag zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art,11 §1 De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a de wijziging der statuten;

b de benoeming en afzetting van de bestuurders;

c de goedkeuring van rekeningen en begrotingen;

d de ontbinding van de vereniging;

e het bepalen van de bestemming van de goederen in de ontbonden vereniging;

f de uitsluiting van leden;

g de benoeming afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

h de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j alle gevallen waarin de statuten dit vereisen.

§ 2 Zij is eveneens bevoegd voor het goedkeuren van het opvoedingsproject.

§ 3 Zij beslist over het oprichten, sluiten of herstructureren van onderwijsinrichtingen, evenals over het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten met andere schoolbesturen.

§ 4 De huishoudelijke reglementen die betrekking hebben op materies waarvoor de Algemene Vergadering bevoegd is, worden opgesteld en gewijzigd door de Algemene Vergadering.

Art. 12 § 1 Elk jaar wordt na afloop van het boekjaar en uiterlijk in de maand maart een gewone Algemene Vergadering gehouden voor het goedkeuren van. de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting van het volgend jaar.

§ 2 Buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden telkens de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer een vijfde van de leden er om verzoekt.

Art. 13 Oproepingen voor de Algemene Vergadering dienen schriftelijk of via e-mail te gebeuren, tenminste acht dagen op voorhand. Zij kunnen alleen geldig gedaan worden onder handtekening van de voorzitter, van twee bestuurders, of van een vijfde van de leden. Alle leden moeten opgeroepen worden. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, alsook de agenda. Elk voorstel ondertekend door ten minste één twintigste van de leden wordt op de agenda gebracht.

Art. 14 De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij

diens afwezigheid, door een aangeduid lid onder de aanwezigen.

De voorzitter wijst de secretaris aan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

Art. 15 §1 In gewone gevallen beslist de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van

stemmen welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

Beslissingen over de wijziging van de statuten, de uitsluiting van leden of de vrijwillige ontbinding van de

vereniging, kunnen echter slechts genomen worden mits de voorwaarde, bepaald bij art.8,12 en 20 van de

VZW-wet, in acht wordt genomen.

Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

§ 2 In afwijking van § 1 kan de procedure van de statutenwijziging niet aangewend worden tot wijziging

van het doel van de vereniging. Een besluit tot wijziging daarvan, geldig aangenomen door de Algemene Vergadering, heeft van rechtswege de ontbinding van de vereniging tot gevolg.

Art. 16 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd. Het wordt, na goedkeuring, ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een register bewaard dat ter inlage zal zijn van de leden. Afschriften daarvan worden geldig voor eensluidend ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.. Deze kunnen op eenvoudig schriftelijk verzoek worden versterkt aan elke belanghebbende.

TITEL IV. Bestuur  Raad van Bestuur

Art, 17 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimaal drie bestuurders. Om tot bestuurder te worden benoemd, moet men lid zijn van de vereniging.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen. Hun opdracht eindigt automatisch bij de sluiting van de jaarvergadering en het verlenen van kwijting . Bestuurders zijn zonder enige beperking herbenoembaar.

De bestuurders oefenen kosteloos hun mandaat uit.

Art. 18 De bestuurders kunnen te allen tijde door de Algemene Vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid van stemmen. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Art. 19 Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een Algemene Vergadering samen te roepen ten einde te voorzien in de benoeming van nieuwe bestuurders.

Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelfde volledige bevoegdheden van de Raad van Bestuur uit en zijn hiervoor persoonlijk aansprakelijk.

Art. 20 § i De bestuurders kiezen onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een

penningmeester. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies uitgeoefend door de ondervoorzitter of door een ander door de leden aangeduid bestuurder.

§ 2 De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproepingsbrief vermeldt dag, plaats en uur van de vergadering en omvat tevenst de agenda. De agenda wordt vastgesteld eventueel na raadpleging van de andere bestuurders.

§ 3 Hij is eveneens bevoegd voor het opstellen van het opvoedingsproject.

§ 4 De huishoudelijke reglementen die betrekking hebben op materies waarvoor de Raad van Bestuur

bevoegd is, worden opgesteld en gewijzigd door de Raad van Bestuur

§ 5 Elke aanstelling en benoeming van directeur gebeurt door de Raad van Bestuur.

§ 6 Een bestuurder kan een schriftelijke volgnacht geven aan een andere bestuurder.

Niemand mag meer dan één volmacht hebben.

§ 7 De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig als tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of

vertegenwoordigd is.

Indien dit quotum niet bereikt is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig

zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

ti

N,OD 2.1

t 1 '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid of verhindering, door de ondervoorzitter of door een aangeduid lid onder dè aanwezigen.

Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid, bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend

§ 8 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt

goedgekeurd.

Het wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een register bewaard.

Uittreksels en/of afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Deze kunnen op eenvoudig schriftelijk verzoek worden versterkt aan elke belanghebbende.

Art. 21 § 1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging, verbindt en vertegenwoordigt als college de

VZW in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering van beheer en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren; van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn; van alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen; van het opheffen van hypotheken.

In één woord: De Raad van Bestuur kan de vereniging op de meest uitgebreide wijze vertegenwoordigen en verbinden.

§ 2 In afwijking van §1, aangaande de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buitenrechte eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

Tegenover derden volstaat om de vereniging rechtsgeldig te vertegenwoordigen en te verbinden door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders, hiertoe gemachtigd door de Raad van Bestuur.

Art. 22 De Raad van Bestuur kan daarenboven bij gewone meerderheidsbeslissing gevolmachtigden van de VZW aanstellen, De machtiging betreft nader door de Raad van Bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor bepaalde domeinen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Art. 23 § 1 De Raad van Bestuur kan onder zijn leden één of meer personen met het dagelijks beheer

belasten.

§ 2 Indien van deze mogelijkheid gebruikt wordt gemaakt, moet worden gespecificeerd of deze personen alleen of als college kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft.

§ 3 In afwijking van artikel 13bis VZW-wet kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestemming van twee bestuurders beslissingen nemen of rechtshandelingen stellen die verband houden met vertegenwoordiging van de VZW in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 5 000 EUR te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet wanneer ze openbaar zijn gemaakt. Niet-naleving ervan brengt de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

§ 4 Bij gebreke aan enige wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot

daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een dringende beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

TITEL V - Rekening en begroting

Art. 24 Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Elk jaar moet de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering rekenschap geven over het beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De Raad stelt de rekening vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

TITEL VI  Ontbinding en vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

Art. 25 Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot de ontbinding slechts worden besloten door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 20 en volgende, van de VZW-Wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid.

Art 26 § 1 In geval van ontbinding wordt het netto overblijvend maatschappelijke actief, na vereffening der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan een werk of vereniging met een gelijkaardig doel als dat van de vereniging aan te duiden door de Algemene Vergadering.

§ 2 Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de Algemene Vergadering rekening houden met het doel van de onderhavige vereniging en met de in art. 3 § 1 bepaalde beginselen en die voorwaarde ook aan de begiftigde opleggen.

In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om

verenigingen met een doel gelijkaardig met dat van de ontbonden vereniging. Ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een doel als dat van de ontbonden vereniging.

TITEL VII - Inzagerecht van de leden

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen al dan niet met een bestuursfunctie die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Art. 27 Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk wordt geregeld, is de VZW-Wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, van toepassing, evenals de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

2. WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk "De Brug Beringen", 3580 Beringen, bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering van 05/03/2012, hebben tot leden van de algemene vergadering benoemd:

Detiège Roger, St. Jansstraat 25, 3550 Neusden-Zolder, ° te Kessel-Lo op 22/9/1938, RR 380922-121-80 Jaspers Jean, Eikenstraat 48, 3580 Beringen, ° te Hasselt op 13/1/1943, RR 430113-181-48

Bouchet Jos, Vurtense Schansstraat 71,3582 Beringen, ° te Genk op 20/3/1953, RR 530320-233-10 Plees Marnic, Koerselsesteenweg 9,3580 Beringen, ° te Koersel op 30/8/1962, 620830-257-07

Schulpé Ronny, Olmse Steenweg 23, 3583 Beringen, ° te Neusden op 27/11/1959, RR 591127-171-44 Tuerlinckx Michel, Tervantstraat 159, 3583 Beringen, ° te Messelbroek op 9/5/1947, RR 470509-329-35 Mellaerts Marilène, Oude Baan 13, 3580 Beringen, ° te Aarschot op 12110/1958, RR 581012-318-28 Mondelaers Marcel, Beukenstraat 8, 3583 Beringen, ° te Kwaadmechelen op 9/4/1945, RR 450409-161-57 Smeets John, Koolmijnlaan 78, 3580 Beringen, ° te Peer op 13/4/1924, RR 240413-235-04

Esch Jan, Klitsbergstraat 9, 3583 Beringen, ° te Neerpelt op 06/06/1953, RR 530606-227-69

Met eenparigheid van stemmen hebben de leden van de algemene vergadering de raad van bestuur voor de komende zes jaar gekozen als volgt:

Detiège Roger, St. Jansstraat 25, 3550 Heusden-Zolder, ° te Kessel-Lo op 22/9/1938, RR 380922-121-80 Jaspers Jean, Eikenstraat 48, 3580 Beringen, ° te Hasselt op 13/1/1943, RR 430113-181-48

Bouchet Jos, Vurtense Schansstraat 71,3582 Beringen, ° te Genk op 20/3/1953, RR 530320-233-10 Plees Marnic, Koerselsesteenweg 9,3580 Beringen, ° te Koersel op 30/8/1962, 620830-257-07

Schulpé Ronny, Olmse Steenweg 23, 3583 Beringen, ° te Heusden op 27/11/1959, RR 591127-171-44 Tuerlinckx Michel, Tervantstraat 159, 3583 Beringen, ° te Messelbroek op 9/5/1947, RR470509-329-35 Mellaerts Marilène, Oude Baan 13, 3580 Beringen, ° te Aarschot op 12/10/1958, RR 581012-318-28 Mondelaers Marcel, Beukenstraat 8, 3583 Beringen, ° te Kwaadmechelen op 9/4/1945, RR 450409-161-57 Smeets John, Koolmijnlaan 78, 3580 Beringen, ° te Peer op 13/4/1924, RR 240413-235-041

.1 . 1 . 'r

~~p r Luik.- B - Vervolg

"behouden

aan het

Belgisch

Staat blad , Deze leden hebben onder elkaar aangesteld :

als voorzitter: Roger Detiège

f als ondervoorzitter; Jos Bouchet als secretaris: Marilène Mellaerts als penningmeester John Smeets

Gedaan te Beringen op 06/03/2012

Voorzitter

Detiège Roger

N,OD 2,1

Secretaris

Mellaerts Marilène

BIJLAGE: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Oc 17,151E- 51: d7n iUrt. E vbfr++ël:ier, Recir, ,,;aart, er F1ier^C>Stilpit&içi var. de titstrimrr+rlt6,"eYtoe ílot3riE,, 1lEtz11 van de AersetU)rilerk]

ai?x1t]r~QC+ d8 v,:retllglrlC, of sltchiirtg ter, aanzien , an derden te f/ertetlerl!'7opi61gé'i3

Verso i\'aerfs en rFFtiritP.'r.entrtg

Coordonnées
DE BRUG BERINGEN, AFGEKORT : DE BRUG

Adresse
MAASHEIDE 17 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande