DE VINCENTIIS FASHION DESIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE VINCENTIIS FASHION DESIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.971.509

Publication

30/05/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vo{

behot

aan

Beigi

Staats

Ondernemingsnr : 0450.971.509

Benaming

{votuitj : DE VINCENTIIS FASHION DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dokter Haubenlaan 3, 3630 Maasmechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van de Raad van Bestuur de dato 14 mei 2013 van de naamloze vennootschap "IMMO LOUIS" met maatschapppelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0404.712.209, die is aangesteld als bestuurder in de naamloze vennootschap "DE VINCENTIIS FASHION -DESIGN", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3, blijkt dat DE VINCENTIIS Ubaldo, wonende te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3 bus 37, aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "IMMO LOUIS".

~~..~..-.--

C`eU:Çielec .Jar

rcrhi5i nk V. lcophandal te TONGEREN

21 -05- 2013

Do Hoo#dqrlillaP, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behout aan h~ eetgis Staatsb IMMOI

Naargelogd tar grllfle der

rechtbank u koophandel te TONGEREN

21 -05- 2013

De Hoofdgriffieriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Qndernemingsnr : 0450.971.509

Benaming

(voluit) : DE VINCENTIIS FASHION DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dokter Haubenlaan 3, 3630 Maasmechelen (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING EN STATUTENWIJZIGING

Uit den proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Tine Smeets, geassocieerd notaris te Maasmechelen-Eisden, op veertien mei tweeduizend dertien, geregistreerd te Maasmechelen op vijftien mei nadien, boek 288 blad 51 vak 15, blijkt dat de volgende beslissingen genomen zijn:

EERSTE BESLUIT: Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

pe vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 10, -- Aandelen op naam.

Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen .°

pe comparanten zijn door ondergetekende notaris gewezen op de wetgeving inzake de afschaffing van de effecten aan toonder en de mogelijkheid om deze effecten om te zetten in gedematerialiseerde effecten of in effecten op naam.

Zij zijn er door de ondergetekende notaris op gewezen dat de omzettingen in aandelen op naam van de nog in omloop zijnde effecten aan toonder die tijdens 2013 plaats vinden, belast worden met een taks van twee procent (2%).

Zij zijn er door de ondergetekende notaris op gewezen dat zij het nodige dienen te doen om een verklaring van deze omzetting te doen bij de FOD Financiën, zodat de fiscus deze taks kan innen.

Zij verklaren hieromtrent voldoende geïnformeerd te zijn en ontlasten de ondergetekende notaris van verdere verantwoordelijkheid terzake.

TWEEDE BESLUIT: Voorafgaande verslagen

Pe voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd verklaren kennis te hebben van deze verslagen, met name:

-het verslag opgesteld door Jo François te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

pe conclusies van het verslag van Jo François, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Vit, BESLUITEN

E311 het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, onder voorbehoud van de juistheid van de opgenomen voorraadhoeveelheden en de waarde ervan en onder voorbehoud van de inbaarheid van de openstaande vorderingen op klanten en de juistheid van de opgenomen leveranciersschulden, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de Inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, doch onder voorbehoud van de herkomst van de gelden.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 50.874 aandelen met een nominale waarde van ongeveer ¬ 24,79 van de vennootschap NV DE VINCENTIIS FASHION DESIGN toegekend aan de Heer en Mevrouw DE VINCENTIIS-SAPONARO, voornoemd.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te

Sint-Truiden, 7 mei 2013

Jo François

Bedrijfsrevisor"

-het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde revisor, bewaard blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

DERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging

1. Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van de voornoemde verslagen, beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen tweehonderdeenenzestigduizend honderdnegenenzeventig Euro drieënzestig cent ( 1.261.179,63 ¬ ) te verhogen, om het van honderdachtendertigduizend achthonderdtwintig Euro zevenendertig cent (138.820,37 ¬ ) te brengen op één miljoen vierhonderdduizend Euro (1.400.000,00 ¬ ) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de echtgenoten DE VINCENTIIS Ubaldo en SAPONARO Pasqua hebben lastens deze vennootschap en dit ten belope van één miljoen tweehonderdeenenzestigduizend honderdnegenenzeventig Euro drieënzestig cent ( 1.261,179,63 E).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van vijftigduizend achthonderdvierenzeventig (50.874) aandelen, met een nominale waarde van vierentwintig Euro negenenzeventig cent (24,79 ¬ ) per aandeel, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend, met name DE VINCENTIIS Ubaldo en SAPONARO Pasqua.

DE VINCENTISS Ubaldo en SAPONARO Pasqua verklaren uitdrukkelijk op de hoogte te zijn dat de inbreng aldus vergoed wordt door een totale waarde van de aandelen van één miljoen tweehonderdeenenzestigduizend honderdzesenzestig euro zesenveertig cent (1.261.166,46 ¬ ). De waarde van de vergoeding van de inbreng komt aldus niet overeen met de waarde van de ingebrachte schuldvordering van één miljoen tweehonderdeenenzestigduizend honderdnegenenzeventig Euro drieënzestig cent (1.261.179,63 ¬ ) zoals blijkt uit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor waaruit het volgende letterlijk wordt overgenomen:

"De waarde komt niet overeen met de boekwaarde van de bestaande aandelen op dertig september tweeduizend twaalf gelet op het negatieve eigen vermogen, zoals uiteengezet onder punt III, doch komt ongeveer overeen met de nominale waarde van de bestaande aandelen zoals conventioneel overeengekomen door de aandeelhouders."

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed,

II.Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen tussen:

De echtgenoten DE VINCENTIIS Ubaldo Francesco, bestuurder van vennootschappen, van Italiaanse nationaliteit, geboren te Vucht (thans Maasmechelen) op 12 januari 1953 en SAPONARO Pasqua Philomonda Maria, van Italiaanse nationaliteit, geboren te Mechelen-aan-de-Maas (thans Maasmechelen) op 7 november 1956, gehuwd zonder huwelijkscontract, samenwonende te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 3 bus 37, die, na voorlezing van het voorgaande, verklaren hun schuldvordering ten belope van één miljoen tweehonderdeenenzestigduizend honderdnegenenzeventig Euro drieënzestig cent ( 1.261.179,63 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van zowel de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven,

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen vierhonderdduizend Euro (1.400.000,00 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zesenvijftigduizend vierhonderdvierenzeventig (56.474) identieke en volledig volgestorte aandelen met een nominale waarde van vierentwintig Euro negenenzeventig cent (24,79 ¬ ) per aandeel.

VIERDE BESLUIT: wijziging van het boekjaar.

Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één januari en af te sluiten op éénendertig december van elk jaar.

VIJFDE BESLUIT: wijziging van de datum van de jaarvergadering.

Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand juni.

ZESDE BESLUIT; overgangsbepalingen

1) Beslissing het lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één oktober tweeduizend twaalf te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend dertien,

2) Beslissing dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eendertig december tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni in tweeduizend veertien.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

cr,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ZEVENDE BESLUIT: wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

De vergadering beslist met unanimiteit om de statuten aan te passen aan de hoger genomen beslissingen als volgt:

-schrapping van de inhoud van artikel 5 van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderdduizend Euro (1,400,000,00 ¬ ). Het is verdeeld in zesenvijftigduizend vierhonderdvierenzeventig (56.474) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig Euro negenenzeventig cent (24,79 ë) per aandeel."

-schrapping van de inhoud van artikel 10 van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst: Artikel 10.  Aandelen op naam.

Alle aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen,

-schrapping van de eerste alinea van artikel 25 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden."

-schrapping van de inhoud van artikel 28 van de statuten en vervanging ervan door de volgende tekst:

"De oproepingen tot de algemene vergadering geschiedt door middel van aankondiging via aangetekende brief die ten minste acht dagen voor de vergadering verzonden wordt.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen véór de datum van de voorgenomen vergade-'ring kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennoot-+schap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten."

-schrapping van de woorden "of aan toonder" in de eerste zin van artikel 34 van de statuten.

-Schrapping van de eerste zin van artikel 37 van de statuten en vervanging ervan ais volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december,"

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Tine Smeets te Maasmechelen-Eisden, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor eensluidend uittreksel

Tine Smeets, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 14 mei 2013

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van t_uïk 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0446-013
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 19.04.2013 13092-0435-014
21/02/2013
ÿþ(krCl;t B

Marl POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. iian t ûik B vermëldën z Rëctó-: Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

ou

*13031464*

Ondernemingsnr : 0450.971.509 Benaming (voluit) : DV FASHION DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RIJKSWEG 317 - 3630 MAASMECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp(en) aKte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst: Tijdens de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 15/06/2012 wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel, welke zich momenteel bevindt te Maasmechelen, Rijksweg 317 vanaf heden te verplaatsen naar :

Dr. Haubenlaan 3

3630 Maasmechelen

Gedelegeerd bestuurder

Dhr. De Vincentiis Armando

Neergelegd tor griffit3 dor

._.~..

rechtbank V. koophandel la TONGEREN

1 1 -02- 2013

De HoofdgriffieGriffie

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 29.09.2011 11565-0013-014
27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 18.05.2010 10123-0448-014
15/03/2010 : TG075761
14/05/2009 : TG075761
06/06/2008 : TG075761
30/04/2007 : TG075761
26/04/2006 : TG075761
07/04/2005 : TG075761
12/01/2005 : TG075761
05/11/2004 : TG075761
30/07/2003 : TG075761
30/07/2003 : TG075761
17/01/2001 : TG075761
20/04/2000 : TG075761
20/10/1993 : TGA5809

Coordonnées
DE VINCENTIIS FASHION DESIGN

Adresse
DR. HAUBENLAAN 3 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande