DEKKERS ILSE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEKKERS ILSE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 877.267.109

Publication

22/08/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

" iliZ8.48"

u

Ondernemingsnr : 0877,267.109

Benaming

(voluit) : Dekkers Ilse

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Frans Van Hamstraat 68A, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 8 juli: 2011:

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsactiviteiten.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag, keurt de vereffeningsverrichtingen; goed en stelt vast dat de vereffeningsverrichtingen beëindigd zijn. Verder keurt de vergadering de overdracht; van het vereffeningssaldo goed ten bedrage van zevenduizend negenhonderdenzeven euro en veertig eurocent; (7.907,40 ¬ ) aan de aandeelhouders in verhouding tot hun participatie in het kapitaal en dit zoals voorgesteld in' het verslag van de vereffenaar.

De vergadering besluit aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De algemene vergadering neemt kennis van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van' Koophandel te Hasselt per 24 juni 2011 en verklaart de vereffening als definitief beëindigd. De algemene vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden; heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door; de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met: de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt Geunes & Gijbels BVBA, met zetel te Jaak Tassetstraat 47a bus 1, 3910 Neerpelt aan als bijzondere, gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht= verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde: Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel

Scheveneels Karl,

(vereffenaar)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2011- Annexes du Moniteur belge

08/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111iljt11131111F111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 -05- 2011

HASSELT Griffie

Ondernemingsnr : 0877.267.109

Benaming

(voluit) : Dekkers Ilse

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Frans Van Hamstraat 68A, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Ontbinding - Aanstelling vereffenaar

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 1 april 2011, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

Na bespreking van het voorstel tot ontbinding en de staat van activa en passiva, beslist de algemene! vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden. Ze bestaat heden nog: enkel voor haar vereffening.

Benoeming vereffenaar

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen als vereffenaar aan te stellen, onder; voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel : De Heer Scheveneels Karl, geboren te Lommel op 30/0511977, identificatienummer in het rijksregister 77.05.30.029-44, wonende te Frans Van Hamstraat 68A, 3920 Lommel, hier aanwezig, die zijn mandaat hierbij aanvaardt.

De vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende tn'i het Wetboek van Vennootschappen,' zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze; is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar; zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden ondertekend worden; door de vereffenaar. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Coördinatie van de statuten "

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel drie waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door;

volgende tekst :

Artikel 1

De vennootschap, opgericht in de vórm van een vennootschap onder firma, is in vereffening. Haar!

benaming luidt: "Dekkers llse".

Artikel 2

De vennootschap bestaat met ingang van 01/04/2011 nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

I. de detailverkoop van alle produkten voor baby's en kinderen en voor aanstaande moeders.

Il. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen'

i met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van;

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiler, bouwen, verbouwen, onderhouden,

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en

verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechts 'eeks of onrechtstreeks met dit doel in:

verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende e i onroerende goederen te bevorderen,.

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissc n door derde personen aangegaan die:

het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; "

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of! aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,! van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

111. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. '

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkze Imheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan dez : bepalingen voldoet.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar(s) gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 7.500,00 E en is vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar aan wie volledige bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikelen 186 en 187 van het wetboek der vennootschappen zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van juni om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Artikel 9

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar. Artikel 10

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de y !reffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat v!?.rmeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen teneinde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verstag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken lot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen Laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Verder wordt gemeld dat per 23/12/2010 in uitvoering van Artikel 209 van het Wetboek van vennootschappen Mevrouw Dekkers lise haar participaties in het vermogen van de vennootschap overgedragen heeft en het vermogen van de vennootschap vanaf deze datum zich als volgt verhoudt:

1/ Scheveneels Karl wonende te Frans Van Hamstraat 68A, 3920 L. mmel participeert in het vermogen van de vennootschap voor 501100

2/ Serroyen Wilhelmina wonende te Pieter de Coninckstraat 56, 39 .0 Lommel participeert in het vermogen van de vennootschap voor 50/100

Tenslotte heeft de algemene vergadering van 23/12/2010 het ontslag als statutair zaakvoerder van de ¬ vennootschap van Mevrouw Ilse Dekkers, Frans Van Hamstraat 6BA, 3920 Lommel, aanvaard.

Scheveneels Karl,

(vereffenaar)

08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd:

`het verslag van de algemene vergadering inzake het besluit tot de ontbinding van de vennootschap,

`een kopie van het vonnis waaruit de bekrachtiging van de benoeming van de vereffenaar blijkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var. derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEKKERS ILSE

Adresse
FRANS VAN HAMSTRAAT 68, BUS A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande