DE TON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE TON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.897.185

Publication

13/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 -06- 2013

rifle HASSELT

3101547*

11111111

Ondernemingsnr : 425

Benaming

(voluit) : DE TON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houtstraat 74, 3890 Jeuk (Gingelom)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 19 juni 2013, neergelegd op de griffie váór registratie, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer VANBERGEN Tom Anna Vitafs Ghislain, geboren te Sint-Truiden op 7 februari 1973, NN 73.02.07 313-54, IK 591-5616145-44, thans ongehuwd, wonende te 3890 Jeuk (Gingelom), Houtstraat 74.

2/ De heer QUAREM Filip Gerald Kristof, geboren te Sint-Truiden op 17 augustus 1973, NN 73.08.17 26538, IK 591-4089202-75, echtgenoot van mevrouw VANGRIEKEN Ellen Dora Romaine Tamara, geboren te Sint-Truiden op 11 maart 1976, wonende te 3800 Sint-Truiden, Begijnhof 36.

Gehuwd te Sint-Truiden op 11 februari 2004 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Franz Aumann te Sint-Truiden op 9 februari 2004, ongewijzigd tot op heden.

- met maatschappelijke benaming: DE TON.

- met maatschappelijke zetel te 3890 Jeuk (Gingelom), Houtstraat 74.

- met als doel:

- Het uitbaten van drankgelegenheden, horecazaken, frituur, verbruikssalons, buffet, private clubs,

restauratiebedrijven als restauratiehouder, kampeerterreinen, zwembaden, voetbalvelden en sportterreinen,

visvijvers, het uitbaten van hotels, gastenkamers en logement huizen, feestzalen of dancings evenals het

inrichten van vertoningen zonder enige beperking;

- Aankopen en verkopen van alle horecabenodigdheden en alle aanverwante artikelen;

- Alle werkzaamheden tot het uitbaten van restaurant, herberg, frituur, aannemen en organiseren van feesten; koude en warme maaltijden bereiden en aan huis bestellen; ontwerpen en in de handel brengen van gerechten, sauzen, eetmalen; restaurateur en traiteur, banketaannemer en handelaar traiteur

- Het uitbaten van ijssalon, tearoom, snackbar en taverne;

- Het ter beschikking stellen van automatische ontspanningstoestellen en gezelschapsspellen, het uitbaten van lokalen voor verenigingen;

- Het ontplooien van alle horeca-activiteiten zowel in eigen inrichting als voor derden;

- Het inrichten en uitvoeren van culturele en andere evenementen in de ruimste zin van het woord;

- Het uitbaten van spijshuizen alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca-activiteiten, zoals onder

meer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, het geven van advies inzake muziek

en andere audiovisuele toepassingen, de productie van gesonoriseerde geluidsdragers in de ruimste zin, het

organiseren en geven van muzikale omlijsting (party's en dj-activiteiten);

- Het uitbaten van en de verkoop en bedeling van bereide gerechten en zo meer, samen met de aan- en de

inrichting verbonden aan drankgelegenheden, met inbegrip van wijnen en geestrijke dranken;

- De verkoop van tabak, sigaren en sigaretten;

Het organiseren en promoten van manifestaties, beurzen;

Het voeren van publiciteit;

Programmaties van allerlei aard;

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te

breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te belegging, zowel in roerende als onroerende

goederen binnen dit kader:

- het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en

verhuren, ruilen of vervreemden; zowel in Seigle als in het buitenland, van onroerende goederen;

- het beheer en management van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-r Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer VANBERGEN Tom ten bedrage van 14.000,00 euro waarvoor hij 140 aandelen verkreeg en waarvan 4.666,67 euro volstort werd en door de heer QUAREM Filip ten bedrage van 4.640,00 euro waarvoor hij 46 aandelen verkreeg en waarvan 1.633,33 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Argenta Spaarbank met nummer 973-091335133, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn voor meer dan 1/3 volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de vierde vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur), eerste jaarvergadering in 2015.

Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

- met boekjaar van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2014.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en ai dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VANBERGEN Tom, voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst; Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van aile kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer QUAREM Gilbert, Kennedylaan 6 bus 4 te 3800 Sint-Truiden.

a . ~

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

' ' VO'Rp"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
DE TON

Adresse
HOUTSTRAAT 74 3890 GINGELOM

Code postal : 3890
Localité : GINGELOM
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande