DE HAAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE HAAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.302.361

Publication

26/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0401.302.361

Benaming (voluit) : DE HAAN

(verkort) : ##

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paul Bellefroidlaan 4B bus 10

3500 Hasselt

Onderwerp akte :Wijziging statuten: omzetting kapitaal in euro, omzetting aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten, aanneming van volledig nieuwe statuten, toekenning van machten, machtiging tot coördinatie.

Tekst : Neerlegging voor registratie I Uittreksel uit een proces  verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere;; te Borgerhout op eenentwintig december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de;; algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap « DE HAN », met eenparigheid;,

van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap ten belope van twee miljoen vijfhonderdduizend,; Belgische Frank (BEF 2.500.000,00) om te zetten in euro, hetzij eenenzestigduizend negenhonderd;: drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38).

TWEEDE BESLISSING.

De aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten.

De algemene vergadering beslist dat de bepalingen betreffende de vorm van de aandelen zullen luiden als; volgt:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

Net gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de;; eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke: :i titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een;; certificaat tot bewijs hiervan overhandigd." ,, De statuten zullen overeenkomstig hieraan worden aangepast.

in uitvoering van deze beslissing zal door de raad van bestuur worden overgegaan tot vernietiging van alle;?

.; bestaande aandelen aan toonder door middel van versnippering of het voorzien van een stempel. ;

DERDE BESLISSING ;,

De vergadering beslist tot het aannemen van volledig nieuwe statuten, en dit in overeenstemming met voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden;: bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

!; Na afzonderlijke bespreking en goedkeuring van elk artikel zullen de statuten van de vennootschap voortaan;i

luiden als volgt: ,,

"h. STATUTEN

;; A. Naam - Duur- Zetel - Doel

Artikel 9.  Aard -Rechtsvorm - Naam

;, De vennootschap werd als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "DE HAAN".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites;

en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden,;;

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'naamloze vennootschap' of door de afkorting 'NV' en,;

het ondememingsnummer, in voorkomend geval voorafgegaan door de afkortingen 'BTW of BTW BE'.

Artikel 2. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging tergriffe;i

van het uittreksel van de oprichtingsakte. ;;

Artikel 3. - Zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t7. 1l mod 11.1

" i be zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasself, Paul Bellefroidlaan 10, en de

Voorbehouden vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

aan het Belgisch Staatsblad De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten,

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst bij besluit van de raad van bestuur,

Artikel 4, - Doe!

De vennootschap heeft, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, tot doel:

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen; zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaling en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Het beleggen en beheren en uitbaten van roerende en onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit enkel conform de wettelijke bepalingen terzake;

Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen;

Het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden voor leningen en kredieten aangegaan door derden;

Het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde know-how.

Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, het waarnemen van bestuursmandaten en het verstrekken van allenei diensten en prestaties voor derden;

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen die nodig of nuttig zouden kunnen zijn, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met het hierboven bepaalde maatschappelijke doel en dit op alle wijzen die zij het best geschikt acht.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke Wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,"

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38). Het is verdeeld in vijfduizend eenenvijftig (5.051) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van éérr /v jfduizend eenenvijftigste (1/5.051ste) elk. Artikel 6. - Vorm van de aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

Het gedemateriailseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

G. Verhoging, vermindering en aflossing van het kapitaal

Artikel 7 - Verhoging van het kapitaal

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal volgens artikelen 603 tot 607 van het Wetboek van vennootschappen kan tot verhoging van het kapitaal met nieuwe inbrengen of door omzetting van reserves alleen worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Bij elke kapitaalverhoging doorinbreng:

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen (de termijn waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend wordt bepaald door de algemene vergadering, maar moet ten minste vijftien dagen bedragen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving);

- in nature, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Artikel 8. - Vermindering van het kapitaal

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een reële of formele vermindering van het kapitaal volgens de voorschriften van de artikelen 612, 613 en 614 van het Wetboek van vennootschappen.

D. Obligaties

Artikel 9. - Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 485 en volgende van het Wetboek van vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten.

Artikel 10. - Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" , Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants volgens de artikelen 489, 490, 491 en 492 en 496 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, onverminderd de bevoegdheid daartoe verfeend aan de raad van bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal.

E. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11. - Benoemingen ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers één vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De raad van bestuur kan uit haar leden één of meerdere Gedelegeerd Bestuurder(s) kiezen die de bevoegdheid hebben om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen volgens de modaliteiten door artikel 20 van de statuten bepaald.

Artikel 12.- Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

Artikel 13. - Collegiale besluitvorming

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Artikel 14. - Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bjeenroeping. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 15. - Oproeping en agenda

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

Artikel 16. - Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn,

De bestuurder die belet is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medebestuurder opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en erin zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder slechts een medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem; deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders; deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening. Artikel 17. - Tegenstrijdig belang

e) indien een bestuurder rechtstreeks, of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij die mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van Bestuur een besluit neemt, De betrokken bestuurder moet de commissaris, indien er een is, tevens op de hoogte brengen.

b) Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het controleverslag dat de commissaris aan de gewone algemene vergadering voorlegt.

Artikel 18. - Intern bestuur- Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn lot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 19. - Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakeljkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Artikel 20. - Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee Bestuurders, gezamenlijk optredend, of door een Gedelegeerd Bestuurder.

Artikel 21. - Het dagelijks bestuur

De raad van bestuur ken het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, delegeren aan een of meer personen, al dan niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan we als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen. De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Artikel 21 bis. - Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dit comité, en zal de werkwijze ervan bepalen, alsmede de voorwaarden voor de aanstelling en het ontslag van de leden van het directiecomité, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht, en hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 22. - Bijzondere volmachten

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

F. Controle

Artikel 23. - Controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft ieder aandeelhouder individueel

de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan

door een accountant.

G. Algemene vergadering

Artikel 24, - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

1. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste juni van elk jaar om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

2, Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

3. Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen,

Artikel 25. - Plaats van de vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De bijzondere en buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

': " mod 11.1



Artikel 26. - Beenroeping

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hef vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan overeenkomstig de wet,

Artikel 27,  Toelatingsvoorwaarden

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders ten minste vijf volle dagen voor de vergadering bij gewone brief gericht aan de zetel van de vennootschap, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen,

ln voorkomend geval moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten binnen zelfde termijn op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginsteling opgesteld attest, neerleggen, waaruit de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering, blijkt.

DB vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Artikel 28.  Schriftelijke besluitvorming door de algemene vergadering

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail. of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie-, of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders, niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de gewone algemene vergadering worden verstuurd. Het is iedere aandeelhouder eveneens toegestaan om per brief te stemmen. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden 'aanvaard' of `verworpen, gevolgd door zijn handtekening; de brief wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 29. - Vertegenwoordiging van aandeelhouders

ledere aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medeaandeelhouder of derde opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er zijn plaats te stemmen.

Artikel 30. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van vruchtgebruik op de aandelen, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten toegekend aan de vruchtgebruiker.

H. Rekening en rekenschap - bepaling en bestemming van de winst -openbaarmaking van de jaarstukken Artikel 31, - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van iederjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting,

Artikel 32. - Jaarverslag

De bestuurders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid volgens de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Dit voorschrift is niet van toepassing indien de vennootschap overeenkomstig artikel 93 van het Wetboek van vennootschappen beantwoordt aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 33. - Wettelijk reservefonds

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Artikel 34.  Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

!. Ontbinding en vereffening

Artikel 35. - Ontbinding

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

ln geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36. - Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Deze vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 37. - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 en van het Wetboek van vennootschappen, zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering, tenzij deze bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 38. - Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

J. Algemene be . alin. en

Artikel 39. - Keuze van woonplaats

De bestuurders, leden van het directiecomité, commissarissen en vereffenaars dienen de raad van bestuur bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Alle kennisgevingen ter zake van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de aandelen of obligaties.

ln geval hij zijn woonplaats verandert, moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang die mededeling niet is gedaan worden zij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing in geval van overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder of in geval van verplaatsing van de zetel van een aandeelhouder.

Artikel 40.  Verwijzing

Voor al wat niet bij deze statuten is geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

VIJFDE BE LIS SSING.

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

ONMIDDELLIJK NA VOORMELDE VERGADERING VAN AANDEEELHOUDERS KOMT DE RAAD VAN BESTUUR AN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "DE HAAN" BIJEEN:

Alle leden van de raad van bestuur zijn aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd:

1. de heer DUYVENDAK, Hendrik Willem, wonende te Hasselt, Paul Bellefroidlaan 4B bus 10

2. mevrouw LEEN Godelieve Louisa, wonende te Hasselt, Paul Bellefroidlaan 4B bus 10

De vergadering wordt geopend door de heer van Duyvendak Hendrik

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

Deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende dagorde:

Besluit tot omzetting van de aandelen aan toonder In aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten en

Beslissing:

De raad van bestuur beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en beslist tevens tot de

vernietiging van de bestaande aandelen aan toonder.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.10.2014, NGL 26.11.2014 14677-0013-009
30/09/2013 : HA023384
21/02/2013 : HA023384
07/09/2011 : HA023384
09/04/2010 : HA023384
26/08/2009 : HA023384
22/08/2008 : HA023384
06/08/2007 : HA023384
01/09/2006 : HA023384
03/08/2005 : HA023384
05/10/2004 : HA023384
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.07.2015 15397-0401-009
13/08/2003 : HA023384
11/02/2003 : HA023384
04/11/2002 : HA023384
21/10/1998 : HA23384
01/01/1993 : HA23384
01/01/1992 : HA23384
01/01/1988 : HA23384
01/01/1986 : HA23384
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.09.2016 16644-0345-010

Coordonnées
DE HAAN

Adresse
PAUL BELLEFROIDLAAN 4B, BUS 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande