DE FAKKELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE FAKKELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.464.607

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 26.08.2013 13469-0531-014
13/12/2011
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O 1 2011

Heerg

11111

" 11186981"

Ondernemingsnr : "b 1/4-1 1/4--1 G y C. 4=2. e"\-

Benaming

(voluit) : DE FAKKELS

(verkort).

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon op achtentwintig november tweeduizend en elf, nog niet geregistreerd, blijkt dat een besloten ven-inootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap met

beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "DE FAKKELS".

2. Zetel

De maatschappelijke zetel is bij de oprichting gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Hasselt-sesteenweg 61.

3. Identiteit oprichters

1. De heer MEESEN Paul Luc Martin Sylvester, geboren te Sint-Truiden op tien mei ne-gentienhonderd vierenzestig, wonende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 61, die TIEN DUI-1ZEND EURO (ê 10.000,00): heeft volstort.

2. Mevrouw SPREUWERS Nicole Alda Lambertus Agnes, geboren te Bree op drie maar negentienhonderd` drieënzestig, wonende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 61, die TIEN DUIZEND EURO (¬ 10.000,00): heeft volstort.

4. Maatschappelijk kapitaal en samenstelling maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (E 20.000,00) en is

vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen zonder nomi-'nale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Als vergelding voor de inbrengen worden het volgend aantal aandelen toegekend:

1. aan de heer MEESEN Paul Luc, voornoemd: HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde;

2. aan mevrouw SPREUWERS Nicole, voornoemd: HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nomi-'nale waarde.

5. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig : december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, achtentwintig november tweeduizend en elf, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één oktober tweeduizend en elf voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Reserves, winstverdeling, verdeling vereffeningssaldo

Jaarlijks wordt, op de zuivere aanwinsten, een bedrag van tenminste éénitwintigste vooraf-'genomen tot het: oprichten van een reservefonds. Deze afneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds: één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,: zoals dat blijkt,uitde jaarrekening, is_ gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten be-schikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aan-gaande hun volstorting.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, na-4uurlijke personen of rechtspersonen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks hande-lingen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzonde-ring van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering is bevoegd.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders wonden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen vol-doende bewijs.

Conform artikel 13 worden als statutair zaakvoerders aangesteld:

- de heer MEESEN Paul Luc, voornoemd, die aanvaardt;

- mevrouw SPREUWERS Nicole, voornoemd, die aanvaardt.

8. Commissaris

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden,

natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op grond van artikel 15, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen acht de vergadering zich vrijgesteld

van de benoeming van één of meer commissarissen.

9. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van activiteiten van restaurant, hotel, bed en breakfast, traiteur, het verhuren en ter beschikking stellen van zalen, het verhuren van materieel voor feesten en allerhande activiteiten en diensten die op welke wijze dan ook verband hebben met de activiteit van restaurant hotel of traiteur, alle handel in voedingswaren, dranken en alles wat verband houdt met voorgaande activiteiten;

- alle activiteiten met betrekking tot marketing en organisatie. Hieronder vallen onder andere de organisatie en het houden van workshops en kookcursussen, happenings, events, festivals, tentoonstellingen, marketingadvies en allerhande marketingactiviteiten;

- het bestuur, de vereffening en het beheer van vennootschappen, verlenen van management- en adviesactiviteiten;

- beleggingen en investeringen in roerende en onroerende goederen, zowel te land als te water, huur, beheer, verhuur, valorisatie en uitbating op welke wijze dan ook van deze goederen;

- detailhandel in meubels en artikelen voor verlichting en wooninrichting;

- leningen en kredieten aangaan, zowel ten behoeve van zichzelf als ten behoeve van derden; zo ook leningen, voorschotten en kredieten toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen;

- het bezitten van beleggingen in allerhande effecten, het beleggen van gelden in alle mogelijke beleggingsobjecten en beleggingsvormen;

- het bezitten van aandelen in andere vennootschappen, met eender welk doel, tijdelijke samenwerkingsverbanden met andere partners aangaan op welke wijze dan ook.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verweren, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

f

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

10. Jaarvergadering

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op vierde dinsdag van de maand juni om negentien uur 's avonds ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien om negentien uur 's avonds.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd váár registratie naar analogie van artikel 173 van

het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten en

in toepassing van de Administratieve Beslissing van 27 juni 1996,

met als enig doel neergelegd te worden op de griffie

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte dd. 28 november 2011;

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0233-014

Coordonnées
DE FAKKELS

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 61 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande