DE SJILDER

Société en commandite simple


Dénomination : DE SJILDER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.032.130

Publication

15/06/2012
ÿþMod21

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0834.032.130

Benaming

(voluit) : De Sjiider

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Herenstraat 14, 3621 Rekem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 25 mei 2012 beslist met eenparigheid van de stemmen om' onderstaande personen te benoemen als zaakvoerder:

- Fiere Karel, woonachtig te Dofstichelstraat 7, 3690 Zutendaal

- Flere Filip, woonachtig te Dofstichelstraat 7, 3690 Zutendaal

Dit met onmiddellijke ingang.

Driessen Godelieve

Zaakvoerster

1111111!IIIIIIII

*1210 6846*

b

s

NI

Neergelegd ter grt

rechtbank v koophande I te TONG,EREN

n~

0 5 -05- 2012

BiJlagen bij`het BelgisclY Stantetei 1"15/6672012=-Annexes du 1Vtóniteurliëlgë

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto í Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011
ÿþMoe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i NnArfeIegd ter griffie dor ..i FegiijWik V. koophandel te TONGEREN

(voluit) : De Engel

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Herenstraat 14, 3621 Rekem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tijdens de Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 1 augustus 2011 werd:

- benoemt met eenparigheid van stemmen, Mr. Flers Robert, Dofstichelstraat 7, 3690 Zutendaal ais onbezoldigd zaakvoerder in rechte en in feite van de onderneming vanaf 1 augustus 2011. Het mandaat is onbezoldigd en wordt verleend voor onbepaalde duur

- beslist om vanaf 1 augustus 2011 een naamswijziging door te voeren en de naam ' De Engel ' te wijzigen naar' De Sjifder'.

Vriessen Godelieve

Zaakvoerster

[LrUire D

IIIII

'11129118*

1 a -0$4 2011

; Ondernemingsnr : 0834.032.130

Benaming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

08/03/2011
ÿþ Mod 7.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

!11

" 11036731

3

Ondememingsnr : 0$ 3 4 0 0 3 2, 1 3 0

Benaming

(voluit) : DE ENGEL

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetei : 3621 Rekem - Herenstraat

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 14/012011 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur:

Als beherend vennoot: De Engel Be Ltd., gevestigd te suite 8 Batley Business Park, Technology Drive Batley, WF17 6ER West Yorkshire, onder het nummer 07488215, hierbij vertegenwoordigd door Godelieve Liliane P Driessen wonende te 3690 Zutendaal - Dofstichelstraat 7.

Als stille vennoot: De Engel (uk) Ltd., gevestigd te suite 8 Batley Business Park, Technology Drive Batley, WF17 6ER West Yorkshire, onder het nummer 07488318, hierbij vertegenwoordigd door Godelieve Liliane P Driessen wonende te 3690 Zutendaal - Dofsticheistraat 7.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam 'De Engel' met maatschappelijke zetel te 3621 REKEM -. Herenstraat 14 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twee Euro (¬ 2r), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. De beherend vennoot doet een inbreng van 1,- Euro door storting in de: kas van de vennootschap en waarvoor hij 50 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van 1,- Euro door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 50 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het' bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van twee Euro (¬ 2,-).

De vennootschap heeft als doel: Het uitbaten van horecagelegenheden o.a: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruiksalons,bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's. verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door café, bars, nachtclubs. eetgelegenheden met beperkte bediening: verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafétaria's

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan; roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan zich voor derden borg te stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak: Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciele activiteiten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in Belgie als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uitreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 december van het volgend kalenderjaar.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, " waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in Belgie door de zaakvoerders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslits de beherend vennoot De Engel Be Ltd. vertegenwoordigd door Godelieve Liliane P Driessen, om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden Godelieve Liliane P Driessen wonende te 3690 Zutendaal - Dofstichelstraat 7, die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als beherend vennoot De Engel Be Ltd. vertegenwoordigd door:

Godelieve Liliane P Driessen

Als zaakvoerder:

Godelieve Liliane P Driessen

Hierbij gelijktijdig neergelegd de oprichtingsakte

Voor-

behouder: aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE SJILDER

Adresse
HERENSTRAAT 14 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande