DEMTEC SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEMTEC SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.368.725

Publication

18/07/2013
ÿþmod 11.1

4, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandLl

0 9 JULI 2013

tR W1L;.S!~LT Griffie

Ondernemingsnr : 0 53G" 362.1.11t5 Benaming (voluit) : DEMTEC SERVICES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Diepenbekerweg 11

3500 Hasselt

Onderwerp akte :Oprichting

een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 2 juli 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat door:

1, De naamloze vennootschap A.E.W., met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 11, BTW BE 0427,122.969, RPR Hasselt;

2. De beslotert vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MiVeX" met zetel te 3390 Tielt-Winge, Keulestraat 60C, B.T.W. BE 0859.868.871, RPR Leuven;

3. De naamloze vennootschap 'VANDENBRIELE' met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 11, BTW

BE0422.490.131, RPR Hasselt;

een vennootschap werd opgericht als volgt

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een naamloze vennootschap,

De benaming van de vennootschap luidt : Demtec Services

2. Zetel:

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 11,

3. Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat het kapitaal volledig volstort werd door inbreng ira geld, te weten door:

* De naamloze vennootschap "A.E.W.", voornoemd sub 1, onderschrijft vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van zesenveertigduizend vijfhonderd Euro (¬ 46.500,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort zesenveertigduizend vijfhonderd Euro (¬ 46.500,00).

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `MiVeX', voornoemd sub 2, onderschrijft zeventig (70) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van zevenduizend Euro (¬ 7,000,00) en volstort leder aandeel, hetzij in totaal gestort zevenduizend Euro (¬ 7.000,00).

* De naamloze vennootschap "VANDENBRIELE", voornoemd sub 3, onderschrijft vierhonderd vijfenzestig (465) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van zesenveertigduizend vijfhonderd Euro (¬ 46.500,00) en volstort ieder aandeel, hetzij in totaal gestort zesenveertigduizend vijfhonderd Euro (¬ 46,500,00).

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

5. Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het

buitenland :

- Onderhoud en service aan liften en hefwerktuigen van alle aard;

- Onderzoeksr, reinigings-, onderhouds-, vrijwarings-, en herstellingswerkzaamheden aan roerende en onroerende

goederen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vals derden te verlegenwoorffigen

Verso : Naam en handtekening

ti mod 11.1



Voor`

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- het verlenen van technische, logistiek, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen.

- Het beheer en exploitatie van gebouwen. Het aanleggen, bouwen verbouwen en beheren van onroerend en roerend vermogen met inbegrip van aire administratieve, logistieke en management activiteiten hieromtrent.

- uitvoeren van elektriciteitswerken, herstellen van elektrische installaties, vervangen, verbeteren, verbouwen, monteren, verplaatsen van elektrische toestellen en toebehoren.

- exploitatie, onderhoud, herstellen, vervangen en verbeteren van fotovoltaïsche installaties met inbegrip van meting, controle, monitoring en opvolging van geproduceerde energie, rapportage en administratieve diensten hieromtrent.

- uitvoeren van aile werken met betrekking tot sanitaire iinstallaties, verwarming en koeling, Het betreft eveneens werkzaamheden omtrent airco, warmtepompen, warmtekrachtkoppeling, zonneboilers en andere technische installaties inzake energie.

- algemene aannemingen in de ruimste zin van het woord, werken in onroerende staat.

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

het verlenen aan de ondernemingen waarin zijn deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving, en inpandgeving van onroerende goederen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of on rechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

-De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in Speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

- Zij mag alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met inbegrip van borgtocht, aval of elke andere vorm van garantie, met dien verstande dat de vennootschap geen enkel activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- entof financiële instellingen.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennoot-schap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk ondertekenen, hetzij door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De raad van bestuur of de oprichters kunnen de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

7. Controlerecht:

Zolang er geen wettelijke verplichting bestaat om een commissaris te benoemen, of zolang deze verplichting niet door

de algemene vergadering wordt opgelegd, komt het controlerecht toe aan elke aandeelhouder individueel.

8. Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand mei om zeventien (17.00) uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsberichten voor deze vergaderingen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergaderingen van aandeelhouders moeten geschieden overeenkomstig de wet.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd, De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven),



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl anderen waaronder

de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de

vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel,

uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

Nochtans kan de algemene vergadering van aandeelhouders steeds geldig vergaderen indien alle aandeelhouders

aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs zonder voorafgaande bijeenroeping.

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om te beslissen en te beraadslagen over:

I, Een wijziging in de statuten.

2. Een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal.

3. De fusie van de vennootschap met andere vennootschappen.

4. De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere juridische vorm.

5. De vervroegde ontbinding van de vennootschap.

6. De uitgifte van converteerbare obligaties of van obligaties met inschrijvingsrecht,

7. Wijziging van doel van de vennootschap.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de

datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, schriftelijk aan de vennootschap melden of zij de vergadering wensen

bij te wonen.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij gebreke van hem

door de ondervoorzitter of bij gebreke van hen door een bestuurder aangeduid door zijn collega's.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

9. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Bestemming_van de winst:

De nettowinst van het boekjaar stemt overeen met het saldo van de resultatenrekening.

Van die nettowinst wordt tenminste vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overblijvende saldo wordt op aanbeveling van de raad van bestuur verdeeld onder de aandelen, of in een bijzonder reservefonds geplaatst of overgedragen naar het volgend boekjaar, of als tantièmes aan de bestuurders uitgekeerd in de voorwaarden en volgens de wijzen bepaald door de algemene vergadering van aandeelhouders. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief (zoals dit blijkt uit de jaarrekening) is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschapen.

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde

bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de

bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de

aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate

werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa

samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

12. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN

De oprichters nemen vervolgens eenparig de volgende beslissingen:

1. Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand mei tweeduizend vijftien om zeventien (17.00) uur

3. Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vijf en worden in die functie verkozen voor een duur van zes jaar ingaande op heden:

- de heer DEMOT Philip Joseph Jean, geboren te Hasselt op 30 november 1960, nationaal nummer 601130195-48, wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 9.

- de heer DEMOT Michel François Gerard, geboren te Hasselt op 9 maart 1963, nationaal nummer 630309 299-96, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Azalealaan 10.

f 4i " Voorbehouden

'aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

- de heer HOUBEN Rudy Jozef Hennie, geboren te Houthalen op 30 april 1957, nationaal nummer 570430 019-15, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Snijwitstraat 32,

- de heer HOUBEN Ronny Jozef Louis, geboren te Houthalen op 30 april 1960, nationaal nummer 600430 019-78, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Oude Bemdens 4.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPROVE" met zetel te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2, ondernemingsnummer B.T.W. BE 0477,871.092, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HELVEN Theo Robert, geboren te Genk op eenentwintig mei negentienhonderd eenenzestig, wonende te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2.

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, die elk verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Deze mandaten worden alle aanvaard en zijn bezoldigd.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Kennisname aanduiding vaste vertegenwoordiger

De oprichters nemen kennis van het proces-verbaal van 2 juli 2013, uitgaande van de hiervoor benoemde bestuurder-vennootschap IMPROVE waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat, meer bepaald, de notulen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMPROVE, voornoemd, waarbij de heer Theo Heiven, voornoemd, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger, met ingang van heden.

Een kopie van dit document wordt voorgelegd aan de oprichters en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

4. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen en overeenkomsten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juni tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de bestuurders alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

6. De bestuurders zijnde :

- de heer DEMOT Philip Joseph Jean, geboren te Hasselt op 30 november 1960, nationaal nummer 601130 195-48, wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 9.

- de heer DEMOT Michel François Gerard, geboren te Hasselt op 9 maart 1963, nationaal nummer 630309 299-96, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Azalealaan 10.

de heer HOUBEN Rudy Jozef Hennie, geboren te Houthalen op 30 april 1957, nationaal nummer 570430 019-15, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Snijwitstraat 32.

- de heer HOUBEN Ronny Jozef Louis, geboren te Houthalen op 30 april 1960, nationaal nummer 600430 019-78, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Oude Beradens 4,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMPROVE" met zetel te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2, ondernemingsnummer B.T.W. BE 0477.871.092, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HELVEN Theo Robert, geboren te Genk op eenentwintig mei negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer 610521231-67, wonende te 3500 Hasselt, Notelarenstraat 23 bus 2.

verklaren te benoemen tot gedelegeerde bestuurder onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap: de heer Demot Philip, voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DEMTEC SERVICES

Adresse
DIEPENBEKERWEG 11 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande