DEDON BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEDON BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.358.206

Publication

18/02/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TRijlagen bij het Ielgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442.358.206

Benaming

(voluit) : DEDON BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Hoevenstraat 10B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding Vereffening

Uittreksel uit de akte verleden op 30 december 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk,

opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig

doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone

algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De aandeelhouders en bestuurders doen afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 13 december 2013, gehecht;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, hierna vermeld, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

"11. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de onder de vorm van een Naamloze

Vennootschap DEDON BENELUX, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Hoevenstraat 10 B, dewelke werd opgesteld door de bestuurders in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, afgesloten per 13-12-2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van, de vennootschap geeft een balanstotaal op van 29039,20 euro en een netto-passief van 324717,33 euro.

Dedon GMBH ziet af van de inning van de vordering van 353.756,53 euro, evenwel met uitzondering van de hierin opgenomen kosten van de vereffening, zodat er geen passief is.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledige getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van de kosten van de vereffening en onder voorbehoud van een mogelijk oninbare vordering van 25036,85 euro waarvoor geen waardevermindering is opgenomen en in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes zullen gerealiseerd worden. Voorbehoud wordt evenzeer geformuleerd m.b.t. een latent aanwezig risico t.a.v. mogelijke belastingschulden die zouden kunnen voortvloeien uit hoofde van toekomstige fiscale controles.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Gedaan te Zonhoven op19 december 2013

BVBA BEDRIJFSREVISOR M.MASSY

Burgerlijke Vennootschap

Vertegenwoordigd door Marc Massy

Bedrijfsrevisor."

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de

vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BELISSING.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -02- 2014

HASSELT

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*1A09487

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1) zich ertoe te verbinden, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva. Voor wat betreft de vermelde passiva zoals gemeld in de balans en zoals overgenomen in het besluit van voormelde bedrijfsrevisor verklaart de aandeelhouder voormeld sub 1 reeds uitdrukkelijk en schriftelijk te hebben afgezien van haar vordering. Bijgevolg verklaren de aandeelhouders dat de vennootschap geen enkel passief bezit.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar wordt benoemd;

3) dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en de besluiten nemen met éénparigheid der stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf,

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naáE 'aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer-Wilfried Hendriks voormeld, in zijn hoedanigheid als aandeelhouder, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Wilfried Hendriks, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Wilfried Hendriks alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap,

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen,

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

VIERDE BESLISSING.

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het van rechtswege ontslag van de bestuurders. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de bestuurders voor hun bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar tot en met heden.

VIJFDE BE=SLISSING.

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZESDE BeSLISSING,

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te Lommel, Koning Leopoldlaan 119.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag revisor, verslag raad van bestuur.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.08.2013 13424-0467-018
22/01/2013
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

` .~ . . - . ~ > 1,~1 _ a`ë t7 Cl8

f~C ÎÏtbai~:~

pp il JAN 2013

lIJIl

" 13012 95'

iii 1

iii

Ondernemingsnr : 0442.358.206

Benaming

(voluit) : DEDON BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 57, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

De Raad van Bestuur heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Hoevenstraat 10 B te 3920 Lommel met ingang vanaf 19 december 2012.

BVBA 108, gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger de heer Wilfried Hendriks

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12539-0398-018
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11480-0576-018
17/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II~V~I~1NIII N

*iiozesMV~ia*







Ondememingsnr : 0442.358.206

Benaming

(voluit) : DEDON BENELUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 57, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTSLAG COMMISSARIS

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 4 juni 2010 heeft met unanimiteit van stemmen besloten om, vanaf heden, de BVBA IGNACE VANDER STICHELE & CO met zetel te 9880 Aalter, Ganzeplas 55, vertegenwoordigd door de heer Ignace Vander Stichele, bedrijfsrevisor te ontslaan als commissaris-revisor gezien onafhankelijkheidsredenen.

~~cc~ t afer~fi f,r-r griffie v~? ~e ~err~tfir~ank van hcr~,~hattrfal te tiîlf4rer~:, er1, op

07 RB. 2011

Griffie

BVBA 108, gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger de heer Wilfried Hendriks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 17.06.2010 10192-0294-022
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 24.08.2009 09634-0129-022
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08476-0183-017
05/09/2007 : HA077303
27/08/2007 : HA077303
02/03/2007 : HA077303
29/12/2006 : HA077303
14/12/2005 : HA077303
24/12/2004 : HA077303
28/01/2004 : HA077303
04/02/2003 : HA077303
01/01/1997 : HA77303
01/01/1995 : HA77303
01/01/1993 : HA77303
01/01/1992 : HA77303
17/11/1990 : HA77303

Coordonnées
DEDON BENELUX

Adresse
HOEVENSTRAAT 10 B 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande