DEBOUGNOUX HUGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBOUGNOUX HUGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.265.549

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.12.2013, NGL 26.03.2014 14079-0399-011
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.12.2012, NGL 29.04.2013 13100-0018-011
02/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300035*

Neergelegd

29-12-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Gemeente Zichen-Zussen-

Bolder) op 23 december 2011, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT DER OPRICHTERS:

1)Mevrouw DEBOUGNOUX Danielle, Mariette, Patricia, opvoedster, geboren te Hermalle-sous-Argenteau op

30 juni 1976 (identiteitskaart nummer 590 7644587 43 geldig tot 4 april 2013), ongehuwd, wonende te 3798

Voeren, Schophem 81.

2)De heer DEBOUGNOUX Hugo, Daniël, Robert, zelfstandige, geboren te Tongeren op 26 juli 1985

(identiteitskaart nummer 591 1762427 39 geldig tot 29 september 2015), ongehuwd, wonende te 3798 Voeren,

Schophem 321.

RECHTSVORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: DEBOUGNOUX HUGO

ZETEL: 3798 Voeren, Schophem('s Gravenvoeren) 18

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Groot- en kleinhandel in doe-het-zelf artikelen, en gereedschappen, ijzerwaren, hout, verlichting, wooninrichting, artikelen van sanitair, bouwmaterialen, elektriciteit, elektro, schrijnwerkerij;

" De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, de invoer en uitvoer, de verwerking en bewerking van bomen en boomsoorten, allerlei hout, houtsoorten, houtproducten, bouwmaterialen en aanverwante producten en onderhoudsmaterialen.

" Kleinhandel in producten van de scheikundige nijverheid, houtnijverheid, papiernijverheid, bouwnijverheid, glasnijverheid, metaalnijverheid, van verfwaren, lijmen, sanitair, elektrische en andere huishoudtoestellen, elektro installatiematerialen en toestellen, gereedschappen, en over het algemeen alle goederen en producten welke betrekking hebben op de vermelde beroepswerkzaamheden.

" De kleinhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen.

" De productie, verwerking, afwerking, levering, installatie en herstelling van alle producten en goederen welke betrekking hebben op de gevoerde handel.

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan.

" Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Ze mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel. Zij mag eveneens alle financiële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DEBOUGNOUX HUGO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3798 Voeren, Schophem('s Gravenvoeren) 18 Onderwerp akte: Oprichting

0842265549

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

In het algemeen mag zij alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen. De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. DUUR : voor onbepaalde tijd, vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

KAPITAAL  AANDELEN: 75.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 75 gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop deels in natura en deels in geld ingeschreven en volledig volstort door:

-de heer DEBOUGNOUX Hugo, voornoemd : op 70 aandelen;

-mevrouw DEBOUGNOUX Danielle, voornoemd: op 5 aandelen;

Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor:

«...Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemende vergoeding, van de voornaamste bestanddelen uit de handelszaak van de Heer Hugo DEBOUGNOUX, die geschiedt aan de hand van de situtatie per 1 september 2011, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichter, toekomstig zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA DEBOUGNOUX HUGO in te brengen vermogensbestanddelen, beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft:

Ï%70 volgestorte aandelen van de BVBA DEBOUGNOUX HUGO met elk een gelijke fractiewaarde van 1/70ste van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 1.000,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan de Heer Hugo DEBOUGNOUX.

Ï%Een bedrag van ¬ 90.000,00 onmiddellijk te betalen. Dit bedrag komt toe aan de Heer Hugo DEBOUGNOUX.

Ï%Een achtergestelde lening van ¬ 40.000,00 in de boeken van de vennootschap op naam en in het voordeel van de Heer Hugo DEBOUGNOUX. Dit bedrag komt toe aan de Heer Hugo DEBOUGNOUX.

Ï%Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van de Heer Hugo DEBOUGNOUX voor een bedrag van ¬ 43.050,00. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan de Heer Hugo DEBOUGNOUX.

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot

inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (70) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 1.000,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd met een achtergestelde lening, ten bedrage van ¬ 40.000,00 en verhoogd met een inschrijving van een bedrag van ¬ 43.050,00 op een rentedragende lopende rekening in het voordeel van de Heer Hugo DEBOUGNOUX.

6. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ... »

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

Artikel 12.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel 13.-

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerder(s) hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

ALGEMENE VERGADERING: de derde vrijdag van de maand december om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen weze, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging van de statuten.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van één oktober tot dertig september van volgend jaar.

WINST, RESERVERINGEN:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

SLOTVERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging ter Griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig september tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van december 2012.

2. Quasi-inbreng: Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3.Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

De heer DEBOUGNOUX Hugo, geboren te Tongeren op zesentwintig juli duizend negenhonderdvijfentachtig, wonende te 3798 Voeren, Schophem('s Gravenvoeren) 18.

De Heer DEBOUGNOUX, voornoemd, die aanvaardt.

4.BEKRACHTIGING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. 5. VOLMACHT

Comparanten geven volmacht aan SBB-Accountants & Adviseurs en medewerkers te 3700 Tongeren, Aniciuspark 19, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande..

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het desbetreffend artikel van het wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid, en rekening houdende met de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL. Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBOUGNOUX HUGO

Adresse
SCHOPHEM('S GRAVENVOEREN) 18 3798 'S GRAVENVOEREN

Code postal : 3798
Localité : Fouron-Le-Comte
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande