DEGROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEGROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.689.815

Publication

06/05/2014 : Wijziging maatschappelijke zetel
Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 10 maart 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat de voltallige raad van bestuur unaniem beslist heeft, binnen het kader van 'Artikei 2. Zetel' van de statuten, de maatschappelijke zetel met ingang van 10 maart 2014 te verplaatsen naar:

Steenweg 194 3570 Alken

Francis Wanten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
15/01/2013
ÿþ, x .

Mod 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V Rechtbank van koophandel

beh

aa

Bel.

Stai

11lHlll 111111 111111 YII III

*13009443*

0 4 JAN, 2013

t SASl,T

Griffie







Ondernemingsnr : 0439.689.815

Benaming

(voluit) : Degros

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Naamsesteenweg 85/1 - 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 7 december 2012, ter registratie overgelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft: Voorlezing en goedkeuring van het fusievoorstel.

Besluit tot fusie overeenkomstig het fusievoorstel middels overneming van de NV CELIS BESTUUR, IN VEREFFENING, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 8511, BTW BE 0447.319.458 RPR Hasselt, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, en dit met ingang van 1 juli 2012. Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 juli 2012, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al diens verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

- Wijziging van het boekjaar, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel zal het huidige boekjaar, dat aanving op 1 juli 2012, verkort afsluiten op 31 december 2012.

- Wijziging van de datum van de jaarvergadering, die voortaan zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur.

- Wijziging van het doel, door vervanging van het artikel 3 der statuten door volgende tekst:

1. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Alle activiteiten met betrekking tot het uitvoeren van beleggingen en investeringen in vennootschappen.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Hef uitoefenen van de leiding en controle van de al dan niet aanverwante of gelieerde vennootschappen, van de leiding of controle van de vennootschappen in haar hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar. Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan aan bedrijven, eenmanszaken en VZW's, zowel voor eigen rekening als in deelneming met derden, en dit alles zonder beperking.

E/ Alle activiteiten uitgeoefend door een holdingmaatschappij.

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G/ Net verlenen van administratieve prestaties.

H/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in f kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

d. t

hoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



l/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van merende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Vervanging van de volledige statuten door een nieuwe tekst, waarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid onder artikel 19 der statuten als volgt wordt geformuleerd:

Artikel 19. Vertegenwoordiging van de vennootschap bil haar handelingen en in rechte

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

 ofwel een (de) gedelegeerd bestuurder alleen handelend;

 ofwel door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

-- ofwel, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden toevertrouwd, door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen optreden.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

- Vaststelling dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken met ingang van 9 juli 2012, en dat bijgevolg de NV CELIS BESTUUR, IN VEREFFENING zal ophouden te bestaan met ingang van gezegde datum, en dat het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de NV CELIS BESTUUR, IN VEREFFENING, overgedragen wordt aan de NV DEGROS.

- Volmachten.

Voor analytisch uittreksel.

(get.) Yves TUERL1NCKX, notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

- Bijgewerkte tekst der statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0374-019
31/10/2012
ÿþI II I 1111111 11111

*12179295*

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

RECHSBANK VAN KOOPMANDa

22 OKT, 2012

: SSELT

: Ondememingsnr : 0439.689.815

Benaming

(voluit) : Degros

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel . Naamsesteenweg 85/001, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstei

Neerlegging van het fusievoorstel en publicatie van het uittreksel in het kader van de fusie van de vennootschap door overneming van:

- N.V. Celis Bestuur, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/001, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0447.319.458

FUSIEVOORSTEL

1.De N.V. DEGROS, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 851 001, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0439.589.815, vertegenwoordigd door de heer Francis Wanten, gedelegeerd bestuurder,

Verder : overnemende (verkrijgende) vennootschap

2.De N.V. CEL1S BESTUUR, vennootschap in vereffening, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85 1001, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0447.319.458, vertegenwoordigd door de heer Francis Degros, vereffenaar,

Verder : overgenomen (ontbonden) vennootschap

1. inleiding

Het hiernavolgende fusievoorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, tussen enerzijds de N.V. DEGROS, overnemende (verkrijgende) vennootschap, en anderzijds de N.V. CELIS BESTUUR, overgenomen (ontbonden) vennootschap, waarbij N.V. DEGROS alle aandelen aanhoudt van N.V. CELIS BESTUUR.

II.Vocrafgaandelijke uiteenzetting

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de , overnemende vennootschap en dat van de overgenomen vennootschap de eer U onderhavig fusievoorstel voor te leggen betreffende de vcorgenomen met fusie docr overneming gelijkgestelde verrichting.

Artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

10 de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2°de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3°de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen;

4°ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website."

Ill.ldentificatie van de vennootschappen

111.1. De overnemende vennootschap

1.Vorm, naam en zetel

De N.V. DEGROS, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/001.

2.Kruispuntbank voor Ondernemingen

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0439.689.815.

3. Doel

De statuten vermelden als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Groot- en kleinhandel in steenkolen, brandstoffen, huishoud en industriële gassen, smeermiddelen, lasmaterialen, goederenvervoer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Klein- en groothandel, controle, installatie, plaatsing, sanering en neutralisatie van alle soorten opslagtanks, koolwaterstofafscheiders, slibvangers en aanverwanten. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Extern veiligheidsadviseur A.D.R.-Transport.

- Brandertechtnicus.

- Het beheer van eigen onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap mag onroerend goed huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen heeft,

- Het beheer van eigen roerend vermogen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zijn of van aard zouden

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

zijn de verwezenlijking ervan te vergerimakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

111.2. De overgenomen vennootschap

1.Vorm, naam en zetel

De N.V. CELIS BESTUUR, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/001.

2.Kruispuntbank voor Ondernemingen

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0447.319.458.

3. Doel

De statuten vermelden als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-handel in onroerende goederen en het beheer van onroerende goederen;

-het participeren in en het verwerven va deelnemingen in bestaande of in oprichting zijnde vennootschappen;

-het optreden als bestuurder in bestaande of in oprichting zijnde vennootschappen.

IV.Identificatie van de voorgenomen verrichting

1.Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Naar aanleiding van de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal het gehele vermogen, zowel de reohten als de plichten, van de overgenomen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap op datum van 1 juli 2012.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 juli 2012 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

De kosten voortvloeiend uit de fusie zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

De redenen die de voormelde fusie verantwoorden zijn:

" Beide vennootschappen zijn maken reeds gedeeltelijk gebruik van dezelfde middelen en infrastructuur;

" ingevolge een fusie kan de administratieve organisatie worden vereenvoudigd door het verdwijnen van onderlinge verrekeningen;

" De kostenbesparing wegens het verdwijnen van de kosten van instandhouding van een vennootschap (o.m, accountantskosten, publicatie van de jaarrekening, vennootschapsbijdrage,...);

" De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische.

2. Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen.

4. Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap en bijzondere voordelen

Er worden geen aandelen toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, noch worden er bijzondere voordelen toegekend.

V. Neerlegging van het fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen wordt door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap onderhavig fusievoorstel betreffende de voorgenomen fusie door overneming zes weken váár de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt op 25 september 2012.

N.V. REGROS

De heer Francis Wanten, gedelegeerd bestuurder,

N.V. DEUS BESTUUR

De heer Francis Degros, vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012
ÿþirt

Voor behout aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -09- 2012

111,11

*iaieiqs*



Ondernemingsar . 0439689815

Benaming

(voluit) : Degros

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Naamsesteenweg 851001, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte t Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 20 juni 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap om 20 uur, blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag van de heer Francis Degros, wonende te 3800 Sint-Truiden, Kommanderijstraat 81 als bestuurder van de vennootschap en bedankt hem voor bewezen diensten.

Tevens neemt de vergadering kennis van het ontslag van de heer Karel Raemaekers, wonende te 3511 Kuringen, Snapperstraat 45 als bestuurder van de vennootschap en bedankt hem voor bewezen diensten, De: vergadering beslist om hem algemene kwijting te geven voor de door hem uitgevoerde taak.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de volgende personen en entiteiten met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar;

- de heer Francis Wanten, wonende te 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39;

- mevrouw Diane Santermans, wonende te 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39;

- N.V. Wanten, met maatschappelijke zetel 3500 Hasselt, Pastorijstraat 39, ondernemingsnummer

0424.103.004.

De algemene vergadering stelt vast dat, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van

Vennootschappen, de heer Francis Wanten, voornoemd, aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger voor de

vennootschap-bestuurder N.V. Wanten.

AI deze mandaten zijn onbezoldigd.

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur d.d. 20 juni 2012 blijkt dat bij eenparigheid van stemmen beslist werd om de heer Francis Wanten tot gedelegeerd bestuurder te benoemen. Tevens heeft de raad van bestuur beslist om de heer Francis Wanten tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen.

Francis Wanten

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/09/2012
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 -09- 2012

Ondernemingsar : 0439689815

Benaming

(voluit)

(verkor¬ ;

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Naamsesteenweg 85/001, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 20 juni 2012 gehouden op d& maatschappelijke zetel van de vennootschap om 19 u, blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag van mevrouw Suzanne Dirickx, wonende te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 8511 als bestuurder van de? vennootschap en bedankt haar voor bewezen diensten. De vergadering beslist om mevrouw Suzanne Dirickx algemene kwijting te geven voor de door haar uitgevoerde taken.

Vervolgens neemt de vergadering kennis van het ontslag van de heer Sven Hayen, wonende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 377 als bestuurder van de vennootschap en bedankt hem voor bewezen diensten. De vergadering beslist om de heer Sven Hayen algemene kwijting te geven voor de door hem uitgevoerde taak.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de heer Karel Raemaekers, wonende te 3511 Kuringen, Snapperstraat 45, met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Francis Degros

Gedelegeerd Bestuurder

Degros

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.12.2011, NGL 13.01.2012 12009-0261-019
17/12/2010 : HA075573
20/01/2010 : HA075573
30/12/2008 : HA075573
27/12/2007 : HA075573
02/01/2007 : HA075573
21/12/2006 : HA075573
07/11/2006 : HA075573
20/01/2006 : HA075573
27/10/2005 : HA075573
24/12/2004 : HA075573
05/01/2004 : HA075573
16/01/2003 : HA075573
24/01/2002 : HA075573
28/02/2001 : HA075573
16/12/2000 : HA075573
01/01/1997 : HA75573
01/01/1996 : HA75573
01/01/1992 : HA75573
30/03/1990 : HA75573
16/02/1990 : HA75573

Coordonnées
DEGROS

Adresse
Naamsesteenweg 85 bus 1, 3800 Sint Truiden

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande