DEFERME PLASTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFERME PLASTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.005.608

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0325-014
19/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f--

lala llHtl11l 11t t 111Hfl

*19063831*

V beh

aa

Bel Stat

i

I

Ondernemingsnr : 0424.005.608

Benaming

(voluit) : DEFERME

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Buitingstraat 69 te 3583 Beringen-Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte ; statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende Philip Vertessen, notaris te Tessenderlo, Markt 12, op 28 december 2013, geregistreerd Beringen 1 op 3 januari 2014, vier bladen geen verzending, boek 438, blad 50, vak 1, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), zijnde een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEFERME" met maatschappelijke zetel te 3583 Beringen (Paal), Buitingstraat 69 en met ondernemingsnummer 0424.005.608 en BTW-nr 424.005.608, RPR Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besliste de naam van de vennootschap te wijzigen in "DEFERME PLASTICS", Artikel één der statuten luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 1:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De naam luidt "DEFERME PLASTICS".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besliste om de jaarlijkse vergadering te verplaatsen naar 1 juni om dertien uur. Artikel 14 eerste alinea der statuten luidt voortaan : "De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op één juni om dertien uur."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering zette uiteen dat de heer Deferme Alwin, voornoemd, zijn ontslag als zaakvoerder aanbiedt aan de vennootschap, ingaande op heden. De vergadering verklaarde dit ontslag, ingegaan op heden, te aanvaarden. De vergadering besliste aan de heer Deferma Alwin volledige kwijting en décharge te geven voor het door zijn gevoerde beleid en bestuur van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT:

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder werd aangesteld, ingegaan op heden, voor onbepaalde duur: de heer DEFERME Franciscus Pierre Eugeen, geboren te Tessenderlo op 5 april 1951, (NN. 51.04.05-181.89), wonende te 3583 Beringen, Buitingstraat 69, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend beslissing genomen door de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT;

Met algemeenheid van stemmen ontsloeg de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 11 december laatst houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de mevrouw Volders Maria voormeld, een bruto-bedrag ten belope van zevenhonderd euro (¬ 700,00); - aan mevrouw Deferme Katieen voormeld, een bruto-bedrag ten belope van achtenvijftigduizend honderd euro (¬ 58.100,00);

- aan de heer Deferme Alwin voormeld, een bruto-bedrag ten belope van achtenvijftigduizend honderd euro (¬ 58.100,00);

- aan de heer Deferme Jochen voormeld, een bruto-bedrag ten belope van achtenvijftigduizend honderd euro (¬ 58.100,00);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~-r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op elf december tweeduizend dertien door boeking op rekening-courant van de respectievelijke vennoten.

ZESDE BESLUIT:

Met algemeenheid van stemmen ontsloeg de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 13 december laatst, en NIELANDT, FRANKEN & CO BEDRIJFSREVISOREN Burgelijke BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, eveneens opgemaakt op 13 december laatst, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Deferme BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 175.000 toekent aan haar vennoten en dat deze ervoor opteert om de schuldvorderingen, die daardoor ontstaan, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 157.500, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden afgerond 346 nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Deferme BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkenden immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen werden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

ZEVENDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering besliste om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd zevenenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 177.500,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van zeventienduizend vijfhonderd euro (E 17.500,00), hetzij aldus netto honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00).

I. Beslissing

De vergadering besliste om het kapitaal te verhogen met honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op honderd zevenenzeventigduizend vijfhonderd euro (E 177.500,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging ging gepaard met de creatie van driehonderd zesenveertig (346) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze driehonderd zesenveertig (346) nieuwe aandelen werd volledig ingeschreven en het volledig bedrag van honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 157.500,00) zal geboekt worden als kapitaal. Ieder nieuw aandeel werd dus volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Il. Inbreng.

Was alhier tussengekomen

- mevrouw VOLDERS Maria, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zeshonderd dertig (630) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Voorgehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw DEFERME Katleen, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeënvijftigduizend tweehonderd negentig (¬ 52.290,00) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- de heer DEFERME Alwin, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeënvijftigduizend tweehonderd negentig (¬ 52.290,00) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

- de heer DEFERME Jochen, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarde zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweeënvijftigduizend tweehonderd negentig (¬ 52.290,00) kapitaal, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Elk van de inbrengers verduidelijkte nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem/haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van vier december laatst.

Ingevolge onderhavige inbreng werd het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

Vergceding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura werden driehonderd zesenveertig (346) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze driehonderd zesenveertig (346) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, werden toegewezen als volgt - één (1) aandelen aan mevrouw Volders Maria, voornoemd;

- honderd vijftien (115) aandelen aan mevrouw Deferme Katleen, voornoemd;

- honderd vijftien (115) aandelen aan de heer Deferme Alwin, voornoemd;

- honderd vijftien (115) aandelen aan de heer Deferme Jochen, voornoemd;

als vergoeding voor de gedane inbreng;

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelde vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot HONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 177.500,00).

Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden HONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 177.500,00) en wordt het vertegenwoordigd door VIJFHONDERD ZESENNEGENTIG (596) gelijke aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfhonderd zesennegentigste (1/596ste) van het kapitaal.

De algemene vergadering besliste de tekst van artikel vijf der statuten overeenkomstig de vorige beslissingen aan te passen, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ZEVENENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD (¬ 177.500,00) en wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd zesennegentig (596) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/vijfhonderd zesennegentigste (1/596ste) van het kapitaal vertegenwoordigden."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering machtigde de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

24/12/2013 : HA060446
11/07/2013 : HA060446
06/07/2011 : HA060446
12/07/2010 : HA060446
20/07/2009 : HA060446
09/07/2008 : HA060446
04/07/2007 : HA060446
12/07/2006 : HA060446
07/10/2005 : HA060446
21/06/2005 : HA060446
19/07/2004 : HA060446
31/12/2003 : HA060446
16/07/2003 : HA060446
17/07/2002 : HA060446
15/08/2001 : HA060446
02/02/1996 : HA60446
01/01/1995 : HA60446
01/01/1993 : HA60446
20/09/1990 : HA60446
14/06/1986 : HA60446
01/01/1986 : HA60446

Coordonnées
DEFERME PLASTICS

Adresse
BUITINGSTRAAT 69 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande