DE LAAK KOERSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LAAK KOERSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.993.882

Publication

04/02/2015
ÿþ MUG Wall 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan hel Belgisc Staatsbh i~muwuu~~u~mu~ua~

*15019 41

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 3 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsar : 4:: G $ 3 ,),

Benaming

(voluit) : DE LAAK KOERSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Lochtemanweg 8 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 20 januari 2015, blijkt

dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & Q-INVEST", met zetel te 3580 Beringen,

Lochtemanweg 8 bus 2.

Ondernemingsnummer 0465.398.080, Rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt,

2)De heer QUINTENS Tony Alphonsus Marie, geboren te Hasselt op 21 november 1961, echtgenoot van

mevrouw CONVENTS Ingrid, hierna vermeld sub 3), wonende te 3580 Beringen, Lochtemanweg 8 bus 1.

3)Mevrouw CONVENTS Ingrid Renilda Elodie, geboren te Koersel op 6 december 1962, echtgenote van de

heer QUINTENS Tony, voornoemd sub 2), wonende te 3580 Beringen, Lochtemanweg 8 bus 1.

RECHTSVORM; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: 1) LAAK KOERSEL

ZETEL: 3580 Beringen, met als eerste adres: Lochtemanweg 8 bus 3.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle aan- en verkoop, huur en verhuring, alle beheer van onroerende goederen en van roerende goederen.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en roerende installaties.

-Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-De aankoop en verkoop, de huur en verhuring, het pachten en verpachten, evenals het verkavelen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

- Het in leasing geven van onroerende goederen.

-Het uitvoeren in aanneming, in onderaanneming, of in regie, of anderszins, van alle algemene bouwwerken, omvattende onder meer: alle grondwerken, alle rioleringswerken, draineringswerken, alle irrigatiewerk, pompinstallaties, alle werken aan waterlopen, alle droogleggingswerken, aile wegenbouw, met inbegrip van de bouw van alle kunstwerken, alle verkeersinstallaties, speel- en sportpleinen, parken en tuinen, aanplantingen, afsluitingen, en het onderhoudswerk aan alle dergelijke installaties, alle werken aan spoorwegen en aanverwanten, alle werken voor het leggen van kabels en allerhande leidingen, aile voegwerk, reinigingswerk van gevels en andere, alle sloopwerk, alle oprichting van gebouwen, alle herstellingen en afwerking van dergelijke, alle werken voor gas- en watervoorziening, en alles wat hiermee enigszins verband houdt,

Eveneens het vervoer en de handel, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, in aile benodigde materialen,: grondstoffen, afgewerkte producten en machines die met het bovenstaande in betrekking staan,

- Alle handel, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in binnen- en buitenland, alle vervoer, alle fabricage, verwerking, bewerking, aile fokken en mesten, kweken, telen en voortbrengen van alle produkten, oogsten, voedingsstoffen, dieren, planten, machines en meststoffen, in verband met de landbouw, tuinbouw, bosbouw, fokkerij, veeteelt, pluimveeteelt en dergelijke, in de meest uitgebreide betekenis der woorden, en in het. algemeen alle landbouwactiviteiten hoegenaamd ook. Het beheer, de studie, de organisatie, alle raadgevingen, uitvoering en'verwezenlijking voor derden van het voormelde.

-Alle fabricatie, verwerking, plaatsing, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, van i betonprodukten en alle materialen in hout.

- Alle financiële en beheersverrichtingen onder meer, krediet en financiering, belegging in; onroerende waarden, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten, zich borgstellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

-Het uitoefenen van managements- en bestuursfuncties in vennootschappen, alsmede het geven van advies inzake management, marketing, bestuur en beleid in vennootschappen.

-Het verstrekken van commercieel en ander advies aan ondernemingen,

-Het waarnemen van een aantal functies uit de ondernemingen, zoals het innen van schuldvorderingen, het verstrekken van informatie, het uitoefenen van bepaalde technische, boekhoudkundige of andere commerciële taken.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het bijzonder met betrekking tot het bedrijfsbeheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- De uitbouw en het beheer van een vermogen, zowel roerend ais onroerend, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden en die van aard zijn de opbrengsten ervan te bevorderen. Het beheer van roerende en onroerende goederen voor rekening van derden zal slechts geschieden op voorwaarde dat de vennootschap terzake over de vereiste vergunningen en toelatingen beschikt.

- Het uitgeven van obligatieleningen en vastgcedcertificaten,

-Het nemen van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten op

gelijk welke wijze met het oog op het renderen van de beschikbare middelen,

- Het verrichten van diverse bedrijfseconomische en wetenschappelijke studies allerhande.

- Het ter beschikking stellen tegen vergoeding van roerende goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia,

- Het ontwikkelen, in licentie nemen en geven en aan- en verkopen van allerhande prototypes, tekeningen en modellen, fabricageprocédés voor allerhande industrie en ambachten.

- De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen-en in buitenland, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en er oak toezicht op uitoefenen.

De vennootschap kan voormelde doelstellingen realiseren en diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oag op verhandelingen voor deze derden.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan aile bestuursopdrachten waarnemen en tevens mandaten en functies uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan, De vennootschap kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd, Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (75.000,00 EUR), verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting: gedeeltelijk t.b.v, 50.000,00 EUR, zodat door de volgende oprichters nog dient volgestort te worden:

- door de bvba "C & Q-INVEST", een bedrag van 24.950,00 EUR;

- door de heer QUINTENS Tony", een bedrag van 25,00 EUR;

- door mevrouw CONVENTS Ingrid, een bedrag van 25,00 EUR.

JAARVERGADERING: elk jaar op 15 juni om 11 uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere

plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden worden.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de

bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 20 januari 2015 tot aan de

neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de

opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reserve-fonds, zal de aanwending van

het saldo volledig overgelaten warden aan de beslissing van de algemene vergadering.

. v,

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun

respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen

eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaànde hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als etser en als verweerder geldig vertegenwoordigd

door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze

zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

BENOEMINGEN

1.Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbepaalde duur:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C & Q-1NVEST", met zetel te 3580 Beringen,

Lochtemanweg 8 bus 2, ondememingsnummer 0465.398.080, vast vertegenwoordigd door de heer Tony

QUI NTENS, wonend te 3580 Beringen, Lochtemanweg 8 bus 1, die verklaart te aanvaarden.

2.Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

genomen door de algemene vergadering.

3.Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van

de benoeming van één of meer commissarissen.

4.Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de groep "Moore  Stephens Accountancy",

ondernemingsnummer 0451.657,041, met zetel te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 59, evenals aan haar

bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondememingsloket en

desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel váór

registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris

Marc JANSEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neergelegd;

- eensluidend afschrift;

- bankattest.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE LAAK KOERSEL

Adresse
LOCHTEMANWEG 8 BUS 3 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande