DE VLEUTTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VLEUTTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.676.837

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.04.2014, NGL 25.06.2014 14207-0031-011
18/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mad 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1319 183* 1 111



f~t~or~rJg~d tor grlffir~ dOr

reahffaank v. kecfahartdel to `ft9Nt3EREN

06'12'2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : 0451.676.837

Benaming

(voluit) : DE VLEUTTEN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Vleethoekstraat 9

Onderwerp akte : Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag waarnemende bestuurders en benoeming zaakvoerster

Uit een akte verleden voor ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 03 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DE VLEUTTEN", met zetel te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Vleethoekstraat 9, volgende beslissingen genomen heeft:

BESLISSINGEN

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De enige aandeelhouder besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering afstand te doen van de

formaliteiten tot bijeenroeping.

B. VOORLEGGING STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF EN VERSLAGEN

De voorzitter legde aan de vergadering volgende stukken voor met het oog op de omzetting van,

onderhavige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. de staat van actief en passief van de vennootschap opgesteld per dertig september tweeduizend dertien;

2. het verslag van het bestuursorgaan inzake de geplande omzetting van de vennootschap;

3. het verslag van de bedrijfsrevisor: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN, BEDRIJFSREVISOREN", kantoorhoudende te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Vencken Hubert, bedrijfsrevisor, Dit verslag werd opgesteld op éénentwintig november tweeduizend dertien en het besluit ervan luidt als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 30.09.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de', omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de rekening - courant ten bedrage van E 35.039,08.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat van E 166.366,14 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

De vergadering nam inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontsloeg de voorzitter tot voorlezing ervan.

C. ONTSLAG VAN DE HUIDIGE BESTUURDERS

De enige aandeelhouder besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering voor zoveel als nodig de waarnemende bestuurders, te weten: zichzelf, de heer MAROTEN Mathieu, mevrouw SWAGTEN Maria en mevrouw PEETERS Maria, als bestuurders in onderhavige vennootschap te ontslaan, dit onder de' opschortende voorwaarden van omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap en goedkeuring van de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

D. OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige aandeelhouder besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen onderhavige naamloze vennootschap om te zetten in een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Deze omzetting brengt geen verandering in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De enige aandeelhouder besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering dat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd zal worden door vijfhonderd vijftig (550) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde.

De activiteiten en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedde op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend dertien, Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen,

E. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te leggen waarvan de verplicht op te nemen meldingen hierna volgen:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar NAAM luidt: "DE VLEUTTEN".

De ZETE=L van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik (Neeroeteren), Vleethoekstraat 9.

De vennootschap heeft tot DOEL:

a) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven;

b) het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud en verhuring ervan;

o) het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag bovendien aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschappen,

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, alsmede zich borgstellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijet is exemplatief en niet beperkend.

Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL bedraagt honderd zesendertig duizend driehonderd éénenveertig euro vierenveertig cent (¬ 136.341,44). Het is verdeeld in vijfhonderd vijftig (550) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één vijfhonderd vijftigste (11550e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling ven taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand april om achttien uur tenzij anders aangeduid in het oproepingsbericht. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd;

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, ieg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

F. BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: mevrouw SWAGTEN Maria Françoise Ghislaine, geboren te Maaseik op acht november negentienhonderd vijftig, nationaal nummer 5011.08-190.18, wonende te 3680 Maaseik (Neeroeteren), VieethoeKstraat 9, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Haar mandaat van zaakvoerster is onbezoldigd tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

G, VASTSTELLING DAT DE OPSCHORTENDE VOORWAARDEN VERVULD ZIJN

De vergadering stelde vast dat de opschortende voorwaarden vermeld in agendapunt C vervuld zijn, zodat het ontslag van de bestuurders in de naamloze vennootschap definitief is.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag raad van bestuur - verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

; r a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 26.06.2013 13211-0449-012
02/07/2012 : TGT000309
01/07/2011 : TGT000309
07/07/2009 : TGT000309
31/07/2008 : TGT000309
30/11/2007 : TGT000309
31/07/2007 : TGT000309
28/07/2006 : TGT000309
06/03/2006 : TGT000309
06/06/2005 : TGT000309
14/07/2004 : TGT000309
13/10/2003 : TGT000309
14/08/2003 : TGT000309
16/09/2002 : TGT000309
25/07/2000 : TGT000309
15/09/1999 : TGT000309
30/04/1998 : TGT309
08/01/1994 : TGT309
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.04.2016, NGL 20.07.2016 16331-0161-011

Coordonnées
DE VLEUTTEN

Adresse
VLEETHOEKSTRAAT 9 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande