DE FRUITKORF

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE FRUITKORF
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 473.684.355

Publication

20/02/2015
ÿþD ~ Sóod Word 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111111111111011111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

I 0 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0473,684.355

Benaming

(voluit) DE FRUITKORF

(verkort)

Rechtsvoren . Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kramerslaan 11 bus 3.01 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING Blijkens de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 23 januari 2015 werd:

voorlezing gedaan van het in de agenda aangekondigd verslag van de zaakvoerder aan de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Alle vennoten erkennen het verslag de dato 6 januari 2015 en de staat van actief en passief gedateerd op 31 december 2014 ontvangen te hebben en er voldoende van op de hoogte te zijn.

- beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en de vergadering spreekt haar in vereffening stelling uit.

- een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerder, de heer Roger ROSSEELS.

De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat

tot op heden.

- beslist toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 W. Venn. tot ontbinding en vereffening in één akte. De vergadering stelt aansluitend vast dat de toepassingsvoorwaarden van artikel 184, §5 W. Venn. vervuld zijn.

De zaakvoerder verklaart aan de vergadering dat er op heden geen schulden ontstaan of opgedoken zijn,

dewelke niet vernield staan in de staat van actief en passief d.d. 31 december 2014.

Aldus stelt de vergadering vast dat er geen te vereffenen passiva zijn in de zin van artikel 184, §5,

2' W. Venn.

- beslist dat er geen vereffenaar wordt benoemd. De zaakvoerder verklaart dat hij, bij gebrek aan benoeming

van een vereffenaar, als bestuursorgaan, ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd,

bij toepassing van artikel 185 W. Venn.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf en dit pro rata het aandelenbezit. Alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Roger ROSSEELS waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa in te vorderen of ten gelde te maken voor de alsdan vereffende vennootschap met de verplichting de opbrengst over te maken aan de enige schuldeiser ter delging van de nog openstaande schuld en voor het eventuele saldo te verdelen onder de vennoten pro rata het aandelenbezit.

De vergadering beslist tot toepassing van artikel 184, §5 W. Venn. en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 W. Venn. Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Op de laatste tblz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening

00r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- vastgesteld dat de vereffening gesloten is en dat de VOF DE FRUITKORF definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De heer Roger ROSSEELS mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

De vergadering stelt tenslotte vast dat voor het overige geen maatregelen genomen dienen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

- beslist dat alle maatschappelijke boeken en bescheiden zullen bewaard worden gedurende de wettelijke bewaringstermijn op het volgende adres: 3500 Hasselt, Kranierslaan 11 bus 3.01.

- volmacht verleend aan de Burg. Venn. ovv NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd dóor`mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 4e), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Roger ROSSEELS, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd : Verslagen -r balans

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) , bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/08/2010 : TG089192
11/07/2002 : TG089192
28/03/2001 : TG089192

Coordonnées
DE FRUITKORF

Adresse
KRAMERSLAAN 11, BUS 3.01 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande