DELTHA INSTALLATION

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELTHA INSTALLATION
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.863.039

Publication

27/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-01-2015

Griffie

*15301620*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578863039

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

General Climatisation Construct

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 22 januari 2015, werd een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT .

1) Vennoten-oprichters

1)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GENERAL CLIMATISATION CONCEPTS , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 10 en met ondernemingsnummer 0543.595.324.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris te Maaseik op zeventien december tweeduizend dertien, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zes januari tweeduizend veertien onder het nummer 14006602 en bij rechtzetting van het uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato drie februari tweeduizend veertien onder het nummer 14032894.

De statuten bleven tot op heden ongewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer HERMANS Peter Jules Isabella, geboren te Genk op één februari negentienhonderd zeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, wonende te 3690 Zutendaal, Wijngaardstraat 2 en de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, geboren te Hasselt op vijf februari negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VANDEBROEK Jessica Maria Josepha, wonende te 3600 Genk, Wiekstraat 99.

De heer HERMANS Peter is volgens zijn verklaring houder van vijfentwintig (25) aandelen. De heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert is volgens zijn verklaring houder van vijfentwintig (25) aandelen.

2) De heer HERMANS Peter Jules Isabella, geboren te Genk op één februari negentienhonderd zeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, hierna vermeld, wonende te 3690 Zutendaal, Wijngaardstraat 2.

3) Mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, geboren te Hasselt op zeven augustus negentienhonderd zeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer HERMANS Peter Jules Isabella, voornoemd, wonende te 3690 Zutendaal, Wijngaardstraat 2.

Hier vertegenwoordigd door de heer HERMANS Peter Jules Isabella voornoemd, ingevolge aangehechte volmacht, de dato tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien.

De heer en mevrouw HERMANS-VENDERICKX, beiden voornoemd, verklaren gehuwd te zijn te Hasselt op achtentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen, bij gebrek aan een huwelijkscontract.

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

4) De heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, geboren te Hasselt op vijf februari negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VANDEBROEK Jessica Maria Josepha, hierna vernoemd, wonende te 3600 Genk, Wiekstraat 99.

Onderwerp akte :

Kleinstraat 10 3500 Hasselt

Oprichting

G.C. Construct

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

5) Mevrouw VANDEBROEK Jessica Maria Josepha, geboren te Genk op achttien juli negentienhonderd drieëntachtig, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, voornoemd, wonende te 3600 Genk, Wiekstraat 99.

Hier vertegenwoordigd door de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert voornoemd, ingevolge aangehechte volmacht, de dato tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien.

De heer en mevrouw DE SCHEPPER-VANDEBROEK, beiden voornoemd, verklaren gehuwd te zijn te Kortessem op elf september tweeduizend en tien onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract.

Zij verklaren sedertdien geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

2) Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht

onder de benaming "GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT", afgekort  G.C. Construct .

3) Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kleinstraat 10.

Deze zetel van de vennootschap kan bij besluit van de Raad van Bestuur gevestigd of verplaatst

worden naar elke plaats in België, mits in acht name van de taalwetgeving terzake.

De Raad van Bestuur zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De vennootschap mag bij beslissing van de Raad van Bestuur kantore, bijhuizen, agentschappen,

opslagplaatsen en zo meer, inrichten in België of in het buitenland.

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het ontwerpen, dimensioneren en uitvoeren van technische installaties;

- de in- en uitvoer, de aan- en verkoop in groot- en kleinhandel, de fabricage, de montage en het onderhoud van lucht- en luchtverversingskanalen en alle aan airconditioning in de ruime zin verwante toestellen en installaties, en alle werken met het oog op de montage en demontage, waaronder ondermeer en zonder dat de hierna volgende opsomming beperkend is: licht laswerk, breekwerk, het leggen van noodzakelijke elektriciteitsleidingen, het leggen van kanalen en het plaatsen van aansluitingen en industriële pijpleidingen;

- leveren, plaatsen, montage, onderhoud van sanitaire installaties in de meest ruime betekenis en dit voor particulieren, bedrijven en overheden;

- leveren, plaatsen, montage, onderhoud van centrale verwarming, thermische verwarming, gas-elektrische-, stookolie en andere verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, HVAC-installaties in de meest ruime betekenis en dit voor particulieren, bedrijven en overheden;

- elektrische installaties in gebouwen en dit in haar meest ruime betekenis inbegrepen het installeren van stroomaggregaten, alarmtoestellen tegen brand- en diefstal, telecommunicatie in, om en buiten gebouwen en voorzieningen voor telefonie;

- montage en demontagewerken en levering van de nodige materialen;

- het bouwen van metalen draagstructuren;

- het leggen van kabels en van diverse leidingen, zoals de lokalisatie van hoogspanningskabels en

pijpen en leidingen voor water- en gasvoorzieningen;

- metaalwerken in haar meest ruime betekenis;

- leveren, plaatsen, montage en aansluiten van zonnepanelen, warmtepompen, biomassa-

installaties, warmtekrachtkoppelingen en dergelijke;

- groot- en kleinhandel, import en export van sanitaire-, elektrische-, verwarmings- en bouwmaterialen en van alle andere goederen beschikbaar op de markt;

- studiebureel inzake bouwtechnische aangelegenheden en technische installaties in haar meest ruime betekening;

- voor werken waarvoor de vennootschap geen vergunning bezit zal zij beroep doen op onderaanneming;

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, dit alles in de meest ruime zin;

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen;

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.1 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde van categorie A.

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volstort. Het vaste gedeelte van het kapitaal moet te allen tijde gehandhaafd blijven.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen van categorie B en kan worden verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De uitgifte of intrekking van aandelen boven het vaste gedeelte van het kapitaal geschiedt bij beslissing van de Raad van Bestuur overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten. Alle aandelen vertegenwoordigen eenzelfde fractiewaarde.

Onverminderd de mogelijkheid om het vaste gedeelte van het kapitaal te verhogen bij besluit van de Buitengewone Algemene Vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk, boven het vaste gedeelte, bij beslissing van de Raad van Bestuur verhoogd worden door het nemen van nieuwe aandelen door aandeelouders tegen inbreng in geld of in natura. Een aandeelhouder mag slechts nieuwe aandelen nemen mits toestemming van de Raad van Bestuur.

Een  aandeelhouder is diegene die eigenaar is van één of meer aandelen.

Artikel 5.2 Aandelen

De aandelen zijn op naam.

Aandelen kunnen slechts bij unanieme beslissing van de raad van bestuur, handelend overeenkomstig de bepalingen van het reglement van inwendige orde, worden toegekend aan de natuurlijke personen en/of rechtspersonen, die een bijzondere meerwaarde kunnen bieden aan de vennootschap. De aandeelhouder die eigenaar is van één of meerdere aandelen worden in onderhavige statuten en in het reglement van inwendige orde "Aandeelhouder" genoemd.

Door het nemen van een aandeel, gaat de aandeelhouder de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten.

Bijstorting of volstorting wordt door de Raad van Bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. De raad van bestuur kan hieromtrent termijnen toestaan.

De beoogde aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op de aandelen van een aandeelhouder niet volledig zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van zijn voorkomelijke dividend- en stemrechten geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de aandeelhouder uit te sluiten. Vervroegde stortingen op aandelen kunnen worden gedaan. De storting op de aandelen wordt aangetekend in het aandelenregister, waarvan sprake is in artikel 7§2 van de statuten.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

2. KAPITAAL - VAST GEDEELTE VAN HET KAPITAAL - VOLSTORTING - AANDELEN

1)Het vast kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen categorie A, op naam, zonder

nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen categorie A wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GENERAL CLIMATISATION

CONCEPTS , voornoemd, voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen categorie A, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

2) Op de aandelen categorie A werd door de voornoemde als volgt gestort in speciën:

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GENERAL CLIMATISATION

CONCEPTS , voornoemd, voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Zodat er thans een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) ter

beschikking is van de vennootschap.

3. KAPITAAL  VARIABEL GEDEELTE VAN HET KAPITAAL - VOLSTORTING

1) Het variabel kapitaal bedraagt VIERHONDERD EURO (¬ 400,00).

Het is vertegenwoordigd door vier (4) aandelen categorie B, op naam, zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen categorie B wordt als volgt in geld ingeschreven:

-door de heer HERMANS Peter Jules Isabella, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro

(¬ 100,00);

- door mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, voornoemd, voor een totaal bedrag van

honderd euro (¬ 100,00);

- door de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro

(¬ 100,00);

- door mevrouw VANDEBROEK Jessica Maria Josepha, voornoemd, voor een totaal bedrag van

honderd euro (¬ 100,00).

2) Op de aandelen categorie B werd door de voornoemde als volgt gestort in speciën:

-door de heer HERMANS Peter Jules Isabella, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00);

- door mevrouw VENDERICKX Kathleen Mimi Charles, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00);

- door de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00);

- door mevrouw VANDEBROEK Jessica Maria Josepha, voornoemd, voor een totaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00).

Zodat er thans een bedrag van VIERHONDERD EURO (¬ 400,00) ter beschikking is van de vennootschap.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE63 0017 4636 9408 bij de Naamloze Vennootschap BNP Paribas Fortis Bank te Zutendaal, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op acht januari tweeduizend vijftien afgeleverd bankattest, dat bij deze akte zal gevoegd worden.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

besluit van de algemene vergadering, mits naleving van de regels die voor de wijziging van de

statuten zijn gesteld.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, voor een periode van ten hoogste zes jaar die eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering der aandeelhouders die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. Indien er meerdere bestuurders zijn, vormen zij de Raad van Bestuur en vormen zij een college. In deze statuten wordt onder de noemer  Raad van Bestuur ook bedoeld de  enige bestuurder , indien er slechts één bestuurder werd aangesteld.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering en hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang van heden twee bestuurders aan te stellen :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DSV Engineering , met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Wiekstraat 99 en met ondernemingsnummer 0568.864.121. Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op vijftien januari tweeduizend vijftien, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien onder het nummer 15301304.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DSV Engineering benoemt haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder, de heer DE SCHEPPER Jan Mark Bert, voornoemd, tot haar vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HV Engineering , met maatschappelijke zetel te 3690 Zutendaal, Wijngaardstraat 2 en met ondernemingsnummer 0472.815.018.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Emile Jageneau op twaalf september tweeduizend, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato negenentwintig september tweeduizend onder het nummer 20000929-424.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op zes februari tweeduizend veertien, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato negentien februari tweeduizend veertien onder het nummer 14046343. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HV Engineering benoemt haar zaakvoerder, de heer HERMANS Peter Jules Isabella, voornoemd, tot haar vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd voor bepaalde duur van zes jaar.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bestuurder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. Tevens werden partijen gewezen op het belang van een beroepskaart vereist voor personen die als lasthebber van een Belgische vennootschap willen optreden maar noch de Belgische nationaliteit, noch de nationaliteit van een van de lidstaten uit de Europese Economische Ruimte, noch de Zwitserse nationaliteit dragen. Zij verklaren hieromtrent volledig op de hoogte te zijn gesteld en de notaris te ontslaan van elke verantwoordelijkheid hieromtrent.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en boekhoudgeschriften afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting dewelke één geheel vormen.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

-De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur dertig (10u30) op de maatschappelijke zetel of enige andere plaats voorgesteld in de oproeping; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend

zestien om tien uur dertig (10u30).

Het eerste boekjaar gaat in op datum van heden en zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend vijftien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

-In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, die al dan niet aandeelhouders kunnen zijn, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

-Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de leden van de Raad van Bestuur die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

-De vereffenaars hebben de bevoegdheden die de het wetboek van vennootschappen hen toekent, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

-Het saldo, na sluiting der vereffening, wordt verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van ieders maatschappelijke aandelen zoals hierna in a) en b) vermeld, in zover ze volstort zijn; zijn ze het niet dan wordt eerst de gelijkheid onder de aandeelhouders hersteld door terugbetalingen te doen en bijstortingen te vragen ter keuze van de vereffenaar.

a)De aandeelhouders zullen uitbetaald worden zoals omschreven in artikel vijf van deze statuten. b)Bij vereffening van het saldo zullen de aandeelhouders worden vergoed voor hun aandeel, in proportionele verhouding.

13) Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de

Vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14) Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Julie De Roy en Tanja De Naeyer, medewerkers van Moore Stephens Tax & Legal burg. CVBA met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96  Buro & Design Center, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register der vennootschappen ter griffie van de bevoegde rechtbank;

b) al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en Openbare Besturen;

c) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 22/01/2015

04/08/2015
ÿþ_ ._ ,_.}._.~ _ _., " S>I Mod Word 11,1

,~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dr."*".i: ->; 4414":''''N,

il _~~~

V

0

111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 .1111 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

0578.863.039

GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT

G.C. CONSTRUCT

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kleinstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : CVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 9 juli 2015.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' "GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT", afgekort G.C. Construct, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kleinstraat 10 en met ondernemingsnummer BE 0578.863.039, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren.

' BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stem-men om de naam van de vennootschap te.

; wijzigen van "GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT", afgekort "G.C. Construct" in "DELTHA;

INSTALLATION CVBA".

Artikel één van de statuten dat thans luidt:

"De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de"

benaming "GENERAL CLIMATISATION CONSTRUCT", afgekort "G.C. Construct"."

Zal voortaan luiden ais volgt:

"De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming',

"DELTHA INSTALLATION CVBA".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te

verplaatsen van het huidige adres te 3500 Hasselt, Kleinstraat 10 naar 3590 Diepenbeek, Demerstraat 5.

De eerste zin van artikel drie van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Demerstraat 5."

DERDE BESLUIT

1) Uitbreiding van de huidige doelsomschrijving:

A) Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato dertig juni tweeduizend vijftien inzake de voorgenomen doelswijziging met staat van actief en passief per dertig juni tweeduizend vijftien.

B) De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen met de volgende tekst:

"-De onderneming heeft ais bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming.

Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.".

Het doel van de vennootschap luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-het ontwerpen, dimensioneren en uitvoeren van technische installaties;

-de in- en uitvoer, de aan- en verkoop in groot- en kleinhandel, de fabricage, de montage en het onderhoud van lucht- en luchtverversingskanalen en aile aan airconditioning in de ruime zin verwante toestellen en installaties, en alle werken met het oog op de montage en demontage, waaronder ondermeer en zonder dat de hierna volgende opsomming beperkend is: licht laswerk, breekwerk, het leggen van noodzakelijke ' eleKtriciteitsleidingen, het leggen van kanalen en het plaatsen van aansluitingen en industriële pijpleidingen;

 leveren, plaatsen, montage, onderhoud van sanitaire installaties in de meest ruime betekenis en dit voor, particulieren, bedrijven en overheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

leveren, plaatsen, montage, onderhoud van centrale verwarming, thermische verwarming, gas-' elektrische-, stookolie en andere verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, HVAC-installaties in de meest ruime betekenis en dit voor particulieren, bedrijven en overheden;

-elektrische installaties in gebouwen en dit in haar meest ruime betekenis inbegrepen het installeren van stroomaggregaten, alarmtoestellen tegen brand- en diefstal, telecommunicatie in, om en buiten gebouwen en voorzieningen vocr telefonie;

-montage en demontagewerken en levering van de nodige materialen;

-het bouwen van metalen draagstructuren;

 het leggen van kabels en van diverse leidingen, zoals de lokalisatie van hoogspanningskabels en pijpen en leidingen voor water- en gasvoorzieningen;

-metaalwerken in haar meest ruime betekenis;

 leveren, plaatsen, montage en aansluiten van zonnepanelen, warmtepompen, biomassa-installaties, warmtekrachtkoppelingen en dergelijke;

-groot- en kleinhandel, import en export van sanitaire-, elektrische-, verwarmings- en bouwmaterialen en van alle andere goederen beschikbaar op de markt;

-studiebureel inzake bouwtechnische aangelegenheden en technische installaties in haar meest ruime

betekening;

-voor werken waarvoor de vennootschap geen vergunning bezit zal zij beroep doen op onderaanneming;

-De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming.

Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen;

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, dit alles in de meest ruime zin;

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen;

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan niet het maatschappelijk doel."

VIERDE BESLUIT

De vergadering machtigt de Raad van Bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bestuurders, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 09/07/2015;

- coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0450-009

Coordonnées
DELTHA INSTALLATION

Adresse
KLEINSTRAAT 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande