DE HOEVE

Divers


Dénomination : DE HOEVE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.669.374

Publication

20/10/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BEL°'

- Zlin

',TAATSk-iLAr,',

Meergelegd ter griffie der rechtbank -v. koophandel Antwupen, ald. Tongeren

0 -1. -10- 2014

Griffic,

De griffier,

MON1TE

13 -1 ELG1SCH

Ondernerningsnr: 0466.669.374

Benaming (vole : DE HOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Voortbemdenstraat I - 3960 Bree (Beek)

Onderwerp(en) akte: ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte, verleden voor ondergetekende notaris, JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer, op 25 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten:

I. Ontbinding/vereffening.

1. VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag voor dat de raad van bestuur heeft opgemaakt betreffende de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 22 september 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOEDERER DFK BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor te Hasselt, over de staat van activa en passiva per 31 augustus 2014.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFE Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 20, vertegenwoordigd door de heer Pascal Daelemans, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de Nv DE HOEVE dat:

- het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedure met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva per 31 augustus 2014 van de NV DE HOEVE met zetel te 3960 Bree, Voortbremdenstraat 1, heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuiteit, een balanstotaal opgeeft van e 149.121,11 en een' netto-actief van e 104.576,30.

- deze staat per 31 augustus 2014 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlejaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vereffenaar of door de algemene vergadering indien wordt besloten tot de invereffeningstelling en sluiting van de vereffening in één akte ingevolge artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen.

- op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat elle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden am die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de eventuele roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de bestuurders of derden onontbeerlijk achten."

2. GOEDKEURING VAN DE TUSSENTIJDSE STAAT AFGESLOTEN OP 31 AUGUSTUS 2014

De vergadering keurt de tussentijdse staat goed afgesloten op 31 augustus 2014.

3. VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist vervolgens tot de vervroegde ontbinding en

vereffening van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

4. VASTSTELLING DAT AAN DE VOORWAARDEN VOLDAAN WERD TOT ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

De vergadering stelt vast dat aan de voorwaarden voldaan werd tot ontbinding en vereffening in één akte, namelijk:

- dat er geen vereffenaar werd aangesteld;

- dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd zoals bedoeld in artikel 184 §5, 2° van het Wetboek van vennootschappen. Dit wordt bevestigd in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag. De roerende voorheffing op de liquidatiebonus is ten laste van de vennoten en dient dus niet geconsigneerd te worden;

- uit wat voorafgaat blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig zijn en dat de besluiten genomen worden met eenparigheid van stemmen.

5. SLOTVERKLARINGEN

- De voormelde aandeelhouders verklaren het resterend actief terug te nemen, voor rekening van hun eigen vermogen conform hun aandelenbezit.

- De vergadering stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De maatschappelijke boeken en documenten zullen gedurende tenminste vijf (5) jaar bewaard worden ten huize van de heer CEYSSENS Ruben, voornoemd.

11. Ontslag en kwijting van de bestuurders.

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening besluit de vergadering volgende bestuurders te ontslaan met ingang vanaf heden:

1) de heer CEYSSENS Ruben, voornoemd;

2) mevrouw COOLEN Nathalie, voornoemd.

De vergadering beslist om de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

III. Volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOEDERER DFK ACCOUNTANTS, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt,

11À

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vArynki

eingelbeekstraat 12, ingeschreven in het RPR te Antwerpen, afdeling liasselt en met ondernemingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de heer Kelchtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de eTw, de belastingen enzovoort.

Voor analytisch uittreksel,

Jan and & Nico Vanhout

Geassocieerde notarissen Steenweg Wijchmaal 49 B - 3990 PEER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan;

- staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/01/2014
ÿþIIIIIIIIIIihI!ih!/IIJ/I!I/IIjIIjIIIjIiiiiffiigi2t~RFGISCH

1

BELGE Neergelegd ter gritfie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2014

,. ~i-AÜ

1 3 -01- 2014

De Floofdÿrfit

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 466669374

(`ob=It) DE HOEVE

(verkort 1

Rechtsvorm NV

Zetel , Voortbemdenstreat 1 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming raad van bestuur

De buitengewone algemene vergadering van 13.12.2013 benoemt als raad van bestuur Ceyssens Ruben Voortbemdenstraat 1 te 3960 Bree als afgevaardigde bestuurder Coolen Nathalie Oudebaan 124 3650 bilsen Stokkem als bestuurder hun mandaten zijn onbezoldigd en gaan in op 13.12.2013 tot 01.12.2016.

Paesen Hilde Voortbemdenstraat 1 te 3960 Bree neemt ontslag als afgevaardigde bestuurder

Ceyssens Karen Voortbemdenstraat I te 3960 Bree neemt ontslag als bestuuder

hun mandaten nemen een einde op 13.12.2013.

de buitengewone algemene vergadering aanvaardt hun ontslag en verleent kwijting voor hun mandaat.

Voor eensluidend afschrift

Ceyssens Ruben

Op de iaatsie Ulz van p vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hebli van de pErso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver. q : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 10.12.2013 13681-0291-009
02/12/2013
ÿþMod Word 17.1

~~.º%~.~ 1 w ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1 UH iiidiiiiiiw~i i~

*13180237*

~r-~. ..... _..,.......~._.

rC12'1l: i1, 2212fdk;11 1'9exF~ÉrN

2 0 -11- 2013

De Fioofdgrlfl9eGri#fie





Ondememingsnr: '0466.669274

Benaming (voluit) ; De Hoeve

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Voortbemdenstraat I - 3960 Bree

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING. OMZETTING VAN AANDELEN. Uit een akte verleden voor ondergetekende meester JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 15 november 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De vergadering beslist de aandelen, thans nog aan toonder, om te zetten in aandelen op naam en artikel zeven van de statuten aan te passen als volgt:

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen, dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap en waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden; door de gedelegeerd-bestuurder(s) erf de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet ee Nico Manhout Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaa149 B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-coordinatie van de statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

.;Liuik~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

behc

aai

Bel.

Staa

11 ~I





*13086245*

Neergt:Wrid ter pr'It)It3 elar rechkballlc v . ktticipkti:~l~dal 11) TONGEREN

Do Hoordooffier,

Ondernemingsnr: 0466.669.374

Benaming (volut): De Hoeve

(verkort)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) Voortbemdenstraat I - 3960 Bree

Onderwerp(en)akte: STATUTENWIJZIGING. AANNEMING NIEUWE STATUTEN. Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 15 mei 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

-AANPASSING VAN HET KAPITAAL AAN DE EURO.

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro.

Paragraaf één van artikel vijf van de statuten wordt aangepast als

volgt: "Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op

honderddrieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro

zesenzeventig cent (¬ 123.945,76). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

-AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN AANGEPAST AAN DE GEWIJZIGDE VENNOOTSCHAPSWETGEVING.

Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot de vaststelling van volledig nieuwe statuten aangepast aan de voorafgaande beslissingen evenals aan de gewijzigde vennootschapswetgeving.

Voor analytisch uittreksel,

Jan Cloet & Nlco YanhourF

Geassocieerde notarissen Steenweg WiJchmaal 49

B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 17.12.2012 12668-0345-009
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 05.01.2012 12004-0126-009
25/01/2011
ÿþ4

Rechtsvorm : NV

Zetel : Voortbemdenstraat 1 3960 Bree

Onderwerp akte : benoeming Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 01.12.2010 benoemt als raad van bestuur :

- Paesen Hilde, Voortbemdenstraat 1 te 3960 Bree tot afgevaardigde bestuurder.

- Ceyssens Karen, Voortbemdenstraat 1 te 3960 Bree tot bestuurder

de benoemingen worden verlengd met 6 jaar tot de algemene vergadering van 2016.

-Ceyssens Ludo is overleden dd 18.02.2010.

Voor eensluidend afschrift

Paesen Hilde

afgevaardigde bestuurder

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 11013187*

Ondernemingsnr : 466669374

Benaming

ívoluit) : DE HOEVE

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 3 a014 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 10.12.2010 10628-0447-009
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 18.12.2009 09896-0003-009
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 15.01.2009 09002-0239-012
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.12.2007, NGL 16.01.2008 08011-0141-012
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 12.01.2007 07008-0090-011
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 07.12.2005, NGL 31.01.2006 06031-0195-013
28/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 01.12.2004, NGL 26.01.2005 05023-0240-013
02/08/2004 : HA103570
27/02/2004 : HA103570
10/08/1999 : HAA016552

Coordonnées
DE HOEVE

Adresse
Zetel (volledig adres) : Voortbemdenstraat I - 3960 Bree (Beek)

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande