DEGE INDUSTRY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGE INDUSTRY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.498.727

Publication

04/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID liD 1011 uh 11011 011 lI llJ

+11019665'

Vr behc aar Bel! Staa

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 -Oyp 2011

e HoofdgritiC riffie

Ondernemingsnr : 0456.498.727

Benaming

(voluit) : DEGE INDUSTRY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 TONGEREN, Prinsenweg 23

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE TUSSEN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SUPRACOL" EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DEGE INDUSTRY"- STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Gustaaf Huybrechs te Hove op 29 december 2010, dragende volgende melding: "Geregistreerd vijf blad geen verzending te Kontich de 11-1-2010; boekdeel 538 blad 52 vak 5 ontvangen 25 euro get.de eerstaanwezend inspecteur ai Vander auwera" houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", met zetel te 3700 Tongeren, Prinsenweg 23, ingeschreven in het' rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0456.498.727 en met BTW-nummer BE 0456.498.727, dat beslist werd:

1° kennisname en bespreking van de hierna vermelde documenten en verslagen.

Het betreft het voorstel tot fusie opgemaakt door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SUPRACOL », met maatschappelijke zetel te 4040 Herstal, Zoning Industriel des: Hauts Sarts  4E avenue, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Luik onder nummer 0473.259.436, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY" op vijftien november tweeduizend en tien; deze fusievoorstellen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren en te Luik op vijftien november tweeduizend en tien.

2°A.Goedkeuring van het voormelde fusievoorstel en de vooropgestelde fusie, waardoor aldus het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUPRACOL", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, ten algemene titel overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DeGe INDUSTRY », die houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SUPRACOL ».

B.Beslissing dat de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "SUPRACOL" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DeGe; INDUSTRY", wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf, met name zonder retroactieve werking.

Alle verrichtingen die vanaf gemelde datum door de vennootschap "SUPRACOL" zullen gesteld worden, komen voor rekening van de ovememende vennootschap "DeGe INDUSTRY" en de sindsdien verworven' resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUPRACOL" op te bestaan.

3° Vaststelling dat er geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van. enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4° Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato november 2010,!

opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, waarbij in bijlage een staat van' het actief en het passief van de vennootschap werd gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op dertig september laatst.

Wijziging van artikel 3 van de statuten, inhoudende het maatschappelijk doel, door schrapping van de bestaande tekst en vervanging door de volgende tekst:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot voorwerp:

Aankoop en verkoop in het groot en in het klein van lijmen, afwerkingsproducten (vemissen en verven), P.U.-lakken voor metalen; oplosmiddelen, tinvers, schuurmiddelen, decoratie-artikelen, houtbeschermings- en houtveredelingsproducten, brandwerende en brandvertragende producten, drogisterij-artikelen en alle mogelijke aanverwante producten en toebehoren.

De aankoop en de verkoop in het groot en in klein, alsmede de constructie, van houtbewerkings- en industriële machines.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

#.')

Voorbehouden aan het gelgiscte Staatsblad

Evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op fotografiewerkzaamheden, zowel voor privatieve als voor publicitaire doeleinden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen aan alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondememingen deelnemen."

5° Vaststelling ten gevolge van deze fusie dat:

-enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUPRACOL", door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", werd verwezenlijkt.

-anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUPRACOL" vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

6° Aanpassing van de statuten, rekening houdend met voorgaande beslissingen.

Mededeling dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het handelsregister en de B.T.W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap: de heer VONCKX Frank, wonende te 2970 Schilde, De Reep 20.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

Gustaaf HUYBRECHS





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte met coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.1j1161j1j11J1111

Vc beh( aar Belt Staal

r

Ondememingsnr : 0456.498.727

Benaming

(voluit) : DEGE INDUSTRY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Prinsenweg 23

Onderwerp akte : FUSIE  OVERNAME DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID T & G - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door ondergetekende notaris Gustaaf Huybrechs te Hove op 29 december 2010, dragende volgende melding: "Geregistreerd vier blad geen verzending te Kontich de 11-1-2011 boekdeel 538 blad 52 vak 6 ontvangen 25 euro gelde eerstaanwezend inspecteur ai Vanderauwera" houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", met zetel te 3700 Tongeren, Prinsenweg 23, ingeschreven in het rechtspersonen register Tongeren onder nummer 0456.498.727 en met BTW-nummer BE 0456.498.727, waarbij beslist werd:

1" Kennisname en bespreking van de hierna vermelde documenten en verslagen.

Het betreft:

a) het voorstel tot fusie opgemaakt door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Prinsenweg 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tong eren onder nummer 0456.498.727, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&G" op vijftien november tweeduizend en tien; deze fusievoorstellen werden overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op vijftien november tweeduizend en tien.

b) de overeenkomstig de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen, namelijk:

- het fusieverslag van de zaakvoerders van de ovememende vennootschap gedateerd op dertig november tweeduizend en tien;

- het controleverslag van de commissaris van de vennootschap over het fusievoorstel gedateerd op dertig november tweeduizend en tien.

De conclusies van het verslag van de commissaris van de vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6, vertegenwoordigd door de heer Bert Kegels, luiden als volgt:

" 5. Besluit

Wij brengen verslag uit betreffende de fusievrrichting voorgelegd aan de algemene vergadering van T&G BVBA, de overnemende vennootschap en van DEGE Industry BVBA, de overgenomen vennootschap. Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nrom van het instituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusieverrichtingen van handelsvennootschappen, bevestigen wij dat:

" Het fusievoorstel dat ons werd voorgelegd alle inlichtingen bevat voorzien in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen;

«De beschrijving van de voorgenomen verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De waarderingsmethode weerhouden door de respectieve bestuursorganen voor de bepaling van de ruilvoet en dewelke gebaseerd is op de eigenvermogenswaarde van beide vennootschappen op datum van 30 september 2010, bedrijsfeconomisch gerechtvaardigd is en past binnen het kader van de fusievrrichting waarbij beide vennootschappen dezelfde aandeelhouder hebben;

" De waarde per aandeel werd bepaald respectievelijk voor DEGE Industry BVBA op 111,90 EUR en voor de T&G BVBA op 138,95 EUR;

" De ruilverhouding, hetzij 6.040 nieuwe aandelen van T&G BVBA voor 7.500 bestaande aandelen DEGE Industry BVBA, als vergoeding voor het door DEGE Industry BVBA ingebrachte patrimonium, redelijk is mede gezien de aandeelhouder van beide betrokken vennootschappen dezelfde is en zijn controlebelangen dus niet in het gedrang komen. Deze aandelen zijn volledig volstort, zonder vermelding van nominale waarde en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

°gr

genieten dezelfde rechten als de bestaande gewone aandelen en nemen deel in de resultaten vanaf het boekjaar beginnend op 1 januari 2011;

" De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd zijn en verplichtingen duidelijk en volledig gekend en vastgelegd zijn.

Zaventem, 30 november 2010.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Bert Kegels."

2° Goedkeuring van het voormelde fusievoorstel en de vooropgestelde fusie, waardoor aldus het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, ten algemene titel overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&G".

Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden zesduizend veertig (6.040) volledig volstorte aandelen van de overnemende vennootschap toegekend. De ruilverhouding werd als volgt vastgesteld : voor één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap zullen nul komma acht nul vijf drie twee vijf zes (0,8053256) aandeel van de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

Beslissing dat de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "DeGe INDUSTRY" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "T&G ", wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf, met name zonder retroactieve werking.

Alle verrichtingen die vanaf gemelde datum door de vennootschap "DeGe INDUSTRY" zullen gesteld worden, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "T&G" en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

- de overdracht gebeurt op basis van de op dertig september tweeduizend en tien afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

- de overdracht gebeurt door middel van toekenning van zesduizend veertig (6.040) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend en elf.

3° Vaststelling dat er geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4° Vaststelling ten gevolge van deze fusie dat:

-enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY", door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&G", werd verwezenlijkt.

-anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY" vanaf 31 december 2010 te 24 uur definitief heeft opgehouden te bestaan.

-De aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeGe INDUSTRY" worden aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T & G".

Mededeling dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het handelsregister en de B.T.W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondememingsloket alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap: de heer VONCKX Frank, wonende te 2970 Schilde, De Reep 20.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

Gustaaf HUYBRECHS

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte - verslag zaakvoerder - verslag commissaris

r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 16.03.2010, NGL 26.03.2010 10076-0569-010
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.03.2009, NGL 13.03.2009 09075-0357-010
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 15.04.2008 08106-0255-009
19/07/2006 : ME078888
28/03/2006 : ME078888
15/03/2005 : ME078888
14/04/2004 : ME078888
05/06/2003 : ME078888
24/03/2001 : ME078888
30/05/2000 : ME078888
01/01/1997 : ME78888
08/12/1995 : MEA9336

Coordonnées
DEGE INDUSTRY

Adresse
PRINSENWEG 23 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande