DE ZANDLOPER

Divers


Dénomination : DE ZANDLOPER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 460.983.590

Publication

30/04/2014
ÿþ MOD 2.2

~ 114e173. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering d.d. 28 januari 2014:

Naar aanleiding van wijzigingen in de wetgeving (zie verslag algemene vergadering d.d. 10/12/2013) moesten het maatschappelijk doel en de samenstelling van vzw De Zandloper herbekeken en aangepast worden. Bijgevolg dienen de statuten gewijzigd te worden. Alle leden van de algemene vergadering ontvingen als bijlage bij de agenda een ontwerptekst van de nieuwe statuten. De wijzigingen worden toegelicht. De leden van de algemene vergadering wensten tijdens de buitengewone algemene vergadering d.d. 28 januari 2014 een aantal bijkomende aanvullingen of wijzigingen aan te brengen in de statuten. Hieronder vindt men de gewijzigde statuten:

STATUTEN vzw De Zandloper

Vereniging zonder winstoogmerk De Zandloper, v.z.w.

Hesdinstraat 15 te 3550 Heusden-Zolder

Identificatienummer 1554097 " "

De algemene vergadering van de vzw De Zandloper heeft op de algemene vergadering gehouden te Heusden-Zolder op 28 januari 2014 overeenkomstig de wetten en statuten volgende beslissingen genomen. De statuten en wijziging van de statuten van de vereniging, zoals gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 september 1997 respectievelijk van 22 juli 2005, worden gewijzigd en gecoordineerd als volgt:"

TITEL I: NAAM - ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1: De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming "vzw De Zandloper".

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder,

Hesdinstraat 15. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

17 APR, 2014

Griffie

460.983.590

vzw De Zandloper

vereniging zonder winstoogmerk

Heldenplein 1, 3550 Heusden-Zolder

statutenwijziging vzw De Zandloper, wijziging samenstelling algemene vergadering en wijziging raad van bestuur

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 1 De vereniging stelt zich tot doel sociaal-culturele activiteiten te organiseren met het oog op het stimuleren van ontmoeting tussen mensen om hen meer weerbaar te maken tegen moeilijkheden die mensen op hun levenspad tegenkomen.

§ 2De statuten van de vereniging en de wijzigingen van de statuten moeten ter kennisgeving worden voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen van Heusden-Zolder.

§ 3De vereniging mag alle verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn het verwezenlijken ervan te begunstigen, en onder meer overeenkomsten sluiten, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen. Er zal een concessieovereenkomst afgesloten worden met de gemeente Heusden-Zolder, waarin vermeld wordt welke lokalen vzw De Zandloper van de gemeente mag gebruiken om het doel van de vzw te realiseren. In deze overeenkomst worden de onderlinge rechten en plichten bepaald.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen.

§ 4Zij mag onder andere alle roerende goederen verwerven die nodig zijn voor het verwezenlijken van haar doel. De vzw mag echter geen taken van gemeentelijk belang op zich nemen.

Artikel 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

TITEL Il - LEDEN

Artikel 5: De vereniging is samengesteld uit werkende leden. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de werkende leden.

Artikel 6:

§ 1 Het aantal leden van de vereniging wordt bepaald door de algemene vergadering, met

een minimum van zeven leden, waarin zowel vertegenwoordigers vanuit de vrijwilligersgroep ais vertegenwoordigers vanuit de seniorenraad zetelen alsook onafhankelijken. De afvaardiging van de vrijwilligers is altijd het talrijkste.

De algemene vergadering wordt aangevuld met 2 niet-stemgerechtigde, adviserende leden afgevaardigd namens de gemeente Heusden-Zolder en aangeduid door de gemeenteraad, namelijk de schepen die seniorenbeleid onder zijn/haar bevoegdheid heeft en 1 personeelslid van de gemeente dat (mede-)verantwoordelijk is voor de dagelijkse opvolging van het seniorenbeleid. Deze 2 personen treden louter adviserend op en kunnen bijgevolg niet aansprakelijk gesteld worden voor beslissingen die genomen worden door de vzw. Daarnaast kan de algemene vergadering andere deskundigen uitnodigen op de vergadering. Ook zij treden louter adviserend op en hebben geen stemrecht.

§ 2Door zijn toetreding aanvaardt elk werkend lid (miv) zich te onderwerpen aan de statuten en desgevallend aan het huishoudelijk reglement.

Hij verplicht zich ertoe zich te onthouden van alle handelingen strijdig met het doel van de vereniging. Met een meerderheid van twee derde der geldig uitgebrachte stemmen kan de Algemene Vergadering soeverein beslissen tot uitsluiting telkens als een lid hierop een inbreuk zou maken.

§ 3De vergaderingen van de algemene vergadering en raad van bestuur kunnen bijgewoond worden door toegetreden leden die geen stemrecht hebben.

Artikel 7: De hoedanigheid van werkend lid van de vereniging wordt verloren:

' M0D 2.2

Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a.Bij ontslag van het lid uit de betrokken adviesraad of vrijwilligersgroep die hijlzij vertegenwoordigt in de vzw. Indien de seniorenraad of de vrijwilligersgroep besluit om te zorgen voor vervanging, moet men overgaan tot een vernieuwing van zijn vertegenwoordiger in de loop van de eerste maand volgend op het ontslag.

b.Door ontslag van het [id of indien de gemeente een einde maakt aan het vertegenwoordigingsmandaat van de niet-stemgerechtigde adviserende afgevaardigde(n). Dit ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur van de vereniging meegedeeld worden.

c.Door overlijden of rechtsonbekwaamheid.

d.Door uitsluiting, die geschiedt onder de voorwaarden bepaald door artikel 12 van de wet van 17 juni 1921.

In de gevallen bepaald in punten b, c of d wordt binnen één maand na kennismaking van het ontslag door de raad van bestuur aan de groepering waartoe het ontslag nemend lid behoorde, verzocht om een vervanger aan te duiden en dit binnen een termijn van één maand na de kennisgeving vanwege de raad van bestuur.

De uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen aanspraken op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van toekomstige aanbrengsten of andere prestaties vorderen. In geen geval kan in deze gevallen, mededelingen of afschriften van rekeningen, verzegelingen van de goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris geëist worden.

Artikel 8: De werkende leden zijn geen bijdrage verschuldigd.

Zij zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

TITEL lHI - DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9: De algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden.

Werkende leden hebben elk 1 stem. Werkende leden kunnen zich laten vertegenwoordigen door een volmacht. De daartoe aangeduide schepen en het personeelslid vanuit de gemeente maken ambtshalve deel uit van de AV, zij hebben slechts een adviserende stem.

De leden van de vereniging zijn verplicht:

a. de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b. de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens verhindering door de ondervoorzitter en bij dienst verhindering door de oudste aanwezige bestuurder.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 10: De algemene vergadering is het hoogste gezagsorgaan van de vereniging. Zij is uitsluitend bevoegd voor:

1.het wijzigen van de statuten;

2.het benoemen en afzetten van bestuurders;

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

4.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

5.het uitsluiten van een lid;

6.benoeming en afzetting van de commissarissen;

7.de kwijting aan bestuurders en commissarissen;

8.de omzetting van de vzw in een vso (vereniging met sociaal oogmerk);

9.alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 11:

§ 1 De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen zo dikwijls als voor een goede werking van de vzw noodzakelijk is.

Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar.

§ 2De raad van bestuur is bovendien verplicht wanneer één vijfde van haar leden daarom verzoekt een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen. In laatstgenoemd geval roept de raad van bestuur, bij gebreke van statutaire bepalingen, de algemene vergadering bijeen binnen eenentwintig dagen na het verzoek tot bijeenroeping. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na dit verzoek

§ 3Alle leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief, ten minste acht dagen voor de vergadering. De uitnodiging tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn ondertekend zijn door de voorzitter of de secretaris.

§ 4De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur.

Alleen de punten die op de agenda vermeld worden, kunnen besproken worden op de algemene vergadering. Met akkoord van 213 van de aanwezige leden kan een punt aan de agenda worden toegevoegd, met uitzondering van punten betreffende het wijzigen van de statuten of de ontbinding van de vereniging.

Artikel 12:

§ 1De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van geldig uitgebrachte stemmen, behalve in de gevallen bepaald door de wet of onderhavige statuten.

§ 2Als er gestemd wordt over personen of functies, of op verzoek van ten minste een derde van de aanwezige leden, gebeurt de stemming geheim en schriftelijk. In de anderen gevallen is de stemming publiek.

§ 3Bij publieke stemming is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend in geval van staking van stemmen.

§ 4Bij geheime stemming wordt het punt verworpen bij staking van stemmen.

§ 5Wanneer er bij geheime stemming over personen, staking van stemmen is, heeft een nieuwe stemronde plaats tussen de kandidaten met het gelijk aantal stemmen.

§ 6In geval van uitsluiting van een lid, de wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bij de stemming omtrent de statutenwijziging of ontbinding worden onthoudingen geteld als tegenstem.

§ 7De algemene vergadering beslist jaarlijks of de bestuurders hun werk goed gedaan hebben en dus kwijting kunnen krijgen.

Artikel 13: Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een andere bestuurder.

TITEL IV - DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14: De algemene vergadering kiest onder zijn leden een raad van bestuur, bestaande uit minimum 6 leden, waarvan het merendeel leden uit de vrijwilligersgroep.

De vereniging wordt bestuurd door deze raad van bestuur.

De schepen die seniorenbeleid onder zijn/haar bevoegdheid heeft maakt hiervan ambtshalve deel uit. Het daartoe aangeduide personeelslid van de gemeente maakt ambtshalve deel uit van de raad van bestuur, zij hebben slechts een adviserende stem. De schepen en het personeelslid worden afgevaardigd namens de gemeente Heusden-Zolder en aangeduid door de gemeenteraad. De bestuurders handelen als een college. De bestuurders worden door de algemene vergadering verkozen met gewone meerderheid en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 15:

§ 1 Het mandaat van lid van de raad van bestuur loopt over een periode van 6 jaar. Bestuurders zijn herkiesbaar na deze periode. De bestuurders treden in functie, na aanvaarding van het mandaat en zodra hun aanstelling is kenbaar gemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

§ 2EIke bestuurder, aangeduid om te voorzien In een tijdens het mandaat opengevallen plaats, is slechts benoemd voor de duurtijd van dit mandaat.

§ 3De hoedanigheid van lid van de raad van bestuur wordt verloren onder dezelfde voorwaarden als deze vermeld onder artikel 7 voor de leden van de algemene vergadering. De opdracht eindigt bovendien van rechtswege door het verstrijken van zijn of haar mandaat.

Artikel 16:

§ 1 De raad van bestuur wordt samengeroepen volgens de modaliteiten bepaald in het huishoudelijk reglement.

§ 2De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter en bij belet door de ondervoorzitter of bij diens afwezigheid door de oudste aanwezige bestuurder..

§ 3De leden van de raad van bestuur kunnen zich laten vertegenwoordigen door een volmacht. leder lid van de raad van bestuur kan maximaal 1 volmacht krijgen.

Artikel 17: Bij belet of afwezigheid van de voorzitter, krijgt de ondervoorzitter de functie van waarnemend voorzitter en kan de waarnemend voorzitter de vzw rechtsgeldig vertegenwoordigen en verbintenissen aangaan.

Artikel 18: De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de stemgerechtigde leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Artikel 19:

§ f De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

§ 2De raad van bestuur oefent eveneens het dagelijks bestuur uit.

§ $Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een bestuurder. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

§ 4De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een of meer bestuurders. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan zes jaar en het mandaat kan te alle tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. De vereniging wordt in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon, belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit moet leveren.

§ 5De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

TITEL V - VOORZITTER, ONDERVOORZITTER EN PENNINGMEESTER

Artikel 20:

§ 1 De raad van bestuur duidt een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en een penningmeester aan onder haar leden.

TITEL VI  INZAGERECHT LEDEN

Artikel 21: Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur, en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VII - REKENINGEN EN BEGROTING

Artikel 22:

§ 1 Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot 31 december. In afwijking hiervan loopt het eerste jaar vanaf de dag van de oprichting tot 31 december van het daaropvolgende jaar.

De raad van bestuur bereidt jaarlijks de rekening voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar. .

De algemene vergadering duidt één van haar leden aan als toezichter, om haar rekeningen te controleren.

Do vzw legt de rekening ter kennisgeving voor aan het college van burgemeester en schepenen binnen de 2 maanden na goedkeuring door de algemene vergadering.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§ 2De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de

vzw-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

§ 3De raad van bestuur maakt in december een begroting op voor het volgende boekjaar.

Artikel 23: De controle op de gemeentelijke tussenkomst in de kosten wordt uitgeoefend door en binnen de eigen gemeentelijke organisatie, dat is door de ambtenaren handelend in hun functie. Zij mogen daartoe kennis nemen van alle geschriften en computerbestanden betreffende de financiële toestand en verrichtingen van de vzw. Zij mogen daartoe deze documenten verplaatsen. Zij zullen aan het college van burgemeester en schepenen het resultaat van hun opdracht onderwerpen.

TITEL VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 24: Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars, rekening houdend met de bepaling van art. 25. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 25: ln geval van ontbinding van de vereniging zal de algemene vergadering een vereffenaar aanstellen, met de verplichting het vermogen aan te wenden voor de aflossing van de financiële lasten van de vereniging en daarna voor het verwezenlijken van doelstellingen die gelijk zijn of overeenstemmen met het maatschappelijk doel van de vereniging zelf.

Artikel 26: Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk. Voor het overige wordt verwezen naar de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

Opgemaakt in vijf exemplaren en goedgekeurd op de algemene vergadering, gehouden te Heusden-Zolder op 28 januari 2014.

Om te kunnen stemmen over de wijziging van de statuten moeten minimum 14 van de 21 stemgerechtigden aanwezig zijn op deze buitengewone algemene vergadering. De secretaris overloopt de aanwezigheidslijst en telt 16 stemgerechtigde leden. Er mag dus gestemd worden.

Stemming: Alle leden van de algemene vergadering gaan unaniem akkoord met bovenvermelde wijzigingen betreffende de statuten en keuren de nieuwe statuten unaniem goed.

Nu de nieuwe statuten unaniem werden goedgekeurd, krijgen een aantal leden van de algemene vergadering van rechtswege hun ontslag namelijk de leden die afgevaardigd zijn door de gemeenteraad of de OCMW-raad. Volgende leden krijgen van rechtswege hun ontslag: Ann Leyssens, Marc Swevers, Danny Vanoppen (voorzitter), Albert Palmers, Dirk Schops (ondervoorzitter), Selahattin Ozer, Jan Jans, Lut Blacquaert, Hendrik Huyghelier (bestuurslid), Bjorn Winters, Dirk Claes, Lutgarde Hermans, Gilbert Vrancken (bestuurslid), Leon Steenberghs.

Er wordt kwijting gegeven aan de ontslagnemende leden die ook een bestuursfunctie opnamen.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

5) De nieuwe kandidaat-leden vervoegen de vergadering. Bespreking nieuwe kandidaturen voor de algemene vergadering volgens de gewijzigde statuten.

Volgende leden blijven lid van de algemene vergadering na statutenwijziging daar zij voldoen aan de nieuwe voorwaarden die gesteld worden aan de leden: Louis Vanhoudt (aangeduid door de groep vrijwilligers), Hugo Ketelslegers (aangeduid door de seniorenraad) Armand Geraerts (aangeduid door de groep vrijwilligers), Leo Nulens (aangeduid door de seniorenraad ), Willy Jans (aangeduid door de seniorenraad) en Jef Minten (aangeduid door de groep vrijwilligers).

Ann Leyssens, Dirk Schops en Lut Blacquaert stellen zich terug kandidaat voor de algemene vergadering vanuit persoonlijke titel en willen dus als onafhankelijken zetelen in de algemene vergadering.

Daarnaast werd een oproep gelanceerd bij de seniorenraad en bij de vrijwilligersgroep van de cafetaria om hun kandidatuur in te dienen voor de algemene vergadering en/of de raad van bestuur. De nieuwe kandidaat-leden vervoegen de vergadering namelijk: Jef Eisen, Anne Hanssens, Fons Timmers, Louis Aerts, Mathilda Segers, Astrid Vandeweyer, Raymond Wijnen en Godelieve Vanhamel.

Volgende nieuwe leden van de algemene vergadering warden unaniem aanvaard volgens de gewijzigde statuten: Ann Leyssens, Dirk Schops en Lut Blacquaert als onafhankelijken. Anne Hanssens en Jef Eisen aangeduid door de seniorenraad. Louis Aerts, Mathilda Segers, Godelieve Vanhaemel, Astrid Vandeweyer, Raymond Wijnen en Fons Timmers aangeduid door de vrijwilligersgroep.

Tenslotte zullen 2 niet-stemgerechtigde leden namens de gemeenteraad worden afgevaardigd en aangeduid namelijk de schepen die seniorenbeleid onder zijn/haar bevoegdheid heeft en 1 personeelslid van de gemeente dat (mede-)verantwoordelijk is voor de dagelijkse opvolging van het seniorenbeleid (momenteel Danny Vanoppen als schepen en An Palmans als centrumleider). De leden van de algemene vergadering gaan unaniem akkoord met de toevoeging van deze 2 niet-stemgerechtigde leden.

6) De leden van de algemene vergadering verkiezen onder hun leden bestuurders volgens de gewijzigde statuten.

Nu de nieuwe samenstelling van de algemene vergadering gekend is, kunnen de nieuwe

kandidaturen voor de raad van bestuur besproken warden.

Volgende mensen stellen zich kandidaat om in de raad van bestuur te zetelen: Dirk Schops als onafhankelijke. Anne Hanssens, Hugo Ketelslegers en Jef Eisen aangeduid door de seniorenraad. Louis Vanhoudt, Armand Geraerts, Louis Aerts, Mathilda Segers, Godelieve Vanhaemel, Jef Minten en Fons Timmers aangeduid door de vrijwilligersgroep. Er volgt een geheime stemming.

Volgende leden werden verkozen via geheime stemming: Dirk Schops als onafhankelijke. Anne Hanssens, Hugo Ketelslegers en Jef Eisen vanuit de seniorenraad. Louis Vanhoudt, Armand Geraerts, Louis Aerts, Mathilda Segers, Godelieve Vanhaemel, Jef Minten en Fons Timmers vanuit de vrijwilligersgroep.

Deze nieuwe bestuurders zullen tijdens de volgende bestuursvergadering, die in februari zal plaatsvinden, onder hun leden een voorzitter, ondervoorzitter, penningmeester en secretaris verkiezen.

Deze bestuurders hebben tijdens de bestuursvergadering d.d.14102/201.4 (verslag als bijlage) onder hen aangesteld: Dirk Schops als voorzitter, Hugo Ketelslegers als ondervoorzitter, Fons Timmers als penningmeester en Jef Eisen als secretaris

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Getekend Dirk Schops, in de hoedanigheid ais voorzitter en Louis Vanhoudt, in de hoedanigheid als bestuurder

... '

.

Voorbehouden

aan het

Belgiech Staatelad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013
ÿþ MDD22

MM' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -09- 2013

H"3 ig

iuu mA~~Aiiioi

*131A a31*

Vo

beho

aan

Belç

Staat

il



11

Ondernemingsnr : 460.983.590

Benaming

(voluit) : vzw De Zandloper

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Heldenplein 1, 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur

Ulttreksel uit te algemene vergadering van 23 april 2093

Vrijwillig ontslag van volgende bestuurders:

Anne Hanssens

Anita Beutels

Marc Vanderstraeten

Michel Roelandts

Aanstelling tot bestuurders:

Danny Vanoppen

Dirk Schops

Hugo Keteislegers

Louis Vanhoudt

Hendrik Huyghelier

Gilbert Vrancken

Deze bestuurders hebben tijdens de bestuursvergadering d.d. 17/05/2013 onder hen aangesteld:

Danny Vanoppen als voorzitter

Dirk Schops ais ondervoorzitter

Louis Vanhoudt ais penningmeester

Getekend : Danny Vanoppen, voorzitter

Vanhoudt Louis, penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2011
ÿþd ~ --- ------- MOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vhloc"~~ eissrdc-

flll Illf

l I I

IflflIC100111111

st~ats~l *11049200*

4

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1 -03- 2011

HA  4_.

j Onoe;nemingsnr : 460.983.590

\f Benaming

(voluit) : vzw De Zandloper

(verzon) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Heldenplein 1, 3550 Neusden-Zolder

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur

CAD Uitreksel uit de algemene vergadering van 9 december 2010

Vrijwillig ontslag van volgende bestuurder:

e Suzy Jans

Vrijwillig ontslag van voorzitter:

C) 0 Marc Vanderstraeten

X Aanstelling tot bestuurder:

e

b Marc Vanderstraeten

rm

. 4 9

D

CU Aanstelling tot voorzitt- :

< Dirk Schops -- V

 r _ c ~ ..~



0

N Dirk Schops ~ Louis Vanhoudt

p voorzitter penningmeester

g i

M

i

~

~

~

, et

: cg

~

" el

..,

t~

~r

(le

:..~

'.Z1 .

.

i cie

(DL

et

; .

~"

Op de laatsle biz. van Lsiik _ vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de ifstruP~enterende notaris. hetzij van de p rso(o)n(en) bevoegd ie vereniging, :,lichting ot org i?isme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
DE ZANDLOPER

Adresse
Hesdinstraat 15 te 3550 Heusden-Zolder

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande