DE MAN & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MAN & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.846.226

Publication

18/07/2014
ÿþ Lti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat 111111111.1111911111i1 1111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 JULI 2014

Griffie

Benaming: DE MAN & C°

Rechtsvorm: Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Havermarkt 23 A

Ondernemingsnr : t ""--\ C À " eN

Voorwerp aide OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 08 juli 2014, blijkt dat DE MAN Cédric Lodewijk Hugo, geboren te Asse op 16 september 1973, nationaal nr. 73.09.16/119-27 en zijn

echtgenote mevrouw BOUZID Nadia, geboren te Mechelen op 26 juni 1973, nat. nr. 73.06.26/234.76, beiden wonende te 3500 Hasselt, Havermarkt 37 bus 8 en gehuwd onder het wettelijk stelsel (zonder huwelijkscontract), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht heeft onder de naam "DE MAN & en met maatschappelijke zetel te 3500

Hasselt, Havermarkt 23 A.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen:

De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

-Het oprichten en verkopen van horeca-zaken, alsmede het uitba-ten ervan en het voeren van alle denkbare activiteiten ressor-terende onder de horeca-sector, zoals ondermeer de verhuring van zalen en andere ruimten het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspe-len, de uitbating van taverne, café, snackroom, restaurant, traiteurdienst, dancing, cabaret of enig ander etablissement ressorterende onder de horeca-sectcr

-Het verkopen van alle hiermee verband houdende producten

-De vennootschap kan op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen o vennootschappen die een-zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen en ermee samenwerken of fu-sioneren.

-Het optreden als bestuurder of zaakvoerder in andere vennoot-schappen die eenzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven.

-Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur aan bedrijven die eenzelfde, een gelijk-aardig of een verwant doel nastreven.

Zij kan bestuursopdrachten vervullen bij andere vennootschappen, en kan als vereffenaar aangesteld worden. Zij kan tevens borg staan of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hy-pothecaire of andere waarborgen verstrekken voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De vennootschap mag aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in recht-streeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het bin-nen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest ge-schikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Duur onbepaald

Kapitaal 18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving : op deze 100 aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 186 euro per aandeel

top naam van voornoemde DE MAN Cédric (sub 1) : 75 aandelen

2.op naam van voornoemde BOUZID Nadia (sub 2) 25 aandelen

Samen honderd aandelen.

Volstorting : aile aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volstort voor een bedrag van 6.200 euro zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van 6.200 euro beschikt, Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 07 juli 2014).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Bestuur: Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11: ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen. De opdracht van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op laatste donderdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Boekjaar het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder, Art 27 Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien aile aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerders:

Worden voor onbepaalde duur tot (niet-statutaire) zaakvoerders benoemd : De Heer DE MAN Cédric Lodewijk Hugo, geboren te Asse op 16 september 1973 nationaal nr. 73.09.16/119-27, wonende te 3500 Hasselt, Havermarkt 37 (bus 8).

Commissaris nihil.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2014
ÿþ Mod Warl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

ar het Belgisch Staatsbtat

RECHTBANK van K>:ANl:".`.:&

te AbiTWERPEO

14 Ain 2314

afdeeiffeELY

1111111111HIR111

Ondernemingsnr 0555.846.226 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

lIr

'

De Man 84 Co

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Havermarkt 23A, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerb akte: benoeming zaakvoerder

Conform beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 6 augustus 2014 wordt met ingang: vanaf 10 juli 2014 benoemd als zaakvoerder

Mevr Nadia Bouzid, wonende te Havermarkt 37 bus 8

Haar mandaat is bezoldigd. Zij aanvaardt haar benoeming.

De Man Cédric

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hatzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertage.rwroordigen

" - -

10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lartgletill

Ondernemingsnr : 0555.846.226 Benaming

(voluit) : De Man & Co (verkort) :

RECHTBANK van KOOPHANDEL fe ANTWERPEN. afdeling HASSELT

3 0 J11L1 2015

Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Havermarkt 23A, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Conform beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2015 wordt met ingang vanaf heden de volgende wijziging doorgevoerd aan het bestuur van de vennootschap:

Worden ontslagen als zaakvoerders:

- Mevr Nadia Bouzid, wonende te Havermarkt 37 bus 8 te 3500 Hasselt

Dhr Cédric De Man, wonende te Havermarkt 37 bus 8 te 3500 Hasselt

Wordt benoemd als zaakvoerder:

Dhr Christof Hendriclac, wonende te Gebanne-Groezenstraat 31 te 3500 Hasselt

Zijn mandaat is bezoldigd. Hij aanvaardt deze benoeming.

Christof Hendrickx

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16493-0137-013

Coordonnées
DE MAN & CO

Adresse
HAVERMARKT 23A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande