DE RAETBEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RAETBEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.640.218

Publication

05/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

till!Ijej110111

Onclernemingsnr : 0871.640.218

Benaming

(voluit) : DE RAETBEHEER

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3910 Neerpelt - Jaak Tassetstraat 47A bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging maatschappelijk doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEU SENS te Hamont-Achel (Hamont) op drieëntwintig april tweeduizend en veertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen, op het eersdte Registratiekantoor Hasselt 1 op vijf mei tweeduizend en veertien, boek 805, bled 21 vak 10, ontvangen vijftig euro, (gel) de Ontvanger, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WLIZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de bestaande omschrijving van het maatschappelijk doel te schrappen en te vervangen door de hiernavolgende tekst.

De nieuwe tekst van artikel 3 van de statuten luidt bijgevolg als volgt: "De vennootschap heeft tot doel verhuur en beheer van eigen onroerend goed. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriêle, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele'vergemakkerijken."

2.WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen dat ingevolge de bovenvermelde wijziging van het maatschappelijk doel van een commercieel doel naar een burgerlijk doel de vennootschap voortaan de aard zal hebben van een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge deze beslissing beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel 1 van de statuten te wijzigen als volgt: "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DE RAETBEHEER",

Voor ontledend uittreksel

(Gel) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van de zaakvoerders inzake de wijziging van het maatschappelijk doel, staat van activa en passiva per 31 januari 2014 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vende perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be a

Ste

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 6 ME( 2014

Griffie

Annexes du Moniteur belge

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 09.07.2014 14279-0493-012
24/07/2013
ÿþMod PDF

f- f ÏT In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : Lodewijk De Raetstraat 36, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Op 01.04.2013 hebben de zaakvoerders beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3910 Neerpelt- Jaak Tassetstraat 47A bus 8.

Deze wijziging gaat in op 01.04.2013

van Wesenbeeck Wilhelmina

zaakvoerder

*131L5397*

Ondernemingsnr : 0871.640.218

Benaming (voluit) : DE RAETBEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

f

RECFiiE" T,N.. `. F.N KOOML1NN.q6

15 JULI 213

HASSELT

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de matste Ni. van Luik 8 vermelden : Rectd: Naam ëri hoedanigl id ven de ins#rûmenterende notaris, hètzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 03.07.2013 13252-0068-011
08/05/2013
ÿþ t,Sod Word 11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. . htbank van koophandel

2 6 An. 2013

t~ HASSEt T Griffie

Ondernemingsnr : 0871.640.218

Benaming

(voluit) : DE RAETBEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3920 Lommel - Lodewijk De Raetstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverging - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op achtentwintig maart tweeduizend en dertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht: "Geregistreerd tien bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op twee april tweeduizend en dertien, boek 549, blad 37, vak 5, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. L. Hoogstijns"

Blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zestigduizend euro (60.000,00 EUR) door inbreng van een schuldvordering van mevrouw VAN WESENBEECK Wilhelmina, wonende te 5628 DK Eindhoven (Nederland), Kuiperbergstraat 22, op de vennootschap, om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) op honderd tweeëntwintigduizend euro (122.000,00 EUR) door de creatie van zestig (60) nieuwe aandelen. Deze aandelen worden toegekend aan mevrouw VAN WESENBEECK Wilhelmina, wonende te 5628 DK Eindhoven (Nederland), Kuiperbergstraat 22.

Qe conclusies van dit verslag van de bedrijfsrevisor, De Besloten Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00419, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw VOSCH Ingrid, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer A01985, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap DE RAETBEHEER bestaat uit een gedeelte van een schuldvordering die mevrouw Wilhelmina Van Wesenbeeck heeft en wordt ingebracht voor een bedrag van ¬ 60.000,00. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

Adat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Gezien het akkoord van de enige aandeelhouder met een vergoeding van de inbreng op basis van de fractiewaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura ih 60 nieuwe aandelen. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het lnstituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en de waarde van de inbreng of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" of waarde beoordeling is. Neerpelt, 15 maart 2013 - De bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA - Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tweeëntwintigduizend euro (122.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd tweeëntwintig (122) aandelen zonder nominale waarde, die ieder gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

*13070960'

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT - VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur de dato eenentwintlg maart tweeduizend en dertien ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Besloten Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VMB Bedrijfsrevisoren, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer B00419, met maatschappeiljke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw VOSCH Ingrid, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onder nummer A01985, kantoor houdende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden: 'De bijgevoegde staat vloeit zonder toevoeging, noch weglating voort uit de boekhouding van de vennootschap en isyoorgesteld overeenkomstig de structuur van de jaarrekeningen. De gebruikte waarderingsregels stemmen overeen met de boekhoudreglementering. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande wijziging van de rechtsvorm en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat per 31 december 2012 van 18.325,24 EUR is kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan bijgevolg slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen in kapitaal, die gepland zijn op de Buitengewone Algemene Vergadering van 28 maart 2013, en dit door inbreng in natura van een schuldvordering ten bedrage van 60.000,00 EUR. Opgemaakt te Neerpelt op 20 maart 2011 De bedrijfsrevisor VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.ve. CVBA Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

DERDE BESLUIT - OMZETTING DER VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal blijft ongewijzigd en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het Inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap in het rechtspersonenregister, te weten het nummer 0871.640.218.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor,

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

De honderd tweeëntwintig (122) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Dit besluit wordt met unanimiteit aangenomen.

DERDE BESLUIT - AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast ais volgt:

Rechtsvomi en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aaansprakelijkheid en draagt de naam: «DE RAETBEHEER».

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Lodewijk De Raetstraat 36.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Q'Projectontwikkeling voor woningbouw;

-Q'Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

-0 Projectontwikkeling voor kantoorbouw

-Q'Grondverkaveling;

-0 Handel in onroerend goed;

-Q'Verhuur van eigen onroerend goed;

-Q'Handel in auto's;

-Q'Groothandel in motorvoertuigen;

-Q'Handelsbemiddeling in motorvoertuigen;

-Q'Detailhandel in motorvoertuigen;

ri

a

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-OVerhuur van auto's.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd tweeëntwintigduizend euro (122.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door honderd tweeëntwintig (122) aandelen, die elk gelijk deel van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts

plaatshebben om ernstige redenen.

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te

stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte. -

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid ven de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvaerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Toezicht

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

Iedere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar.

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves -. winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht

herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de tweede woensdag van juni om twintig uur gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

VIERDE BESLUIT- ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE VOORMALIGE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  KWIJTING

De bestuurders van de vennootschap, te weten: 1) mevrouw VAN WESENBEECK Wilhelmina, wonende te 5628 DK Eindhoven (Nederland), Kuiperbergstraat 22 en 2) mevrouw DE LOUWEREN Anna Maria Wilhelmina, wonende te 5641 CD Eindhoven (Nederland), Pagelaan 52, bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit wordt met eenparigheid aangenomen.

VIJFDE BESLUIT - BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerders, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur:

-Q'mevrouw VAN WESENBEECK Wilhelmina, wonende te 5628 DK Eindhoven (Nederland), Kuiperbergstraat 22, hierbij aanwezig, die haar mandaat aanvaardt.

-Dmevrouw DE LOUWEREN Anna Maria Wilhelmina, wonende te 5641 CD Eindhoven (Nederland), Pagelaan 52.

Dit besluit wordt met eenstemmigheid aangenomen.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte, het verslag van het bestuursorgaan inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura, het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura, het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting en de gecoördineerde statuten.

,

,..

liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

behouden

aan het " ,L.

Belgisch

Staatsblad

____\;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013
ÿþ Mod PDF 75.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luikg-vermelden : Recto f Naam enhoedanighe-id van de instrumenterënde notaris, hetzij van dë perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVI







é)I;CI{1'Mi~dK VAiy KOOP#i*ilEL

v/À -01- 2613

HAeg~f

Ondernemingsnr : 0871.640.218

Benaming (voluit) : DE RAETBEHEER

(verkorti ,

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lodewijk De Raetstraat 36, 3920 Lommel, België

' (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :intrekking stopzetting

Tekst

De Rechtbank van koophandel te Hasselt, eerste kamer, heeft bij vonnis van 12.12,2012, de vereffening op naam van NV DE RAETBEHEER, Lodewijk De Raetstraat 36, te 3920 Lommel, volgens vonnis van 18.07.2012 teniet verklaard.

van Wesenbeeck Wilhelmina

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2012
ÿþhl cd 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" izieaaao

Rechtbank van koophandel

2 Q SERI 2012

te H6§ MLT

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte 0871640218

DE RAEIBEHEEIR N.V.

Naamloze Vennootschap

3920 Lommel, Lodewijk De Raetstraat 36

Ontbinding der vennootschap

BIJ VONNIS VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE HASSELT DD. 18 JULI 2012 WERD DE ONTBINDING UITGESPROKEN VAN DE RAETBEHEER N.V., ONDERNEMINGSNUMMER 0871640218, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 3920 LOMMEL, LODEWIJK DE RAETSTRAAT 36. ALS VEREFFENAAR WERD MR. RAF HERMANS, ADVOCAAT TE 3920 LOMMEL, MICHIEL JANSPLEIN 40 AANGESTELD MET ALS OPDRACHT: "ZORG TE DRAGEN DAT DE NODIGE PUBLICATIES PLAATSVINDEN; EEN DEGELIJKE EN BETROUWBARE BOEKHOUDKUNDIGE TOESTAND OP TE STELLEN OP HET OGENBLIK DAT HIJ ZIJN AMBTAANVAT; DE ACTIVA VAN DE VENNOOTSCHAP TE VERZILVEREN, DE PASSIVA AAN TE ZUIVEREN EN HET VEREFFENINGSSALDO UIT TE KEREN MET INACHTNEMING VAN DE WETTELIJKE PEPALINGEN INZAKE DE VEREFFENING; ALLE WAARDEN DIE NIET KUNNEN OVERHANDIGD WORDEN AAN DE EIGENAARS NEER TE LEGGEN BIJ DE DEPOSITO- EN CONSIGNATIEKAS; IN DE ZESDE EN DE TWAALFDE MAAND VAN HET EERSTE VEREFFENINGSJAAR EN VAN DAN AF JAARLIJKS EEN OMSTANDIGE STAAT VAN DE TOESTAND VAN DE VEREFFENING OVER TE MAKEN AAN DE RECHTBANK OVEREENKOMSIG ART. 189 BIS W.VENN.; VOORALEER DE VEREFFENING WORDT AFGESLOTEN HET PLAN VAN DE VERDELING VAN DE ACTIVA ONDER DE VERSCHILLENDE SCHULDEISERS VOOR AKKOORD VOOR TE LEGGEN AAN DE RECHTBANK OVEREENKOMSTIG ART. I90 § 1 W.VENN."

LOMMEL, 27 JULI 2012

GET. RAF HERMANS, VEREFFENAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz" van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 18.06.2012 12175-0596-012
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 20.08.2011 11410-0270-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 02.07.2009 09339-0241-012
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 27.08.2008 08618-0282-012
22/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 20.11.2007 07804-0016-012
06/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.09.2006, NGL 31.10.2006 06862-2323-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 30.08.2016 16508-0394-013

Coordonnées
DE RAETBEHEER

Adresse
JAAK TASSETSTRAAT 47A, BUS 8 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande