DE KLOK HAMONT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KLOK HAMONT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.954.309

Publication

29/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.1111,181,1111,1

hiti_h I IiHNK van Kuuvi-sAivuL

te ANTWERPEN

18 SEP. 2014

eiwkor eh?elfee

Griffie

Ondemerningsnr : 0523.954.309

Benaming

(voluit) : DE KLOK HAMONT

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stad 50 - 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

ondervver " akte ontslag zaakvoerder

Op 27 juni 2014 om 10.30 uur werd de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap. De algemene vergadering neemt kennis van het verzoek tot ontslag uit de. functie van de zaakvoerder dat werd ingediend door mevrouw Goor Agnes, wonende te 6024 RB Budel Dorplein (Nederland), Theo Stevenslaan 37. De vergadering aanvaardt haar ontslag en dankt haar voor de bewezen diensten.

Dit ontslag gaat in op 01 juli 2014.

G.H. Hannen

ZaaKvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Wk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/05/2013
ÿþ~

Mad 2,7

11-effslei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Staatsble I \\Illgeon

Voor-behouclE aan het Belgiscl

fiECHTffii`lit VAN KOt7pl-iHiVucL

Z 3 -04- 2013

Ondernemingsnr : 0523.954.309

Benaming

(voluit) : De Klok Hamont

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stad 50, 3930 Hamont

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 18 april 2013 blijkt het volgende:

1. De vergadering besluit de vergadering Agnes Goor te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang van 18/04/2013

Mathijssen Natasja Zaakvoerder/vennoot Goor Agnes

zaakvoerder

21/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301763*

Neergelegd

19-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523954309

Benaming (voluit): De Klok Hamont

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3930 Hamont-Achel, Stad 50

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op achttien maart tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer HANNEN Giuseppe Hubertus, geboren te Haarlemmerliede en Spa (Nederland) op één oktober duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 6024RB BUDEL DORPLEIN THEO STEVENSLAAN 37.

2. Mevrouw MATHIJSSEN NATASJA Petronella Barbara, geboren te Budel (Nederland) op eenendertig maart duizend negenhonderdeenenzeventig, wonende te 6021BB BUDEL ANJERSTRAAT 13.

3. De heer RENKENS Johannes Koenraad, geboren te Veghel (Nederland) op zeven mei duizend negenhonderdvierenzeventig, wonende te 6021BB, Budel, Anjerstraat 13.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Hannen Giuseppe voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Mathijssen Natasja voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4650,00), waarvoor haar vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend;

- door de heer Renkens Johannes voor vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4650,00), waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro, zodat alle aandelen volledig volstort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank. Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  De Klok Hamont .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Stad 50

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als op commissie:

-De exploitatie van Hotels en motels, al dan niet met restaurant en eventueel beperkt tot het serveren van ontbijt

-Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions met hotelservice en conferentieoorden

-Catering, traiteursdiensten, organiseren van feesten, evenementen en congressen

- Zaalverhuur

-Internetcafé en aanverwante activiteiten

-Het uitbaten van restaurant, frituur, snackbar en keuken en alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf, alsmede het uitbaten van een drankgelegenheid met de verkoop van alle mogelijke drank.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij kan eveneens het beheer en de exploitatie op zich nemen van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de achtentwintigste van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op achtentwintig mei

om 18.00 uur

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert één maart tweeduizend dertien

3. Benoeming zaakvoerder.

a) a) De heer HANNEN Giuseppe wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald

duur, die deze benoeming aanvaardt.

Mevrouw MATHIJSSEN NATASJA wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald

duur, die deze benoeming aanvaardt.

Luik B - Vervolg

De heer RENKENS Johannes wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur,

die deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de

verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5.volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor

Thirion, Geysmans & partners bvba te Hamont, Budelpoort 50, evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten

te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/02/2015
ÿþti

.~. Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 2 JAN. 2015

Griffie

i

IY

Ondernemingsnr : 0523.954.309

Benaming

(voluit) : De klok Hamont

(verkort)

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap metiBeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stad 50, 3930 Hamont-Achel

(volledig adres) "

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De bijzondere algemene vergadering van 11 december 2014 neemt akte van het ontslag aangeboden door mevrouw Natasja Mathiissen en de heer Johannes Renkens om persoonlijke redenen, maar verleent hen geen, ontlasting voor hun mandaat. De vergadering beslist om hen niet te vervangen.

Echt verklaard, 11 december 2014

Voor eensluidend afschrift,

De zaakvoerder

Giuseppe HANNEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE KLOK HAMONT

Adresse
STAD 50 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande