DE FACTUURWINKEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE FACTUURWINKEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.914.275

Publication

19/05/2014
ÿþ mod 11.1



! i I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neorgeeegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 7 -05- 2014

De grlfjet riffie

S

111111111.1t1~~u LIlIubIuu

V beh aa Be Staf





Ondernemingsnr : 0862.914.275

Benaming (voluit) : DE FACTUURWINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Mosselerlaan 18

3600 Genk

Onderwerp akte :Fusie door overneming van de BV ovv BVBA GP-Boekhouding

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 5 mei 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat gezamenlijk gehouden werden de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de hiemagenoemde vennootschappen:

1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE FACTUURWINKEL_", met zetel te 3600 Genk, Mosselerlaan 18, BTW BE0862.914.275, RPR Antwerpen, afdering Tongeren.

Verder genoemd "de overnemende vennootschap"

2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GP-BOEKHOUDING", waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Mosselerlaan 18, BTW BE 0843.793.496, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Verder genoemd "de over te nemen vennootschap"

Gezien de vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap GP-Boekhouding BV OVV BVBA in handen van de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OVV BVBA, zoals omschreven in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd er evenmin een revisoraal versrag opgesteld.

De bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van gewist dat tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergaderingen er zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de beide vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap, moet met een bijzondere meerderheid van drielvierden van de uitgebrachte stemmen worden goedgekeurd en de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden moeten een gewone meerderheid bekomen om te worden aanvaard.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de ovememende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vernielde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT - FUSIEBESLUIT

A. FUSIEVERRICHTINGEN

1. De algemene vergaderingen van GP-Boekhouding BV OVV BVBA, en De Factuurwinkel BV OVV BVBA, besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap GP-Boekhouding BV OVV BVBA ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 11 februari 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari, onder nummer 14047243, en door de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OW BVBA ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 11 februari 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari, onder nummer 14047244.

2. De algemene vergadering van GP-Boekhouding BV OW BVBA besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met De Factuurwinkel BV 0W BVBA.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1

.



.1 1100r-hou`c` en aen het Belgisch Staatsblad

3. De algemene vergadering van De Factuurwinkel BV 0W BVBA besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van GP-Boekhouding BV 0W BVBA,

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2013, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende De Factuurwinkel BV OVV BVBA.

4. Vermits de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OW BVBA houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV 0W BVBA, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA ingetrokken en vernietigd.

Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, op basis van de boekhoudkundige toestand per 31 december 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV 0W BVBA.

VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNNOOTSCHAP

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2013.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken en de overschrijving van onderhavige akte op het bevoegde hypotheekkantoor.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt van af heden door de ovememende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

Beschriivinq van onroerend goed  zakelijke rechten

De vergadering verklaart de notaris te acteren dat het vermogen van de huidige vennootschap achtennegentig procent (98%) volle eigendom in volgend onroerend goed bevat:

GEMEENTE HOUTHALEN-HELCHTEREN, EERSTE AFDELING

HOUTHALEN, EERSTE AFDELING

In een handels- en residentieel gebouw opgericht op een perceel grond, gelegen Grote Baan 143, thans gekadastreerd sectie B nummer 399/R met een oppervlakte van tien are vierenzestig centiare (10e 64ca» De handelsruimte 2, op het uitvoeringsplan omschreven als kantoor

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden vanaf één januari tweeduizend veertien, op basis van de boekhoudkundige toestand op datum van eenendertig december tweeduizend dertien, in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd. VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan,

DERDE BESL UIT ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1









B jtagëw hij"liet$élgisc i'Stá ts61 á -1910SIZ014 -Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

januari 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie,

VIERDE BESLUIT- MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de ovememende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 723 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen. VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elke punt van de agenda werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de BV OVV BVBA GP-Boekhouding door de BV OVV BVBA DE FACTUURWINKEL verwezenlijkt is en dat de BV OVV BVBA GP-Boekhouding definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vopr-

Kkéhouren

aan het

Boigisch

Staatsblad

19/05/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rnoltithUitk V. koophandel Arrlwerpoia, ald. TF;n,t.+r~iil

0 7 -05- 2014 ..~..

De greeirf, fie

ni

bel ai BE Sta

*14101939*





Ondernemingsnr; 0862.914.275

Benaming (voluit) : GP-BOEKHOUDING

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mosselerlaan 18

3600 Genk

Onderwerp akte : Fusie door overneming door de BV ovv BVBA De Factuurwinkel

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionèle vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 5 mei 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat gezamenlijk gehouden werden de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de hiernagenoemde vennootschappen:

1) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE FACTUURWINKEL", met zetel te 3600 Genk, Mosselerlaan 18, BTW BE0862.914.275, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Verder genoemd "de overnemende vennootschap"

2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GP-BOEKHOUDING", waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Mosselerlaan 18, BTW BE 0843.793.496, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

Verder genoemd "de over te nemen vennootschap"

Gezien de vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA in handen van de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OVV BVBA, zoals omschreven in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd er evenmin een revisoraal verslag opgesteld.

De bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van gewist dat tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergaderingen er zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de beide vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap, moet met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen worden goedgekeurd en de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden moeten een gewone meerderheid bekomen om te worden aanvaard.

EERSTE BESLUIT KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel,

TWEEDE BESLUIT FUSIEBESLUIT

A. FUSIEVERRICHTINGEN

1. De algemene vergaderingen van GP-Boekhouding BV OW BVBA, en De Factuurwinkel BV OW BVBA, besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichling en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd. neergelegd door de over te nemen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 11 februari 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari, onder nummer 14047243, en door de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OW BVBA ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op 11 februari 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari, onder nummer 14047244.

2. De algemene vergadering van GP-Boekhouding BV 0W BVBA besluit de vennootschap te ontbinden, zonder

~.

et



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 .i

oo

l.

behou en

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met De Factuurwinkel BV 0W BVBA.

3. De algemene vergadering van De Factuurwinkel BV OW BVBA besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van GP-Boekhouding BV 0W BVBA.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV 0W BVBA, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2013, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende De Factuurwinkel BV 0W BVBA.

4. Vermits de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV OW BVBA houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap GP-Boekhouding BV OW BVBA ingetrokken en vernietigd.

Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014, op basis van de boekhoudkundige toestand per 31 december 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap De Factuurwinkel BV 0W BVBA.

VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNNOOTSCHAP

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 31 december 2013.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken en de overschrijving van onderhavige akte op het bevoegde hypotheekkantoor. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard, De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden,

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak,

Beschrijving van onroerend goed  zakelijke rechten

De vergadering verklaart de notaris te acteren dat het vermogen van de huidige vennootschap achtennegentig procent (98%) volle eigendom in volgend onroerend goed bevat:

GEMEENTE HOUTHALEN" HELCHTEREN, EERSTE AFDELING

HOUTHALEN, EERSTE AFDELING

ln een handels- en residentieel gebouw opgericht op een perceel grond, gelegen Grote Baan 143, thans gekadastreerd sectie B nummer 3991R met een oppervlakte van tien are vierenzestig centiare (10a 64ca): De handelsruimte 2, op het uitvoeringsplan omschreven ais kantoor

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestandderen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden vanaf één januari tweeduizend veertien, op basis van de boekhoudkundige toestand op datum van eenendertig december tweeduizend dertien, in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen I januari 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLUIT - MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om;

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen le verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 723 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen. VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

I. De voorzitter van de vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elke punt van de agenda werd besloten met éénparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de BV 0W BVBA GP-Boekhouding door de BV OW BVBA DE FACTUURWINKEL verwezenlijkt is en dal de BV OW BVBA GP-Boekhouding definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

yoot -

oehoudn aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014
ÿþIrbd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neertg3kebd tee oitike dar



I



Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbrat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



tochtbank v. koophandel te TONGEREN

i 1 02 20111



*14047244* 0e Noofdgrlffier,

Griffie







Ondernemingsnr : 0862 914 275

Benaming

(voluit) : De Factuurwinkel

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

neerlegging integraal fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen betreffende geruisloze fusie van bvba GP-Boekhouding door bvba De Factuurwinkel. Integraal fusievoorstel kan geraadpleegd worden op www.defactuurwinkel.be - rubriek "in de pers".

Eddy VALEE

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2014
ÿþnwa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIII1~ua~n~~u~m~~ MONI.EURa~

42167 5* _c2scnfsrnm

be

a

Bi

Sta

1GE

14

S$

Neer g ter

~r~e~er reollthAnk

v. koophandelAnl~pnad Tongeren

2 e -11- 2014

De r e

rifflaº%.

Ondernemingsnr : 0862.914.275

Benaming

(voluit) : De Factuurwinkel

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 18

Onderwerp akte : Ontslag van een niet-statutair zaakvoerder Manuella Pacan vanaf 1 november 2014

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 30 oktober 2014:

op 30 april 2014 heeft mevrouw Manuella Pacan beslist om haar ontslag te geven als niet-statutair zaakvoerder. Dit ontslag gaat in vanaf 1 november 2014,

Luc STIJVEN

Statutair zaakvoerder

Eddy VALEE

Statutair zaakvoerder

Bikragen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2013
ÿþmod 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegtl ter gritt+e 7Pr rechtbank v, koehander te TQNGI=REN



i 1 -09- 2013



De Hoofdgriffier, Griffie







A

ifl





Ondernemingsnr : 0862.914.275

Benaming (volutt) : DE FACTUURWINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Mosselerlaan 18

3600 Genk

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 3 september 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering der aandeelhouders beslist tot een kapitaalverhoging met tweeduizend euro (¬ 2.000,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tweeëntwintigduizend euro (¬ 22.000,00) door inbreng en volledige volstorting in geld, met uitgifte van twintig (20) nieuwe aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de reeds bestaande aandelen, en delend in de resultaten vanaf hun creatie, verhoogd met een uitgiftepremie van duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00) per aandeel hetzij in totaal van achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

AFSTAND VAN VOORKEURRECHT

De vergadering der aandeelhouders doet afstand van zijn voorkeurrecht om volledig in te schrijven op de besloten kapitaalverhoging.

ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING EN VERGOEDING

a) Zijn hier tussengekomen:

* Mevrouw PACAN Manuella Samanta, geboren te Leut op elf januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3620 Lanaken, Burgemeester Martinstraat 9,

* de burgerlijke vennootschap onder de vorm vaneen vennootschap onder firma LT Consultancy, met zetel te 3600 Genk, Stuifzandstraat 20, ondernemingsnummer 0527.982.183, RPR Tongeren, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door

- de heer LEMMENS Timmy Alfred Lucie, geboren te Genk op zeven november negentienhonderd vijfentachtig,

wonende te 3600 Genk, Stuifzandstraat 20

mejuffrouw Stiers Jessica Marcella Patricia, geboren te Genk op zestien oktober negentienhonderd achtentachtig,

nationaal nummer 881016178-96, wonende te 3600 Genk, Stuifzandstraat 20.

Die elk verklaren volledig op de hoogte te zijn van

- de statuten van de vennootschap

- de financiële toestand van de vennootschap

- al het bovenstaande.

b) Op deze besloten kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld en volledig volgestort als volgt:

* voor duizend euro (¬ 1.000,00) door mevrouw Pacan Manuella, voornoemd, in ruil waarvoor zij tien (10) volledig volgestorte aandelen verkrijgt.

* voor duizend euro (¬ 1.000,00) door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma LT Consultancy, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, in ruil waarvoor hij tien (10) volledig volgestorte aandelen verkrijgt.

De totale uitgiftepremie van achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00) wordt geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Het bewijs van storting van het totale bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap, blijkt uit een ban kattest afgeleverd door KBC Bank op drie september tweeduizend dertien, dat mij is overhandigd om In het dossier te bewaren.

Alle comparanten verklaren afstand te doen van alle waardeverschillen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING WERD GEREALISEERD

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het kapitaal thans

tweeëntwintigduizend euro (¬ 22,000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweehonderd twintig (220)

aandelen op naam zonder nominale waarde.

TWEEDE KAPITAALVERHOGING -- INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achtendertigduizend euro (¬

38.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeëntwintigduizend euro (¬ 22.000,00) op zestigduizend euro (¬

60.000,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het

overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende zin:

°Net volledig geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd twintig (220) aandelen zonder een nominale waarde."

MACHTIGINGEN.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder de nodige machten om de genomen beslissing uit te

voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2013
ÿþVa

beha

aan

Beiç

Staal

Mod21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer;jcti~ #r.r ~rlih~, ~~~ rechtbank v. k~apltiaPt~dl ~ TONGEREN

3 0 -01- 2013

De FEoofdgriffieGriffie

'kit

11111111R1111111111111111

Ondernemingsnr : 0862.914.275

Benaming

(voluit) : De Factuurwinkel

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ow een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 18

Onderwerp akte ; benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en ontslag van een zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 1 januari 2013:

Met ingang van 1 januari 2013 wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder: Timmy Lemmens, stagiair boekhouder-fiscalist BIBF 30194581, wonende te Genk, Stuifzandstraat 20. Tegelijk wordt het ontslag van dhr. Jean Meuris goedgekeurd. Dit ontslag vindt plaats vanaf 1 Januari 2013.

Het volledig verslag van vergadering wordt hierbij neergelegd.

Eddy VALES en Luc STIJVEN

zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 18.06.2012 12184-0058-016
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 02.08.2011 11382-0039-016
17/05/2011
ÿþ

Luik B



~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0862914275

Benaming

(voluit) : DE FACTUURWINKEL

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 18

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guida Van Aenrode te Genk op 3 mei 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

BENOEMING VAN DE HEER STIJVEN LUC ALS BIJKOMENDE STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van één april tweeduizend en elf waarbij beslist werd om de heer STIJVEN Luc, voornoemd, te benoemen als statutaire zaakvoerder vanaf die datum, voor onbepaalde duur.

De vergadering der aandeelhouders beslist om de heer Stijven Luc, voornoemd, te benoemen als bijkomende statutaire zaakvoerder vanaf één april 2011, voor onbepaalde duur, die aanvaardt, en verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tweede zin van artikel 12 te vervangen door volgende zin: "Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders:

1. De heer VALEE Eddy Amold Catharina Johannes, geboren te Genk op negentien januari negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 3590 Diepenbeek, Noordenstraat 20.

2. De heer STIJVEN Luc Gaston Helena, geboren te Bree op zestien april negentienhonderd zevenenzestig,

wonende te 3600 Genk, Jan Habexlaan 9 bus 22."

BENOEMING VAN MEVROUW PACAN MANUELLA ALS BIJKOMENDE NIET-STATUTAIRE

ZAAKVOERDER

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van één

april tweeduizend en elf waarbij beslist werd om mevrouw Pacan Manuella, navermeld, te benoemen als niet-

statutaire zaakvoerder.

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder vanaf één april

2011, voor onbepaalde duur:

Mevrouw PACAN Manuella Semante, geboren te Leut op elf januari negentienhonderd vierenzeventig,

nationaal nummer 740111 226-35, wonende te 3620 Lanaken, Burgemeester Martinstraat 9, die alhier is

verschenen en verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich daartegen verzet.

AANPASSING ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN BETREFFENDE DE

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering der aandeelhouders beslist om de tweede zin van artikel 13 van de statuten te vervangen

door volgende clausule:

"De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd:

- ofwel, indien er slechts één zaakvoerder is, door de enige zaakvoerder die alleen optreedt;

- ofwel, indien er meerdere zaakvoerders zijn, door twee zaakvoerders, waaronder een statutaire

zaakvoerder, die gezamenlijk optreden. "

De vergadering der aandeelhouders beslist om artikel 13 in die zin aan te passen.

MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerders de nodige machten om de genomen

beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 hIll 11111 llh'I IIII 1101 hIll 111111111 11fl

+11074199"

neeryeiegq ret 9r11P@ t3@F

rechtbank v. koophandel t@ TQUR I N

De Hoofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- coordinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2011
ÿþA1od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.914.275 Benaming

(voluit) : De Factuurwinkel

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ow een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mosselerlaan 18

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 09 februari: 2011

Met ingang van 14 februari 2011 wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: Jean MEURIS, boekhouder-fiscalist, wonende te 3630 Maasmechelen Rijksweg 191.

volledig verslag van vergadering hierbij neergelegd.

Eddy VALEE

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1! " 11032899

bel

aa Be Sta;

.. ; ,.:y, , . b,

rechtbank u , sconphandsi ta'fONGEREPd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 09.08.2010 10396-0516-015
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0213-014
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0121-014
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 29.08.2007 07672-0290-014
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 29.08.2006 06707-0001-015
28/11/2005 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 18.11.2005 05864-3102-014
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 30.09.2005 05778-2273-014

Coordonnées
DE FACTUURWINKEL

Adresse
MOSSELERLAAN 18 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande