DE WITTE & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WITTE & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.540.254

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 23.08.2013 13454-0093-013
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 29.08.2011 11494-0094-016
21/03/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0450.540.254

Benaming :

(voluit): DE WITTE & Co

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3520 Zonhoven, Wijerstraat 4

Onderwerp akte: Statutenwijziging: omzetting kapitaal in euro  aanpassing statuten aan wetboek vennootschappen  ontslag statutair zaakvoerder  benoeming gewone zaakvoerder

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Joel Vangronsveld, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71, op 2 maart 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WITTE & Co", met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Wijerstraat 4, hebbende het ondememingsnummer 0450.540.254.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLISSING :

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

i TWEEDE BESLISSING :

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in Euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zevenhonderd I

vijftig duizend Belgische frank (750.000,-BEF.) en wordt op basis van de conversiekoers, dewelke veertig komma

drieduizend driehonderd negenennegentig (40,3399) bedraagt, omgezet in achttien duizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro nul een cent (¬ 18.592,01).

DERDE BESLISSING :

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (E 7,99) om het af te ronden op

¬ achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Deze kapitaalverhoging geschiedt door de incorporatie van beschikbare reserves, zonder dat hiervoor nieuwe

aandelen worden uitgegeven.

VIERDE BESLISSING :

De vergadering beslist eenparig tot de aanvaarding van het ontslag van de heer DE WITTE Bart, wonende te

i 3550 Heusden-Zolder, Tulpenlaan 48, als statutaire zaakvoerder, met ingang van één januari tweeduizend en elf. De vergadering verleent hem kwijting voor het door hem gevoerde bestuur.

De statuten worden hieraan aangepast.

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering besluit eenparig tot de bevestiging van de benoeming als gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur, met ingang van één januari tweeduizend en elf: DEWIRA, naamloze vennootschap met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Tulpenlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0437.043.002.

j Als vaste vertegenwoordiger van DEWIRA NV voor de uitoefening van haar mandaat werd door deze vennootschap

I aangeduid: de heer DE WITTE Bart, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Tulpenlaan 48.

I DEWIRA NV verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

i hiertegen verzet.

Zij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING :

De vergadering beslist ingevolge de voorgaande beslissingen en ingevolge de gewijzigde codificatie van de

vennootschaprechtelijke bepalingen tot de vervanging van de volledige tekst van de statuten, door navolgende tekst : 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.







Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac



*11043315"



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -03- 2011

HASSELT

Griffie

STATUTEN (uittreksel)

Artikel één - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DE WITTE & Co".

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3520 Zonhoven, Wijerstraat 4.

Artikel drie - DOEL

I De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen, realiseren en verspreiden van drukwerken, voeren van publiciteit en reclame in binnen- en buitenland, organiseren van manifestaties, persconferenties, verkoopspromoties voor derden.

Marketing in de breedste zin van het woord. Verder heeft de vennootschap tot doel het verrichten van administratieve werkzaamheden, marketing ! consultancy, verlenen van adviezen en het organiseren van cursussen en vergaderingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door I haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of i rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen. Artikel elf - CONTROLE Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de E vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand juni om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, del zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de i commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na Ede bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elke vennoot mag zich op de vergaderingen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

i De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf volle dagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien er slechts één vennoot is kan deze zich slechts door middel van een beperkte volmacht laten vertegenwoordigen op een bijzondere of buitengewone algemene vergadering.

Op de gewone jaarlijkse algemene vergadering kan hij zich niet laten vertegenwoordigen.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

I ai Indien er meerdere vennoten zgn, kan ieder vennoot zelf of bil volmachtdrager, die al dan niet vennoot is,

.. Y "

stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene É vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel zestien - BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel zeventien - VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES " ONTBINDING - VEREFFENING

I Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit I door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

IIn geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)."

ZEVENDE BESLISSING :

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

1 Tegelijkertijd neergelegd :

-- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-- het formulier I (luik A en B) in twee exemplaren

-- het formulier Il in twee exemplaren

- het analytisch uittreksel

-- de gecoördineerde statuten

de Ijst voorzien in artikel 75 W. Venn.

11/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hh1IHhIHI 1111 1II11ll11I OlilhlUil

*11005910

RECHTBANK. VAN KOOPHANDEL

3 p -12- .2010

HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0450.540.254

Benaming :

(voluit): De Witte & Co

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3520 Zonhoven, Wijerstraat 4

Onderwerp akte: Benoeming lasthebber ad hoc

Op 10 december 2010 heeft de bijzondere algemene vergadering eenparig beslist als lasthebber ad hoc aan te stellen:

Mevrouw BOUMANS lise, wonende te 3770 Riemst, Bongaertshof 2.

Om in naam en voor rekening van de vennootschap de akte houdende verkoop van een kantoorgebouw op en met grond en aanhorigheden gelegen te 3520 Zonhoven, Wijerstraat nummer 4, door De Witte & Co aan Dewira CV, en die zal verleden worden voor het ambt van notaris Joel Vangronsveld, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, te ondertekenen, de prijs in ontvangst te nemen en kwijting te geven, en in het algemeen alle andere handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de verkoop van dit goed.

DE WITTE Bart

Zaakvoerder

Tegelijkertijd neergelegd: notulen bijzondere algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 30.08.2010 10496-0570-016
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 03.07.2009 09350-0202-016
19/06/2009 : HA083962
12/06/2008 : HA083962
03/08/2007 : HA083962
07/09/2006 : HA083962
22/07/2005 : HA083962
20/09/2004 : HA083962
06/08/2003 : HA083962
05/07/2002 : HA083962
10/07/2001 : HA083962
13/07/2000 : HA083962
08/02/2000 : HA083962
02/02/1996 : HA83962

Coordonnées
DE WITTE & CO

Adresse
WIJERSTRAAT 4 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande