DECOGAO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOGAO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.116.194

Publication

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 06.05.2013 13113-0458-010
30/01/2013
ÿþ Mod woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Naargr fagtt tar rlfffa dar rechtbank U. koophandel te TONQEI EN

1 G -01» 2013

de Hooidgrlffler, Griffie

1

Ondernemingsnr : 0809.116.194 Benaming

(voluit) : DECOGAO (verkort) :

Voor" behoud aan hi Belgis. Staatsb

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Buntgrasstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding -sluiting vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 07 januari 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voer registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

BESLISSING

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 19 november 2012, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, hierna vermeld, over de staat van actief en passief, met vermelding of, daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden ais volgt:

"9 BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen conform, artikel 181 heeft de zaakvoerder van "DECOGAO BVBA" met maatschappelijke zetel te 3600 Genk,: Buntgrasstraat 22, een boekhoudkundige staat opgesteld onder haar verantwoordelijkheid, afgesloten op 19' november 2012, die een balanstotaal opgeeft van 27.949,80 EUR en een netto-actief van 27.949,80 EUR positief rekening houdend met het verlies tot en met 19/11/2012, en niet goedgekeurd door de algemene vergadering.

Op basis van het onderzoek dat ondergetekende de heer Roland Vos bedrijfsrevisor overeenkomstig de, toepasselijke professionele normen, heeft uitgevoerd, kan deze besluiten dat:

-hij zich niet uitspreekt over de afloop van enig latent hangend geschil waarin de vennootschap zou; verwikkeld zijn;

-geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te, voeren fiscale controles door de administratie van de BTW en van de vennootschapsbelasting overeenkomstig de Belgische wetgeving;

-dat de staat van actief en passief per 19 november 2012 op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Tenslotte lijken de vooruitzichten van de vereffening en de samenstelling van de activa en passiva onzeker, gelet op het effect van mogelijke fiscale latenties of hangende geschillen, zodat het niet mogelijk is om op redelijke wijze te bepalen in welke mate de voorgelegde staat van activa en passiva per 19 november 2012, in het vooruitzicht van de geplande vereffening, de financiële toestand van de vennootschap volledig en getrouw weergeeft.

Hasselt, 30 november 2012

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de'

vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

BELISSING.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

,~

1)cÉat~er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens een-váorziening aangelegd inzake de kosten van onderhavige vereffening.

Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat de kosten van onderhavige vereffening werden voldaan, en dat er aldus geen passiva zijn.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar wordt benoemd;

3) dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en die besluiten nemen met éénparigheid der stemmen/.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf,

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer De Coninck Koenraad, in zijn hoedanigheid als vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de De Coninck Koenraad, in zijn hoedanigheid van vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer De Coninck Koenraad alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen,

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

BESLISSING.

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het van rechtwege ontslag van enige zaakvoerder, Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar tot en met heden.

BESLISSING.

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

BESLISSING.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Genk, Buntgrasstraat 22.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag revisor, verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 08.05.2012 12110-0019-011
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 08.05.2011 11106-0176-010
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 08.05.2010 10115-0237-011

Coordonnées
DECOGAO

Adresse
BUNTGRASSTRAAT 22 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande