DE VEERKRACHT

Association sans but lucratif


Dénomination : DE VEERKRACHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.385.202

Publication

21/03/2014
ÿþ MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10-03.2014

Hlèr

Benaming

(voluit) : Den Heuvel

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Heuvelstraat 58, 3970 LEOPOLDSBURG

Ondememingsnr : 0434.385.202

Voorwerp akte : Naamswijziging, wijziging van zetel, benoemingen, aanpassing samenstelling Raad van Bestuur en aanpassing van statuten

Op de Algemene Vergadering V.Z.W "Den Heuvel" van 16 Januari 2014 werden, overeenkomstig de` statuten, volgende aanpassingen goedgekeurd inzake naamswijziging, zetel, benoemingen, ontslagen," mandaten, samenstelling van de Raad van Bestuur, alsook de statuten;

1. Gezien de verhuis (met naamswijziging) van de instelling Den Heuvel te Leopoldsburg naar Lommel, werd door de Algemene Vergadering besloten om ook bis de VZW zelf deze veranderingen door te voeren

a. De naam VZW Den Heuvel wijzigt in : VZW DeVeerkracht

b. De zetel van de VZW wijzigt van Heuvelstraat 58, 3970 Leopoldsburg naar : Speelpleinstraat 79, 3920 Lommel

c. De statuten van de VZW worden ingevolge deze wijziging aangepast zoals in Par 6 weergegeven. Deze statuten zijn met onmiddellijke ingang van toepassing

2. Volgende personen werden ontslagen ais lid van de Raad van Bestuur

- BIESMANS Erik, VANDERMEULEN Bernadette,

3. Werden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur

- VINCENT Achilles, PARYS Evie, METTEN Lindsy

4. Volgende personen werden aangesteld als nieuwe bestuurder-commissarissen voor de financiële

controle van 2014

CARTUYVELS Jo, wonende te Zegestraat 6, 3500 HASSELT

HUYBRECKX Nicole, wonende te Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

5. Nieuwe bestuursmandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur op 16/01/14

- Voorzitter : THERSSEN Monique, Bevrijdingslaan 19, 3920 LOMMEL - Ondervoorzitter : CARTUYVELS Jo, Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- Secretaris ; CORNELIS Hilde, Lijsterstraat 48, 3583 PAAL

- Penningmeester : OLIVERIO Sofie, Kolonies 6, 3910 NEERPELT

- Andere leden : BOSMANS Bernadette, Bremstraat 8, 3970 LEOPOLDSBURG HUYBRECKX Nicole, Heerbaan 450, 3582 BERINGEN POLDERS Chris, Koolmijnlaan 152, 3582 BERINGEN SCHEPERS Marco, Vunderstraat 54, 3550 NEUSDEN-ZOLDER VINCENT Achilles, Paviljoenstraat 54, 2400 MOL

PARYS Evie, Rijksschoolstraat 5A, 3920 LOMMEL

METTEN Lindsy, Kruisbaan 69, 3583 PAAL

6, Aangepaste statuten

"DeVeerkracht" (Initieel opgericht onder de benaming Den HEUVEL) - OndernemingsNr 0434.385.202

TITEL 1 : Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

A. e

Art 1. De vereniging draagt de naam "DeVeerkracht", vereniging zonder winstoogmerk.

In alle briefwisseling en documenten zal de benaming voorafgegaan worden door de term 'vzw'.

Art 2.

1. De vereniging is gevestigd te 3920 LOMMEL, Speelpleinstraat 79, De zetel is gelegen in het arrondissement LIMBURG.

2. De zetel mag naar elk ander in België gelegen adres overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering en mits officiële wijziging van de statuten en bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Art 3. De vereniging heeft tot doel steunend en stimulerend op te treden voor het IPO 'DeVeerkracht door haar belangen te behartigen en zowel administratief, materieel, als inhoudelijk haar diensten aan te bieden.

1. Zij mag eveneens activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

2. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

3. Het is de vereniging niet toegelaten aan middelenverwerving te doen in naam van het IPO (Internaat Permanent Opengesteld) 'DeVeerkracht'. Zij kan evenwel in haar publicaties en mededelingen verwijzen naar haar relatie met het IPO.

Art 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan ten alle tijde worden ontbonden,

TITEL Il ; Oprichting

Art 5, De vereniging werd op 19 november 1987 onder de naam Den Heuvel' te LEOPOLDSBURG opgericht door JACOBS Marcel, VAN DEN BOSCH Leo, MAES Willy, HAESENDONCKX Frans, WIEERS Karel en STANS Frans. De benaming van de vereniging werd in 2014 gewijzigd in DeVeerkracht' gezien de verhuis van de ondersteunde instelling (met naamswijziging) naar LOMMEL.

TITEL III ; De leden

Art 6. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens DRIE bedragen.

Art 7, De vereniging onderscheidt enerzijds werkende en anderzijds toegetreden leden.

Art 8. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Toegetreden leden hebben enkel een ondersteunende rol, mogen de vergaderingen bijwonen, maar hebben geen stemrecht.

Art 9, Iedereen, die door de Raad van Bestuur wordt toegelaten, kan als lid van de vereniging toetreden. De beheerder of directeur van het IPO 'DeVeerkracht is bij voorkeur lid van de vereniging. Niettemin dient minstens één personeelslid van het opvangcentrum toegelaten te worden als werkend lid van de vereniging.

Art 10. Door de leden is geen bijdrage verschuldigd.

Art 11. Elk lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekende brief of tijdens een vergadering aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

Art 12. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen worden uitgesproken.

Art 13, Zowel werkende, toegetreden , uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve nooit terugave van of vergoeding voor gestorte bedragen of gedane inbrengst vorderen.

TITEL Ill ; De Raad van Bestuur

Art 14. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 3 en ten hoogste 15 leden, die werkend lid zijn van de vereniging. De leden van de Raad van Bestuur, bestuurders genaamd, worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te alle tijde door deze afzetbaar, Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, De aanvaarding, benoeming, ontslag en uitsluiting worden vermeld in het ledenregister.

Art 15. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van twee jaar. Na deze termijn wordt het lid van ambtswege ontslagen als bestuurder en dient hij/zij, indien hij/zij terug een mandaat als bestuurder wenst op te nemen, zich herkiesbaar te stellen. De modaliteiten van de verkiezingen worden vermeld in het huishoudelijk reglement.

Art 16.

1, De Raad van Bestuur kiest jaarlijks uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Indien de beheerder/directeur van het IPO ' DeVeerkracht' lid is van de vereniging, mag deze niet meedingen voor het mandaat van voorzitter, ondervoorzitter of penningmeester.

2, Tevens wordt minstens één commissaris gekozen welke belast wordt met de controle van de rekeningen van het lopende jaar.

3. Alle mandaten lopen slechts over een periode van één jaar.

Art 17,

1. De Raad van Bestuur komt minstens 4 maa! per jaar samen om de lopende activiteiten te bespreken.

2. De voorzitter roept de Raad bijeen en zit de vergadering voor. In geval de voorzitter belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten achtereenvolgens door de ondervoorzitter, secretaris of penningmeester.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

MOD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

3, De Raad kan slechts beslissingen nemen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is op de vergadering. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij staking van stemmen of bij gelijkheid, beslist de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt.

4. Van elke vergadering worden er door de secretaris notulen opgemaakt en bijgehouden in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden bij de eerstvolgende vergadering door de bestuurders bekrachtigd, Indien uittreksels van de verslagen dienen voorgelegd, worden deze verplicht ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Art 18. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, inbegrepen deze van bestuur van de vereniging.

1, Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

2. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden.

3. Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

4. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

5. Het dagelijks bestuur, samengesteld uit de voorzitter (of diens vervanger), secretaris en penningmeester, staat in voor alle briefwisseling, telefoon, vervoer, stortingen, geldafhalingen, enz.. Alle handelingen worden geldig gedaan indien deze getekend worden door één van deze drie bestuurders, volmachtdragers aangesteld door de Raad van Bestuur.

TITEL IV : De Algemene Vergadering

Art 19, De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door achtereenvolgens de ondervoorzitter, secretaris of penningmeester. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art 20. De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor : het wijzigen van de statuten, het benoemen of afzetten van de bestuurders en de commissarissen, de kwijting van bestuurders en de commissarissen, het goedkeuren van de begroting en van de rekening, het vrijwillig ontbinden van de vereniging, het uitsluiten van een lid,

Art 21. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

1. Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, in principe in de loop van de maand januari, voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, het goedkeuren van de begroting en het kiezen van de Raad van Bestuur,

2. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer minstens één vijfde van de werkende leden daarom verzoekt, een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

3. De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, ten minste acht dagen op voorhand per gewone brief of bericht, fax of E-mail verstuurd worden en dienen ofwel door de voorzitter ofwel door de secretaris ondertekend te zijn.

4. De oproepingsbrief die plaats, dag en uur vermeldt dient verplicht de agenda van de vergadering te bevatten, Deze agenda wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur,

6.1n de gewone gevallen warden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige stemmen. Bij staking of gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter bepalend.

6. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig is. In tegengesteld geval, zal een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen waarop, ongeacht het aantal aanwezige leden, zal overgegaan worden tot stemmen en beslissen. Voor elke statuutwijziging is bovendien een twee derde meerderheid van de aanwezige stemmen vereist, ook in het geval van een tweede vergadering.

7. Bovenstaande regels (Art 21.6.) zijn eveneens van toepassing in geval van voorstel van ontbinding van de vereniging.

Art 22. Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgesteld die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder. Deze notulen dienen opgenomen te worden in het bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter, of door achtereenvolgens de ondervoorzitter, secretaris of penningmeester.

TITEL V : Begrotingen, rekeningen en activa

Art 23. Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december

Art 24. De rekeningen van het lopende jaar dienen bij afsluiting gecontroleerd te worden door een door de

Raad van Bestuur verkozen mandataris.

Art 25. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan

de algemene vergadering.

Art 26. De materiële activa blijven eigendom van de vereniging en mogen niet vervreemd worden zonder

toestemming van de Raad van Bestuur.

TITEL VI : Ontbinding, vereffening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.0

Luik B - Vervolg

Art 27. In gevat van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

Art 28. In geval van ontbinding worden de resterende activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging die de doelstellingen van deze vereniging overneemt, of bij ontbreken hiervan, een instelling of vereniging bepaald door de leden van de Algemene Vergadering,

TITEL Vil : Divers

Art 29. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 ' toepasselijk, aangepast volgens de wetten van 2 mei 2002 en 16januari 2003 of de wetgeving van dat ogenblik

Getekend te Lommel, 16 Januari 2014

Monique THERSSEN Voorzitter Hilde CORNELIS

Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwobrdigen

verso ; Naam en handtekening

19/02/2013
ÿþA

~ ~ 7

NODZO

z_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1303 1 6*

bE

B St

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -02- 2413

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Benaming

(voluit) : Den Heuvel

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Heuveïsüraat 58, 3970 LEOPOLDSBURG

Ondernemingsnr : 0434385.202

Voorwerp akte F Benoemingen en aanpassing samenstelling Raad van Bestuur



Op de Algemene Vergadering V.ZW "Den Heuyer van 24 Januari 2013 werd, overeenkomstig de statuten, volgende aanpassing goedgekeurd inzake benoemingen, ontslagen, mandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur

1. Werden ontslagen als lid van de Raad van Bestuur :

- HAESEVOETS Lieve, VAN GRIEKEN Bart REULENS Guy

2 Werden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur :

-CORNELIS Hilde



3. Werden aangesteld als nieuwe bestuurder-commissarissen voor de financiOte centrale van 2013

- CARTUYVELS Jo, wonende te Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- HUYBRECKX Nicole, wonende te Heertraan 450, 3582 BERINGEN

4. Nieuwe bestuursmandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur op 24101/13

- Voorzitter: THERSSEN Monique, Bevnldingslaan 19, 3920 LOMMEL

- Ondervoorzier : CARTUYVELS Jo, Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- Secretaris : CORNELIS HUde, Lijsterstraat48, 3583 PAAL

Penningmeester: BIESMANS Enk, Eikendreef 13.3970 LEOPOLDSBURG

-Andere leden : BOSMANS Bernadette. Bremstraat 8, 3970 LEOPOLDSBURG

HUYBRECKX Nicole, Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

OLIVERIO Sotie, Kolonies 6, 3910 NEERPELT

POLDERS Claris, Kooimijnlaan 152, 3582 BERINGEN

SCHEPERS Marco, Vunderstraat 54, 3550 NEUSDEN ZOLDER

VANDERMEULEN Bernadette, lakendreef 7, 3970 LEOPOLDSBURG









Getekend te Leopoldsburg. 25 Januari 2013

Monique THERSSEN Vooreter Hide CORNELIS Secretaris









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/03/2012
ÿþ MOD2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder fl1111111111 f1111 11fl! 11111 1111111111 11111 11ff 1111

aan fret BeIgiSCH Staatslila *iaossoos~

Rechtbank van koophandel

0 7 MARI 2012

te H+4SeHite

Benaming

(voluit) : Den Heuvel

Rechtsvorm . VZW

Zetel : Heuvelstraat 58, 3970 LEOPOLDSBURG

Ondememingsnr : 0434.385.202

Voorwerp akte : Benoemingen en aanpassing samenstelling Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering V.Z.W "Den Heuvel" van 26 Januari 2012 werd, overeenkomstig de statuten, volgende aanpassing goedgekeurd inzake benoemingen, ontslagen, mandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur:

1. Werden ontslagen als lid van de Raad van Bestuur :

- BERCKMANS Christianne

2. Werden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur voor een periode van TWEE jaar: ' - VAN GRIEKEN Bart

3, Werden aangesteld als nieuwe bestuurder-commissarissen voor de financiële controle van 2012

CARTUYVELS Jo, wonende te Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- HUYBRECKX Nicole, wonende te Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

4. Nieuwe bestuursmandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur op 26/01/121

- Voorzitter: HUYBRECKX Nicole, Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

- Ondervoorzitter : POLDERS Chris, Koolmijnlaan 152, 3582 BERINGEN

-Secretaris : BIESMANS Erik, Eikendreef 13, 3970 LEOPOLDSBURG

- Penningmeester : BIESMANS Erik, Eikendreef 13, 3970 LEOPOLDSBURG

- Andere leden : BOSMANS Bernadette, Bremstraat 8, 3970 LEOPOLDSBURG

CARTUYVELS Jo, Zegestraat 6, 3500 HASSELT

HAESEVOETS Lieve, Boterbloemstraat 2, 3970 LEOPOLDSBURG

OLIVERIO Sofie, Kolonies 6, 3910 NEERPELT

REULENS Guy, Klapsraat 10, 3520 ZONHOVEN

SCHEPERS Marco, Vunderstraat 54, 3550 NEUSDEN ZOLDER

THERSSEN Monique, Bevrijdingslaan 19, 3920 LOMMEL

VANDERMEULEN Bernadette, Eikendreef 7, 3970 LEOPOLDSBURG

VAN GRIEKEN Bart Rozenstraat 27, 3970 LEOPOLDSBURG

Getekend te Leopoldsburg, 25 Februari 2012

Nicole HUYBRECKX Voorzitter Erik BIESMANS

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verse' Naam en hendtekenina

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2011
ÿþ" MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -03- 2011

HASSELT

traite

1111111,1g1.11R1e111111

Vo beho aan Belg Staat

Benaming

(voluit) : Den Heuvel

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Heuvelstraat 58, 3970 LEOPOLDSBURG

Ondernemingsnr : 0434.385.202

Voorvdere akte : Benoemingen en aanpassing samenstelling Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering V.Z.W Men Heuvel' van 25 Januari 2011 werd, overeenkomstig de statuten, volgende aanpassing goedgekeurd inzake benoemingen, ontslagen, mandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur :

1. Werden ontslagen als lid van de Raad van Bestuur :

- TRIKI François,

- DE POTEER Ronny,

- VANDENDRIESSCHE Solange,

2. Werden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur voor een penode van TWEE jaar :

- REULENS Guy,

- OLIVERIO Sofie

3. Werden aangesteld als nieuwe bestuurder-commissarissen voor de financiële controle van 2011 - BIESMANS Erik, wonende te Eikendreef 13, 3970 LEOPOLDSBURG

- HUYBRECKX Nicole, wonende te Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

4. Nieuwe bestuursmandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur op 25/01/11

- Voorzitter : HUYBRECKX Nicole, Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

- Ondervoorzitter : POLDERS Chris, Koolmijnlaan 152, 3582 BERINGEN

- Secretaris : BIESMANS Erik, Eikendreef 13, 3970 LEOPOLDSBURG (Genk  29/04/59) - Penningmeester : BERCKMANS Christianne, Schoolstraat 51, 3970 LEOPOLDSBURG

- Andere leden : BOSMANS Bernadette, Bremstraat 8, 3970 LEOPOLDSBURG

CARTUYVELS Jo, Zegestraat 6, 3500 HASSELT

HAESEVOETS Lieve, Boterbloemstraat 2, 3970 LEOPOLDSBURG

OLIVERIO Sofie, Kolonies 6, 3910 NEERPELT

REULENS Guy, Klapsraat 10, 3520 ZONHOVEN

SCHEPERS Marco, Vunderstraat 54, 3550 NEUSDEN ZOLDER

THERSSEN Monique, Bevrijdingslaan 19, 3920 LOMMEL

VANDERMEULEN Bernadette, Eikendreef 7, 3970 LEOPOLDSBURG

Getekend te Leopoldsburg, 14 Februari 2011

Nicole HUYBRECKX Voorzitter Erik BIESMANS

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ' Naam en hanritekpninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/05/2015
ÿþii,

'~Fj

n

~f ~~i

M0D 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, ardeling HASSELT

0 7 MEI 2015

Griffie

IJ

Benaming

(voluit) : De Veerkracht

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Speelpleinstraat 79, 3920 LOMIMIEL.

Ondernemingsnr : 0434.385.202

Voorwerp akte : Benoemingen ereaanpassing samenstelling Raad van Bestuur

Op de Algemene Vergadering V.Z.W "De Veerkracht" van 22 Januari 2015 werd, overeenkomstig de statuten, volgende aanpassing goedgekeurd inzake benoemingen, ontslagen, mandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur

1. Werden ontslagen als lid van de Raad van Bestuur :

- PARYS Evie

- METTEN Lindsy

2. Werden benoemd als nieuw lid van de Raad van Bestuur :

3. Werden aangesteld als nieuwe bestuurder-commissarissen voor de financiële controle van 2015

- CARTUYVELS Jo, wonende te Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- HUYBRECKX Nicole, wonende te Heerbaan 450, 3582 BERINGEN

4. Nieuwe bestuursmandaten en samenstelling van de Raad van Bestuur op 22/01/15

Voorzitter : THERSSEN Monique, Bevrijdingslaan 19, 3920 LOMMEL

Ondervoorzitter : CARTUYVELS Jo, Zegestraat 6, 3500 HASSELT

- Secretaris : CORNELIS Hilde, Lijsterstraat 48, 3583 PAAL

- Penningmeester : OLIVERIO Sofie, Kolonies 6, 3910 NEERPELT

- Andere leden : BOSMANS Bernadette, Bremstraat 8, 3970 LEOPOLDSBURG HUYBRECKX Nicole, Heerbaan 450, 3582 BERINGEN POLDERS Chris, Koolmijnlaan 152, 3582 BERINGEN SCHEPERS Marco, Vunderstraat 54, 3550 HEUSDEN-ZOLDER VINCENT Achilles, Paviljoenstraat 54, 2400 MOL

Getekend te Leopoldsburg, 22 Januari 2015

Monique THERSSEN Hilde CORNELIS

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE VEERKRACHT

Adresse
SPEELPLEINSTRAAT 79 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande