DE MORGENSTOND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE MORGENSTOND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.593.622

Publication

28/02/2014
ÿþr

Onciememingsnr 0405.593.622

Benaming

(voluit) DE MORGENSTOND

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: EERSTEMEISTRAAT 14A 3700 TONGEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING BESTUURDERS

In de gewone algemene vergadering van 6 december 2012 werden met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders herbenoemd voor een termijn van 6 jaren:

-Neyens Jacobus, wonende Acht Zalighedenstraat 25 te 3990 Peer, als bestuurder en afgevaardigde-bestuurder;

-Vanbrabant Hilda, wonende Achtzalighedenstraat 25 te 3990 Peer, als Bestuurder;

- Neyens Christine, wonende Kerrestraat 28 te 3990 Peer, ais Bestuurder.

De mandaten van Vanbrabant Hilda en Neyens Christine zijn onbezoldigd.

Getekend,

Neyens Jacobus, Afgevaardigde-bestuurder

.......,...... _,  .. , ..,..,  ........., ._,_, ..,,,,,..... _ . .,.....

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Md Word ni



Ler In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111 1111111

*14053421*

1111111

hI

11

Neoroulood tjr 0rliii0 tiur rechtbank y" kzeplleriol io Yçàletitq4N

... _

._ _

1 9 -02- 201/i

De Hoofdgriffier9riffie

"Bijl géïi liif ifêt élgisêl Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 30.01.2014 14023-0034-015
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 24.01.2013 13016-0245-015
18/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

11.4uik413:1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelavl tor giir`fie der rechtbank v. koophandel te TONGEt1EN

Voor- lu III 11l Il 1fl lii ll

behouden *13011390*

aan het

Belgisch

Staatsblad

10



g7 -01- 2013

Griffie

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsar : 0405.593.622

Benaming (voluit): De Morgenstond

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Eerste Meistraat 14a - 3700 Tongeren

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING. BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester NICO VANHOUT, geassocieerd notaris te Peer op 28 december 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

-AANPASSING VAN HET KAPITAAL AAN DE EURO.

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro.

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt: "Het geplaatste

kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderdzevenennegentigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 297.472,23), vertegenwoordigd door negenhonderd, (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

-OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

Er wordt bevestigd dat de aandelen op naam werden gezet op zevenentwintig december tweeduizend en elf door inschrijving in het aandelenregister, dat geregistreerd werd op achtentwintig december daarna te Houthalen-Helchteren boek 6/29, blad 27, vak 9.

Bijgevolg dient artikel 13 van de statuten wordt aangepast als volgt: "De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen, dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap en waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden; door de gedelegeerd-bestuurder(s) en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden."

-WIJZIGING VAN DE OPROEPINGEN en de TOELATINGSVOORWAARDEN VOOR DE JAARVERGADERING.

De vergadering beslist artikel 31 van de statuten aan te passen als volgt: "De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Om tot de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, toegelaten te worden, en indien dit in de oproeping geëist wordt, moeten de houders van aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering geschorst."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN AANGEPAST AAN DE VOORGAANDE BESLISSINGEN EN AAN DE GEWIJZIGDE VENNOOTSCHAPSWETGEVING.

Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot de vaststelling van volledig nieuwe statuten aangepast aan de voorafgaande beslissingen evenals aan de gewijzigde vennootschapswetgeving als volgt:

XI. KAPITAAL

Artikel vier:

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdzevenennegentigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 297.472,23), vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

III. AANDELEN

Artikel zes :

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de

inschrijving in het register van aandelen, dat gehouden wordt in de

zetel van de vennootschap en waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden; door de gedelegeerd-bestuurder(s) en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

V. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS.

Artikel negentien.

5 1. De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§ 2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge § 3. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Artikel twintig.

§1. Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot

besluit;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste twee weken vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste tien dagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

.

Artikel tweeëntwintig.

Om tot de algemene vergadering, zowel gewone als buitengewone, toegelaten te worden, en indien dit in de oproeping geëist wordt, moeten de houders van aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur.

Elke overdracht van aandelen wordt gedurende een periode van vijf volle werkdagen voor datum van de algemene vergadering geschorst.



-BENOEMING VAN BESTUURDERS. BEKRACHTIGING RECHTSHAIDELINGEN BESTUURDERS NA EINDE TERMIJN BENOEMING.

Werden herbenoemd ingevolge algemene vergadering van zeven december tweeduizend en zes, gepubliceerd op acht februari daarna onder nummer 07023718:

- de heer NEYENS Jacobus Joannes en zijn echtgenote mevrouw

VANBRAB1 T Hilda Maria Leonie, wonende te 3990 Peer,

Achtzalighedenstraat 25.

behouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - VPrvnla

t Voor-

- mevrouw NEYENS Christine Catharina Amélie Irène, wonend te 3990 Peer, Kerrestraat 28.

Hun mandaat is vervallen op zeven december tweeduizend en twaalf. De algemene vergadering bekrachtigt hierbij voor zoveel als nodig alle rechtshandelingen die voormelde bestuurders hebben gesteld na het verval van hun mandaat en verlenen hen volledig kwijting.

Tevens wordt beslist om aan te stellen als bestuurders voor de vennootschap :

- de echtgenoten Neyens-Vanbrabant voormeld

- mevrouw Neyens Christine voormeld.

RAAD VAN BESTUUR.

De hiervoor benoemde bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in

raad van bestuur, teneinde de gedelegeerd-bestuurder te benoemen.

Als gedelegeerd-bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur

wordt benoemd: de heer Neyens Jacobus voormeld.

Voor analytisch uittreksel,

Jan CIoet & Nico Vanhout Geassocieerde notarissen Steenweg Wijchmaa149

B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 03.02.2012 12027-0012-015
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.12.2010, NGL 28.01.2011 11019-0348-015
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 03.12.2009, NGL 08.02.2010 10038-0410-015
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.12.2008, NGL 24.02.2009 09056-0331-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.12.2007, NGL 28.02.2008 08059-0108-014
08/02/2007 : TG034504
07/02/2007 : TG034504
03/02/2006 : TG034504
03/02/2005 : TG034504
06/04/2004 : TG034504
05/02/2004 : TG034504
07/08/2003 : TG034504
29/03/2002 : TG034504
08/02/2001 : TG034504
22/02/2000 : TG034504
11/03/1999 : TG034504
18/06/1997 : TG34504
01/01/1997 : TG34504
01/01/1996 : TG34504
24/06/1995 : TG34504
21/01/1995 : TG34504
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.12.2015, NGL 25.01.2016 16031-0397-016
13/11/1990 : TG34504
01/01/1989 : TG34504
01/01/1988 : TG34504
01/01/1986 : TG34504
01/01/1986 : TG34504

Coordonnées
DE MORGENSTOND

Adresse
EERSTE MEISTRAAT 14A 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande