DE TUINEXPERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE TUINEXPERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.737.943

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 23.09.2014 14595-0130-012
05/04/2013
ÿþ Mal POF 1 t.1

ffifr % ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,qpimpn

RECHTSANK VAN ICOOPHAAëL

2 6 13- 2.&13

A SELT

rif "e

Ondernemingsnr 0501.737.943

Benaming (voluit) : DE TUINEXPERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 30, 3940 Hechtel-Eksel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :inbreng

Tekst :

Op 28.02.2013 werd het bijzonder verslag van de zaakvoerder volgens artikel 220 opgesteld.

In bijlage wordt het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de quasi-inbreng van de

bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke

vermogensbestanddelen van de zaakvoerder neergelegd.

Hechtel-Eksel, 11.03.2013

Van Vlierden Paul

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik 9 vermelden : 'Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(t5}rï(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2012
ÿþ mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

I

NI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 -12- 2012

HA,SELT

Gr 'trie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onsiernemingsnr : o "-Sr "---

Benaming (voluit) : De Tuinexpert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 30

3940 Hechtel-Eksel

;i Onderwerpakte:OPRICHTING-STATUTEN

!i Uit een akte verleden voor meester Philippe Crolle, geassocieerde notaris, te Lommel op 28;; november 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten, ;; vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De heer Van Vlierden, Paul Gerard Alfons, geboren te Neerpelt op zeventien september;; negentienhonderd zevenenzestig, en zijn echtgenote, mevrouw Vanneste, Kristien, geboren;' te Neerpelt op twee augustus negentienhonderd zeventig, samenwonend te 3940 Hechtel Eksel (Hechte!), Weverstraat, 30,

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht;; onder de benaming De Tuinexpert.

;i Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3940 Hechte!-Eksel, Weverstraat, 30.

Doel : De onderneming heeft tot doel, dit zowel in België als daarbuiten:

r Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van speeltuinen, sportvelden, daktuinen,,;

;, groenschermen, parken, tuinen en gazon met inbegrip van de aanplantingen, scheren,.;

maaien, boomsnoeier

Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen.

i; Onderneming voor het uivoeren van verhardingswerken, draineringswerken, rioleringswerken

en beregeningswerken; grondwerken.

Onderneming voor het aanleggen van opritten en terrassen, het metsen van tuinmuren e!

r

tuinhuisjes, het construeren van pergola's en veranda's.

;i Onderneming voor het aanleggen van vijvers en zwembaden.

Tuinbouwbedrijf (omvattende de teelt en de selectie van planten en tuinbouwzaaizaad).

Alle activiteiten die in verband staan met de tuinbouw, landbouw en veeteelt, o.a. dorsondernemingen, sproeiondernemingen; onderneming voor het snijden en snoeien van bomen; onderneming voor het uivoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met veeteelt voor rekening van derden; onderneming voor het verhuren van,: machines; onderneming voor het bereiden van compost, van landbouwgrond, van natuurlijke en kunstmatige meststoffen, van mengingen van teelaarde, van humus voor land- en

i tuinbouw enz.

;, Onderneming voor bosbouw en bosontginning.

import en export van, groot- en kleinhandel in bloemen en sierplanten, bomen, zaadjes,;; decoratieartikelen, tuindecoratie, tuinverlichting, goederen bestemd voor het aanleggen en;; onderhouden van tuinen

Import en export van, groot- en kleinhandel in verlichting (in het bijzonder tuinverlichting): plus de plaatsing hiervan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.~, mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bureau voor tuinarchitectuur, tuinontwerp.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welk danige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten In binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.



~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zestigduizend euro (60.000,00 EUR), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen.

Bestuur- Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de: vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstuitkering :

Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten,

vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van iederjaar. Het eerste boekjaar begint op 28 november 2012 en eindigt op 31 maart 2014.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde vrijdag van de maand september om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in 2014 in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: Voornoemde heer Van Vlierden, Paul, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het W. Venn., zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

M

Voor-

behouden

aan het

i3elgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE TUINEXPERT

Adresse
WEVERSTRAAT 30 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande