DE WIEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE WIEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.494.033

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 30.06.2014 14248-0173-012
31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 29.05.2013 13136-0502-013
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 14.06.2012 12168-0530-014
18/01/2012
ÿþ Modwoid 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad békehd te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439494033 Benaming

(voluit) : DE WIEK (verkort) :

lya^r4 1~4_,ri tlï gr.7je Ver rechtbank v. icuophwnde4 ta T0G'GEREN

e 5 -U1_ 7112

De Hoofdgriffier, Griffie

HIllI Il I IIIU lU UIll IIi

*12016967*

ui

Bijlagenhig ket Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Melbergstraat 8

(volledig adres)

Ondervers akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 28 december 2011, neergelegd ter, registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De vergadering der aandeelhouders beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, en thans. gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurt staande de vergadering, meer bepaald worden de huidige aandelen aan toonder voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten staande de vergadering vernietigd worden door versnippering. Staande de vergadering wordt er een register van aandelen aangelegd, waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder ingeschreven en ondertekend wordt door de betreffende aandeelhouders.

AANPASSING VAN ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist artikel 13 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van gehouden van; aandelen op naam.

Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in dat register in te schrijven,; te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan, tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm aangehouden worden."

AANPASSING VAN ARTIKEL 26 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders, beslist, rekeninghoudende met de beslissing tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, artikel 26 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsberichten voor deze vergaderingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders zowel de gewone als bijzondere als buitengewone mag worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissaris(sen).

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die een vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissingen met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergaderingen van aandeelhouders moeten geschieden overeenkomstig de wet.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per. aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans kan de algemene vergadering van aandeelhouders steeds geldig vergaderen indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs zonder voorafgaande bijeenroeping."

AANPASSING VAN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders, beslist, rekeninghoudende met de beslissing tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, artikel 30 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, schriftelijk aan de vennootschap melden of zij de vergadering wensen bij te wonen".

AANPASSING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN;

De vergadering der aandeelhouders beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen als volgt, rekening houdende met de genomen beslissing tot zetelverplaatsing:

" De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Melbergstraat 4."

AANPASSING VAN ARTIKEL 39 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist rekeninghoudende met de wetswijziging van 2 juni 2006 op het Wetboek van Vennootschappen, artikel 39 van de statuten als volgt te wijzigingen:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging 1. van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan . deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coordinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het t Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 31.08.2011 11477-0328-013
09/03/2011
ÿþ, r FAod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11111.11[11Witil!! nn

Neergelegd ter gritlie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 5 -02- 2011 i



DeWoofdgriifier, Griffie/

Ondernemingsnr : 0439.494.033

Benaming

(voluit) : DE WIEK

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Melbergstraat 4, 3600 Genk

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit het proces-verbaal der jaarvergadering van 14 februari 2011 blijkt dat ontslag verleend wordt aan alle in functie zijnde bestuurders, waarvan het mandaat heden vervalt.

Worden benoemd als bestuurder, voor een termijn van zes jaar, eindigend onmiddellijk ná de algemene

vergadering van het jaar 2016 en die aanvaarden:

- de heer VAN ROY René, Appelveldstraat 29, 3740 Bilzen

- mevrouw DIRICKS Ria, Appelveldstraat 29, 3740 Bilzen

- mevrouw VANROY Katya, Appelveldstraat 29, 3740 Bilzen

- mevrouw VANROY Ann, Overweg straat 3, 3740 Bilzen

- de heer VANROY Kris, Appelveldstraat 29, 3740 Bilzen.

Al deze mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

VANROY René DIRICKS Ria

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 25.05.2010 10125-0106-013
15/10/2009 : TG067349
13/07/2009 : TG067349
29/09/2008 : TG067349
04/09/2007 : TG067349
04/09/2006 : TG067349
13/10/2005 : TG067349
15/03/2005 : TG067349
12/10/2004 : TG067349
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 30.07.2015 15379-0027-012
09/10/2003 : TG067349
21/10/2002 : TG067349
13/11/2001 : TG067349
06/10/2001 : TG067349
11/07/2000 : TG067349
07/09/1999 : TG067349
06/07/1990 : TG67349
11/01/1990 : TG67349
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 20.07.2016 16330-0469-012

Coordonnées
DE WIEK

Adresse
MELBERGSTRAAT 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande