DE SAEDELEIR RES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SAEDELEIR RES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.530.592

Publication

06/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo I I1 II1 U1 1IU'I1flI II

behou *12009987'

aan I-Belgis Staats)









RECHTBANKVAN KOOPbANDEL

26`12-20

LT

Ondernemingsnr : 0823.530.592

Benaming

(voluit) : DE SAEDELEIR RES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3511 Hasselt, Bruynebosstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", hiernagenoemd, verleden voor notaris - Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 13 december 2011 blijkt dat:

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", met

maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Bruynebosstraat 27.

Hierna verder genoemd: "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap".

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", met maatschappelijke zetel te 3511 Hasselt, Bruynebosstraat 27.

Hierna verder genoemd: "de overnemende vennootschap".

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE STUKKEN

De buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken, waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad kosteloos een afschrift te bekomen:

-het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen in gezamenlijk overleg opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap bij onderhandse akten van 1 juli 2011.

De buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap verklaren de voorzitter ontslag te geven van de integrale voorlezing van voormeld voorstel.

-de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de controleverslagen, voor zover het opstellen ervan alsdan door de wet en de statuten is vereist, over de laatste drie boekjaren van alle bij de fusie betrokken zijnde vennootschappen;

-de tussentijdse staat van activa en passiva van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES" en van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", telkenmale afgesloten per 30 juni 2011, hetzij minder dan 3 maanden voor de datum van het fusievoorstel.

Deze bescheiden zullen samen met een uitgifte van deze notariële akte worden bewaard in de archieven van de betrokken vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT  GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DOOR DE OVE RNEMENDE VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES" en van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd in twee (2) exemplaren:

o één (1) voor de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 9 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna, onder nummer 11128463;

o één (1) voor de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 9 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna, onder nummer 11128464.

GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DE SAEDELEIR RES" DOOR DE BESLOTEN, VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "AUFAC"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

A. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergàdering van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", zonder toekenning van aandelen.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC". De aandelen van de over te nemen vennootschap, in het bezit van de overnemende vennootschap, zullen door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG

De voorzitter van beide buitengewone algemene vergaderingen verzoekt notaris Bart Van Der Meersch te Bree, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap

Het overgedragen vermogen van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES" per 30 juni 2011 bestaat uit:

ACTIVA

OPRICHTINGSKOST, VASTE ACTIVA & VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 15.676,64

INSTALLATIES, MACHINES & UITRUSTING 259,58

Installaties en Machines 288,43

Afschrijving installaties & machines -28,85

MEUBILAIR EN ROLLEND MATERIEEL 15.417, 06

Bureelmeubilai247,93

Afschrijving bureelmeubilair -12,40

Rollend materieel 17.350,32

Afschrijving Rollend materieel -2.168,79

GELDBELEGINGEN IN LIQUIDE MIDDELEN 19.301,01

KREDIETINSTELLINGEN 19.301,01

Bankinstelling 19.301,01

TOTAAL ACTIVA 34.977,65

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN, VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN & SCHULDEN OP MEER DAN

1JAAR 19.219,68

KAPITAAL 12.400,00

Geplaatst Kapitaal 12.400,00

SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 6.819,68

Financiering 245-5677533-22 6.819,68

VORDERINGEN & SCHULDEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR 12.118,15

SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR DIE BINNEN HET JAAR VERVALLEN 2.200,27

Financiering > 1 jaar 245-5677533-22 2.200,27

SCHULDEN MET BETREKKING TOT BELASTINGEN, BEZOLDINGEN

EN SOCIALE LASTEN 4.012,28

Te betalen Belasting op de Toegevoegde Waarde 4.012,28

DIVERSE SCHULDEN 5.905,60

Rekening Courant Zaakvoerders 5.905,60

WINST 3.639, 82

TOTAAL PASSIVA 34.977,65

2. Bepalingen betreffende de over te dragen onroerende goederen

De comparanten verklaren dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bezit.

3. Lasten en voorwaarden van overgang

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

a.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 01 juli 2011.

Alle verrichtingen sinds het gemelde tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

b.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

~

itiP"`zr.

V

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

c.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

d.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de : overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

e.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

f.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn , van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING

De buitengewone algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", en de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SAEDELEIR RES", stellen het ontslag vast van de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, zijnde de heer SCHAEKERS Bert, geboren te Bree op 28 maart 1978, wonende te 3511 Hasselt, Bruynebosstraat 27, ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zat gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode van 1 maart 2010, zijnde de datum van neerlegging van de oprichtingsakte, tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

al De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUFAC", wordt alle bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

b! De buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap beslist om notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree de opdracht te verlenen tot coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap gezien de voormelde statutenwijzigingen.

cl De vergaderingen van de overgenomen vennootschap en de ovememende vennootschap verlenen een . bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHAEKERS PETER ACCOUNTANT", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Peerderbaan 78, ondernemingsnummer 0821.254.953  RPR Tongeren, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer SCHAEKERS Peter, wonende te 3960 Bree, Peerderbaan 78, die, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, kan optreden om voor de 'overgenomen vennootschappen en de overnemende vennootschap alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede aile formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondernemingsloketten en bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- de tussentijdse staat van activa en passiva de dato 30.06.2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2011
ÿþVoorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09-OH- 20

HST

Ib~NANIIIaI IIINIIVI

*iiiaeasa*

R

Ondernemingsnr : 0823.530.592

Benaming

(voluit) : DE SAEDELEIR RES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Bruynebosstraat 27

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Wordt neergelegd het voorstel tot fusie door overname door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUFAC, ondernemingsnummer 0821.279.006 - RPR Hasselt, en met zetel te 3500 Hasselt, Bruynebosstraat 27 (overnemende vennootschap) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Saedeleir Res, ondernemingsnummer 0823.530.592 - RPR Hasselt en met zetel te 3500 Hasselt, Bruynebosstraat 27 (over te nemen vennootschap).

Getekend,

De zaakvoerders,

Schaekers Bert De Saedeleir Trees

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE SAEDELEIR RES

Adresse
BRUYNEBOSSTRAAT 27 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande