DELIMANJOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELIMANJOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.114.372

Publication

09/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hFvi< van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

3 0 SEP. 2011t

>~i,Assee = .;f

~:

à

*icieasc

DELIMANJOO

BVBA

Stadsbeemd 1025, 3545 Halen

0835.114.372

Uit de notulen van de Algemene Vergadering dd. 30.06.2014 , ten kantore van de vereffening Hubert Berghs, Halveweg 58, 3520 Zonhoven - blijken de volgende besIissingen : 1.De vergadering keurt het project van verdeling bij beëindiging van de vereffening goed. Het globaal beschikbaar actief bedraagt ¬ 3.648,25. De kosten en het ereloon van de vereffenaar worden goedgekeurd voor ¬ 2.500. 2. Het resterend actief van ¬ 1.148,25 komt toe aan de aandeelhouders. 3. Met algemeenheid van stemmen verleent de vergadering kwijting aan de vereffenaar voor zijn mandaat. 4. Vermits alle activiteiten beëindigd zijn, kan de vennootschap definitief worden ontbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Rechtsvorm Zetel : Ondernemingsnr Voorwerp akte :

Getekend : Hubert Berghs

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþ Moa 2.0

M31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111111111111 u r eetbank van koophandel

*12195858* 2 3 Koil, 2012

t"IA 9Fi-T

Griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0835.114.372

Benaming

(voluit) : DELIMANJOO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Halen, Stadsbeemd 1025

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING - VERSLAGGEVING  ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING, MACHTEN en BEZOLDIGING VEREFFENAAR

Bij akte verleden voor Michel Brandhof, geassocieerd notaris te Diest op vijf december tweeduizend en elf, waarop volgende registratiemelding werd gebracht:

"Geboekt vier bladen geen verzendingen te Diest op 6 december Boek 525 blad 48 vak 11 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanw. Inspecteur a.i.(getekend) Fiskaal deskundige, Marcel Put"

Blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

Nadat de vergadering omstandig kennis genomen heeft van:

- het desbetreffende verslag van de zaakvoerder gedateerd op vier november laatst;

- het hierna nader aangeduide verslag van de bedrijfsrevisor;

- de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig oktober tweeduizend en elf:

verklaart deze hierbij geen enkele bemerking te willen formuleren en keurt de vergadering de beide verslagen en staat bijgevolg zondermeer goed.

De conclusies van het verslag, gedateerd te Hasselt op tien november laatst, van de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PoedererDFK Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, luiden als volgt:

"Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Hasselt, Singelbeekstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Georges Vanbilsen, bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de BVBA DELIMANJOO dat

- het bestuursorgaan naar aanleiding van de procedures met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva per 31 oktober 2011 van de BVBA DELIMANJOO met zetel te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025, heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 6.148,24 euro en een netto-actief van 3.648,24 euro.

- deze staat per 31 oktober 2011 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlejaren en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten."

De vergadering besluit dan ook de vennootschap met ingang op heden op vrijwillige wijze, vervroegd in ontbinding te stellen en over te gaan tot haar vereffening.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht slechts verder te bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In toepassing van artikel 183, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap voortaan in al haar uitgaande stukken vermelden dat zij in vereffening is.

De ontbinding van de vennootschap stelt tevens een einde aan het mandaat van de thans in functie zijnde zaakvoerder.

De gewezen zaakvoerder bekomt tevens décharge onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar.

TWEEDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffening van de vennootschap wordt, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging en/of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, toevertrouwd aan één (1) vereffenaar, te weten: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Arhi/", met ondernemingsnummer BE 0452.410.770 Rechtspersonenregister Hasselt en met zetel te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025, die, vertegenwoordigd door de heer Armand Julien Schellens, wonende te 3540 Donk fusiegemeente Herk-de-Stad, Kasteelstraat 32, dit mandaat aanvaardt.

De vergadering noteert dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de (niet-)bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf nietig worden verklaard.

De voornoemde vereffenaar zal over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikken ter uitoefening van zijn mandaat en zal ondermeer bevoegd zijn tot alle verrichtingen zoals vermeld in de artikelen 186 tot 195 van het Wetboek van Vennootschappen; Deze bevoegdheden omvatten zodoende zowel de zogenaamde "gewone" bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) als deze waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft (artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen); Gezegde toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt bij deze uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar is gemachtigd bijzondere volmachten te verlenen onder zijn verantwoordelijkheid en voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, wordt de vennootschap in vereffening in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de (enige) vereffenaar zelfs ten aanzien van openbare of ministeriële ambtenaren of hypotheekbewaarders,

Jaarlijks op de vastgestelde datum zal de vereffenaar een jaarvergadering bijeenroepen; Op deze algemene vergadering zal hij alsdan verslag uitbrengen omtrent de stand van zaken van de vereffening, desgevallend met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden voltooid.

De vereffenaar wordt er evenwel van ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering zal de vereffenaar, desgewenst, een door hem opgemaakte inventaris en een aparte jaarrekening, die heden wordt afgesloten, samen met de jaarrekening over het volledige lopende boekjaar voorleggen.

Het mandaat van vereffenaar is thans onbezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de indiening van de wettelijk voorziene verzoekschriften bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel teneinde de:

-bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van zijn benoeming als vereffenaar alsmede van de eventuele handelingen gesteld door de vereffenaar tussen de datum van zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan;

-latere goedkeuring te bekomen van het verdelingsplan voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening; VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur. Zij werd in vereffening gesteld bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op vijf december tweeduizend en elf."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar om de gecoordineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Michel Brandhof

Tegelijk hiermede neergelegd:

-expeditie van de akte;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag zaakvoerder;

-gecoördineerde statuten.

v.tiA

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012
ÿþ{,K ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in niii~iiuu~uuiiw i

*12195859*

Rechtbank van koophandel

2 3 110V, 2012

tel HASSELT

Griffie

Benaming : DELIMANJOO

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stadsbeemd 9 025 3450 Halen

Ondernemingsnr : 0835.9 94.372

Voorwerp akte :

Aanstelling als vereffenaar van Delimanjoobvba wegens niet-bevestiging van de benoeming van Arhil bvba, ingevolge vonnis van de Tweede Kamer van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt dd. 27.02.2012 (A.R. nr.:

B/12/056).

Getekend : Hubert Berghs

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011
ÿþ Moa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu iiu iiuii UUI 1111 I111 N n

*11148643*

iiEGHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 i -09- 20ff

HASSELT

lerf _L



O dememings71 : 0835.114.372

eo:u;t) : DELIMANJOO

Rec^,tsvo : BVBA

Zeie:: Stadsbeemd 1025 3545 HALEN

e.:Éa : ONTLAGEN

Tekst

Beknopt uittreksel uit de buitengewone Algemene Vergadering van 7 september 2011 :

Volgend ontslag van zaakvoerder die tevens belast is met de technische leiding wordt aanvaard vanaf

heden. er wordt geen vervangend zaakvoerder aangesteld :

- De heer CARREMANS Carlo Pijpenstraat 26 te 3545 Halen

De zaakvoerder

BVBA ARHIL, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Schellens Armand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B eermelden ..ecto : Naam en hoedanigheid ver. de instrumenterende notaris. hetzij var. de perso{o}n[en) bevoegd de rechtsperoon ten aanzien van derden te ,.,e rtegen..,aordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/04/2011
ÿþ Mai 2.0



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -04- 2011

HASSEGFiffie

id

" 11056880"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p43 4,4..3 S

Benaming

(voluit) : DEL1MANJOO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Halen, Stadsbeemd 1025

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor Michel Brandhof, geassocieerd notaris te Diest op dertig maart tweeduizend en elf, waarop volgende registratiemelding werd gebracht:

"Geboekt zes bladen geen verzendingen te Diest op 31 maart 2011 Boek 524 blad 73 vak 12 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanw. Inspecteur (getekend) C. COENEN"

BLIJKT dat:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Arhil" met ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0452.410.770 Rechtspersonenregister Hasselt en met zetel te 3545 Halen, Stadsbeemd 1045.

Alhier vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder : de heer Armand Julien SCHELLENS, nationaal nummer 380611 205-14, wonende te 3540 Donk, fusiegemeente Herk-de-Stad, Kasteelstraat 32.

2. Mevrouw HUTS Kelly Christine Benjamin, bediende, ge-boren te Tienen op negentien november negentienhonderd vierentachtig, met nationaal nummer 84.11.19  412-83, ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Kapucijnenstraat 19.

3. De Heer VANDERSCHOT Kris Maggy Jos, bediende, geboren te Sint-Truiden op acht december negentienhonderd vijfentachtig, met nationaal nummer 85.12.08-115-59, ongehuwd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Houtmarkt 15.

4. De Heer CARREMANS Carlo, arbeider, geboren te Diest op éénentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, met nationaal nummer 78.08.21 263-25, ongehuwd, wonende te 3545 Halen, Pijpenpoelstraat 26.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "Delimanjoo".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3545 Halen, Stadsbeemd 1025.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- De uitbating van een ambachtelijke of industriële brood- en banketbakkerij, omvattende het afbakken van

deegwaren, en patisserie alsmede verbruikszaal.

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, bewerking, verwerking, conditionering, transport, verdeling, leve-

ring en opslag van alle producten en grondstoffen van de suiker- en banketbakkerij, zowel vers als

diepgevroren, waaronder chocoladehoudende producten, biscuits, suikerwaren, snoepgoed, pralines en

delicatessen, room- en consumptieijs en ijsbereidingen.

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur- en verhuur transport, onderhoud, herstelling, transport,

verdeling, levering en opslag van alle bakkerijbenodigdheden en -toebehoren, machines en gereedschappen,

horeca-materiaal, huishoudelijke- en fantasieartikelen en verpakkingsmateriaal.

- Alle traiteurs- en cateringdiensten met inbegrip van het bereiden en leveren van warme en koude

maaltijden, het inrichten van catering- en hoteldiensten en de aanneming van feesten.

- De handel in, evenals de in- en uitvoer van algemene voedingswaren, dranken en huishoudelijke artikelen.

- De promotie en het maken van publiciteit in de meest ruime zin van het woord zowel in het buitenland als

in België.

- Consulting inzake marketing en beleid, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, van wijn en alle producten

en/of materialen uit de voedingssector, of die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden .

- Optreden als tussenpersoon of commissionaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

opsomming~n~~bopmrh~nd.dev~nnoo~oohap~|~handnUngonkonoho~n dieop

Bovenvermeldezodatstellen, welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buhen|ond, op alle wijzen en monienen, die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, mandaten uit-oefenen en deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of cÜde|ingo, belangen nemen in ondernemingen van allerlei oond, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kurtum, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie

ervan. KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaa van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap aile handelingen te verrichten die nodig af dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, be-houdeno die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénandertiQ december tweeduizend en twaalf (2012).

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering Qenonmd, heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om twaalf uur. Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering wordt gehnudwm, behoudens andersluidende bUeenmopinQ, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013).

AANSTELLING NI ET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De oprichters stellen aan als niet-statutaire zaakxoepdmr(s), voor onbepaalde hormijn, op elk ogenblik herroepbaor:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A«hi|^opnmoomd sub 1; - de Heer CARREMANS Cado, voornoemd sub 4, die tevens belast is met de technische leiding van de vennootschap;

De nphnhharavmqJadehng neemt akte van de aanwijzing door het bestuursorgaan van de voormelde vennootoohap^Arhi|^vondehearArmand8CHELLEN8.voonnoemd.totvao$evortaQen*monÍigormethatuog op het opnemen en waarnemen van het mandaat van zaakvoerder binnen de bij deze opgerichte

VOOR BEKNOPT UITREKSEL

Notaris Michel Brandhof

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Opom laatste blz. van Luik o vermelden :Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwaordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DELIMANJOO

Adresse
STADSBEEMD 1025 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande