DELTA RECOVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELTA RECOVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.790.971

Publication

29/07/2013
ÿþ Mod Wafd t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



j

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ImIggwimIllo

AECI-ITBAhli:ltt",111,,t,vP t;Alli)a.

i 3 17- 203

1iregÊr

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DELTA RECOVER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortenbosstraat 17, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 16 juli 2013, neergelegd op de griffie váár registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0471.893.320, RPR Hasselt.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 4 mei 2000, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisoh Staatsblad van 19 mei daarna, onder nummer 20000519-3 en waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

Vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder, de heer DANEELS Gustaaf, geboren te Herentals op 11 september 1969, NN 69.09.11 345-61, IK 590-9085265-77, wonende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 17; benoemd tot deze functie bij beslissing van de algemene vergadering de dato 8 mei 2013, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 juli daarna, onder nummer 2013107105-103333.

- met maatschappelijke benaming: DELTA RECOVER.

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 17.

met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

- Productie, aanpassing, verkoop en herstelling van houtdrogerij-installaties.

- Ontwikkeling en/of verbetering van al dan niet geoctrooieerde producten of procedés gerelateerd aan de houtbewerking, houtbehandeling en houtdroging.

- Handel, in- & uitvoer, van onbehandeld en behandeld, onbewerkt en bewerkt, hout en houttoepassingen.

- Consultancy en adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer.

- Het verlenen van administratieve bijstand en bedrijfsadvies aan ondernemingen.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het

beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het

doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met

inbegrip van de onroerende leasing.

- Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Zij kan binnen de perken van haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICT ten bedrage van 18.600,00 euro waarvoor zij 186 aandelen verkreeg en waarvan 12.400,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij ING België met nummer 363-1218706-38, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn volgestort ten belope van 2/3.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17.00 uur),

eerste jaarvergadering in 2015.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2014.

- Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering,

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten,

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICT voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer DANEELS Gustaaf voornoemd.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

Bevoegd cm alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden za! de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei 2013.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffe van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

- Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

V

e, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de NV Engelen & Partners Accountants, llgatlaan 21,." 3500 Hasselt of aangestelde(n).

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELTA RECOVER

Adresse
KORTENBOSSTRAAT 17 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande